Yves Rocher - Zklidňující micelární voda 2 v 1 Sensitive Végétal

S některými recenzemi jsem šíleně pozadu. Doma se mi válí prázdné obaly, které jsem ukazovala již ve spotřebě, ale recenze stále nikde. Jedno je ale jisté, ke všemu se časem dostanu, občas to sice trvá, ale recenze nakonec vždy bude.

Pamatujete boom kolem micelárek? A pak boom, kdy se začalo o nich mluvit v negativním slova smyslu? Micelárky používám především na oči, ve sprše pak beru nějakým čisticím gelem pleť a minimálně vodou stáhnu ještě ty oči s micelárkou. Na cestách ovšem stále maximálně využívám právě micelární vody, netahám hromadu čističů a vystačím si s jednou vodou.

Jak mám Yves Rocher ráda, tak micelárky mi nesedí. Měla jsem kdysi jinačí varianty z jiných řad a byla to tragédie. Tuhle růžovou pro citlivou pleť jsem dostala k nákupu a přiznávám, že sama bych po micelárce nesáhla.

Micelárka obsahuje sporýšovku východní, která má sloužit jako zklidňující složka. Pleť má být tedy zklidněná, osvěžená, měla by micelárka jemně čistit a nedráždit.

Bohužel ani u této micelární vody jsem nezměnila názor, mně zkrátka micelárky od YR nesedí. Pleť sice odlíčí dobře, nijak nedráždí a citlivé pleti nevadí, ale oči...I s obyč očním make-upem hodně bojuje, pokaždé zůstane řasenka a je třeba oči hodně dřít a to prostě nechcete.

S voděodolným make-upem si vůbec neporadí, opravdu dává zabrat i klasická řasenka s tužkou. A co mi hodně vadí, tak v očích štípe. Na pleť ok, ale kompletní líčení s ní dolu nedáte a na oči vůbec vhodná není, což je pro mě základ u micelární vody. 

Používáte micelárky?
Co od nich očekáváte?

10 komentářů:

  1. Ahoj, já to mám s těmi články a recenzemi podobně ☺. Micelárku jsem měla v menším balení a byla moc prima.

    OdpovědětVymazat
  2. Já jsem měla v jiné variantě a přišla mi taky nic moc.

    OdpovědětVymazat
  3. Já žádnou micelárku od YR ještš nevyzkoušela. Teď jsem odložila jejich dvoufázový odličovač očí - měla jsem pocit, že mi ta olejová složka na oči vadí.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To mě olejove vyhovují, jak mám hodně suchou pleť.

      Vymazat
  4. Já byla s touhle micelárkou spokojená, ale je pravda, že nenosím moc výrazný makeup.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  5. Já bych si micelárkou nikdy neodličovala oči. Na to jsou jiné vody. :) Jinak micelárku jsme nezkoušela, mám jen jednu a to od Astrid a tu používám občas i tak ji stejně buď umyji vodou nebo gelem. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pro mě právě základ na oči, naopak na pleť ji dávám minimálně.

      Vymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...