Syoss - Stylingový sprej Big Sexy Volume

Minulý týden jsem byla u kadeřnice, abych byla pěkná, až nás zas zavřou doma :D a sama jsem si říkala, že mi vlasy v poslední době docela povyrostly. Já je teda mám už dlouho do pasu, ale přišlo mi, že se pak v téhle délce sekly a dál už nešly. Teď mi ale přišlo, že nepatrně se prodloužily a i kadeřnice říkala, že je mám delší, což mě potěšilo.

Prý asi lepší péče...ehm...Přiznávám, že vlasům zvláštní péči nevěnuji a hodně asi dělají geny. Rostou, nemastí se, více jak pět jich také na té hlavě mám, takže tak. Samozřejmě ale používám různé olejíčky na konečky či termoochranu.


Co jsem se naučila používat poctivě, tak právě ochranu před teplem. Sice vlasy nefénuji, protože na ty dlouhé vlasy nemám úplně nervy a než je vyfénuji, tak můžu opět do sprchy a stejně nejsou dokonale suché, ale používám žehličku. Ne teda na celé vlasy, ale jakoby na ty přední vlasy, co lemují obličej.

Tento sprej slibuje dvojnásobný objem, dlouhotrvající fixaci a dokonce redukci času potřebnou k vyfénování. A samozřejmě to nejdůležitější, chrání vlasy před teplem. Dá se použít na suché, tak i na mokré vlasy.

Sprej má střičku, která ale ve výsledku ani není moc praktická. Má malý rozptyl a stříká docela proudem, chce to opravdu z větší dálky a opatrně. Celkově ze spreje nejsem vůbec nadšená, před tímhle jsem měla levnou Baleu, která byla tisíckrát lepší.

Po aplikaci jsou ty vlasy šíleně mokrý a nepříjemně lepí, takže kolikrát žehlím ještě víc, než bych chtěla, jen proto, abych je trochu vysušila a zbavila se toho lepivého filmu na vlasech.

Bohužel doporučit nemůžu, uživatelsky není sprej nijak příjemný a rozhodně seženete lepší a i třeba levnější.


Fénujete, žehlíte?
Používáte termoochranu?

8 komentářů:

  1. Nějaké termoochrany doma mám, ale tím, že moc nežehlím ani nefénuji, tak se mi na ně spíš doma práší. A tenhle by mě ani nelákal, celkově z téhle značky mám takové smíšené pocity.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Také to poslední dobou mám se značkou půl na půl.

      Vymazat
  2. Já termoochranu nepoužívám. Foukám si většinou jen ofinu přes kartáč, zbytek někdy trochu profouknu z dálky, někdy nechám uschnout jen tak.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dříve jsem také nepoužívala, ale teď i na to málo jo.

      Vymazat
  3. Ahoj, s podobnými produkty jsem se setkala. Nejvíce se mi na ochranu před teplem osvědčil Loreal Profesionální péče. ☺

    OdpovědětVymazat
  4. Já si fénuji vlasy jen občas a žehličku nepoužívám :D ale ráda bych si někdy vyžehlila zase vlasy. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Úplně nežehlím, protože se mi zase hned zkroutí :D

      Vymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...