Astrid - Pleťové krémy Q10 Miracle

Kvůli alergii mám asi už tři roky citlivou pleť a musím si hlídat složení, i přesto je to kolikrát riziko vyzkoušet něco nového. Proto novou pleťovku vždy zkouším v pátek, abych měla případně víkend na to, dostat se z toho nejhoršího :D I tak ovšem mám pleťovou péči strašně ráda a nedovedu si představit, že bych kvůli omezení rizika zůstala jen u osvědčených kousků.

Pleťovka, která mi sedí, tak je určitě značka Astrid. S pleťovými krémy mám super zkušenost právě i na citlivé pleti s ekzémem. Řada Q10 Miracle je na trhu rok, před pár měsíci jsem se k ní dostala a konečně tu mám recenzi.


Denní krém Q10 Miracle
Řada je určená primárně pro ženy ve věku 30-40let. Krémy obsahují 2,5 milionu mikroperel koenzymu Q10, který stimuluje tvorbu kolagenu, redukuje jemné vrásky a bojuje proti vzniku nových. 

Bohužel zrovna denní krém kvůli složení nemůžu, má v sobě skořici, takže krém dostala mamča. Má už druhé balení a je velmi spokojená. Líbí se jí, že krém není mastný, dobře se vstřebává a hezky hydratuje, prý mu nemá co vytknout. 



Noční krém Q10 Miracle
Noční krém jsem už naštěstí používat mohla a jsem nadšená. Jak jsem psala výše, mně ty krémy Astrid opravdu sedí. Noční krém samozřejmě také bojuje proti vráskám, omlazuje pleť během spánku a ta by pak měla vypadat přirozeně rozjasněná a plná energie. 

Co se týče konzistence, tak mi krémy Astrid přijdou totožné a to jak v denní verzi, tak i té noční. Krém má hutnější texturu, přesto vůbec nepůsobí těžce či mastně. Je ovšem naprosto jasné, že bude hezky výživný, do pleti se bez problému vstřebává, nelepí a jemně voní.

Líbí se mi i narůžovělá barvička krémů. Výborně mi sedí i podrážděné pleti, kde neštípe, nepálí, jen příjemně zklidní a regeneruje. Během používání mám pleť v dobrém stavu, hydratovanou, vyživenou, nemůžu ale potvrdit to rozjasnění, to mi bohužel úplně nepřijde.




 

Moc děkuji Astrid za poskytnutí produktů k recenzi.

Zkoušely jste tuhle řadu?
Sedí Vám pleťovka Astrid?

13 komentářů:

  1. Nezkoušela jsem, ale líbil by se mi ten noční krém.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  2. Já zatím měla jen jeden z řady Aqua Biotic, ale je určen pro suchou/citlivou pleť, takže mé smíšené lehce ucpával póry. Nicméně konzistenčně mi velmi vyhovoval :)

    OdpovědětVymazat
  3. Od Astrid jsem zatím měla jen produkty na čištění pleti a odličování, pleťový krém ještě ne, ale tyhle by se mi zamlouvaly.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě krémy zkus, mně obecně od Astridu moc vyhovují :)

      Vymazat
  4. Hezká recenze :-) Taky teď mám rozpoužívaný krém od Astrid, jen jiný, a jsem též spoko.

    OdpovědětVymazat
  5. Já už jsem od Astridu dlouho žádné krém neměla, ale mám pocit, že ten, co jsem měla naposledy nebyl špatný. Na tuhle řadu už jsem bohužel stará, ale inspirovala jsi mne, že příště po něčem od Astridu možná kouknu. Teď mám ale koupené krémy od YR

    OdpovědětVymazat
  6. Tuhle řadu jsem nezkoušela, ale vypadá dost dobře :) Astrid má skvělé krémy.
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj, řada = set vypadá velmi pěkně, musím se v týdnu v DMku zastavit. ☺ Co se týká citlivosti pleti, tak to poslední dobou mívám občas taky a super nápad, zkusit produkt v pátek, nebo na dny, kdy "nikam nepůjde" apod. Mě se téměř vždy udělá nějak pupínek, když se mám vidět s M. - magnet. haha Krásný večer přeji a díky za přínosný článek.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na pupínky netrpím, ale když mám reakci, tak otejkám, rudnu a tak nějak zabírají pak jen kortikoidy a dávám to dohromady dlouho, takže v týdnu riskovat nemůžu :D

      Vymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...