Brandnooz box - Říjen 2020

Krásný den!
Tenhle týden jsem měla mít nečekaně pracovní, takže jsem o víkendu doháněla vše, co jsem za tři týny doma nestihla, hlavně články předpřipravit. Nakonec se do práce podívám možná tak v úterý, takže zbytečný stres :D Začátkem minulého týdne dorazil Brandnooz box, věřím, že obsah už jste viděli, ale ani já Vás o něj neochudím.

Stále mi přijde, že obsahy jsou tak na střídačku. Jedna edice je super a ta následující zas slabší a takhle pořád dokola. Minulý box byl obsahově moc dobrý a tentokrát, jak jinak, je za mě obsah bohužel slabší. Tak trochu na mě působí jako vyklízení skladu, nic moc novinky a hodně produkty, které již v boxu byly.

Penam Swing s náplní pudinkovou - 440g, 50Kč
Zrovna tohle mě zaujalo snad nejvíce a bohužel tím, že se box zdržel na poště, tak produkt přišel po expiraci a plesnivý, chjoo. Produkt obsahuje 40% náplně.

Manner Knuspino Haselnuss - 110g, 30Kč
Tři vrstvy waflí s lískooříškových krémem a kakaem. Tahle značka je docela oblíbená, já ale nejsem moc sušenková, takže plně nedocením, ale zas se to doma neztratí, i kdyby někdy ke kafi.

Wasa Bio - 180g, 79,90Kč
Tyhle plátky jsou vyrobené ze 100% bio celozrnné žitné mouky, jsou bohaté na vlákninu a ideální na snídani či svačinu.

Hamé Extra džem - 340g, 54,90Kč
Džemy obsahují 50% ovoce, jsou bez aromat, barviv a konzervantů, navíc obsahují méně cukru a díky tomu vynikne chuť ovoce. Vánoce se blíží, takže džemy se teď hodí.

Podravka Natur - tekuté koření - 170ml, 24,90Kč
To už musí být, abych po tekutém koření sáhla, vlastně jen když mi nejde vychytat lépe chuť. Tady oceňují, že je bez glutamátu, éček a ve složení najdete přírodní suroviny a mořskou sůl.

Hamé Veggie zeleninové pomazánky - 105g, 29,90Kč
Jiné příchutě už se v boxu objevily a nebyly vůbec špatné. V nabídce jsou čtyři příchutě, jsou bez lepku, konzervantů.

Mazagrande Ginger Orange - 250ml, 29,90Kč
A já se opět ptám proč, je to v boxu furt a nikomu to nechutná, nedávno jsem všechny prošlé plechovky vyhazovala. Tohle je v boxu navíc, v letáčku se nenechazí.

Mentos žvýkačky Pure Fresh - 13,90Kč
Já tedy mentolové žvýkačky nemusím, ale hodí se, vždy putují k mamče a ta je ocení. Obsahují výtažek ze zeleného čaje, jsou bez cukru a s tekutou náplní. V nabídce jsou i ovocné, tak třeba příště.

+časopis Recepty

 

Co říkáte na obsah?
Zaujal Vás?

12 komentářů:

  1. Taky jsem psala na blog článek....a taky jsem měla plesnivý koláč :-)
    A taky nechápu Mazagrande :-(

    OdpovědětVymazat
  2. Mám v podstatě stejný názor. Mně tam navíc chyběla ta zeleninová pomazánka a oplatky. Takže dohromady s tím za mne spíš propadák :(. Ještě, že jsem si chuť spravila dvamě plechovkami cideru z věrnostního porgramu. Snad to zas příště bude lepší.

    OdpovědětVymazat
  3. Ten plesnivý koláč je hrozný. Měli by počítat s tím, že se může dodávka opozdit. Jinak obsah mi taky přijde velmi slabý.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  4. Obsah je nic moc, máš pravdu. A taky mě nejvíce zaujal produkt, který je plesnivý. No, koukám, že nejsi jediná, viděla jsem to už u několika lidí. Zajímalo by mě, řeší to nějak firma, či nikoliv? Michaela Blog || Instagram

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Řeší vždy každý problém, za tento produkt přijde příště nco jiného.

      Vymazat
  5. Jako bývali i lepší boxy, ale zas není to nejslabší :)

    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  6. Největší radost bych měla z oplatků Manner a z receptů :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...