Brandnooz box - Prosinec 2020

Krásnou neděli!
Užíváte si víkend? Já včera dosehnala poslední dárky, ozdobila stromeček, hurá, pekla a ještě mě pečení čeká příští víkend, kdy budu dělat pusinky a vosí hnízda, což nesnáším, ale každý je má nejraději, takže jich dělám více a hrozně mě to nebaví.

Prosincový Brandnooz box dorazil poměrně brzy, zřejmě kvůli Vánocům. Z obsahu jsem bohužel ale docela na rozpacích, hodně se teď produkty opakují a čekala jsem více tématický box, vánoční, což není.



Racio Chipsy - 80g, 24,90Kč
Chipsy od značky Racio jsou úplnou novinkou. Mají kukuřičný základ, nejsou smažené, díky čemuž mají až o 70% méně tuku, jsou bezlepkové a ve dvou příchutích. Tohle ráda ochutnám, chipsy apod mám na zobání ráda, tak jsem moc zvědavá, jaké budou tyhle kukuřičné.

Penam Plundrové špičky - 100g, 17,90Kč
Mají krémovou a zároveň ovocnou náplň, které je 32%. Proti tomuhle vůbec nic nemám a odpoledne ke svačině poslouží dobře. Navíc mě zaujala varianta s rakytníkem.

Maggi tekutý bujón - 160g, 59,90Kč
Neobsahuje přidaná barviva, konzervanty a ani glutaman. Má medovou konzistenci a sklenička vychází na 3,5l vývaru. Bujón nechám mamče, já osobně dělám poctivé vývary a pokud na něco potřebuji jen trochu vývaru, tak se dají koupit hotové a kvalitní.

Natur Compagnie Bio zeleninový bujon - 8kostek, 36,50Kč
Tady platí to samé, co výše, přenechám mamče, která bujony používá. Neobsahuje palmový olej, ani přidaný cukr. Značku vůbec neznám a koupíte ji v síti obchodů Vega a Herba, taky neznám :D

Hamé Veggie zeleninové pomazánky - 105g, 29,90Kč
Tyhle pomazánky jsou teď v boxu pokaždé, sice vždy jiná příchuť, ale stále se opakují. Mně chutnala docela rajčatová, ale není to něco, co bych si dávala nějak pravidelně. Jsou bez konzervantů, palmového tuku a lepku.

Big Shock! Mango & Orange - 500ml, 37,90Kč
Big Shock! mi chutná a ač energy nepiji nijak často, jen velmi výjimečně, tak mě plechovka potěšila. Na mě nijak nepůsobí, ale stejně si někdy v únavnější den po náročné noci dám :D. Mango já ráda, takže tohle bude určitě super varianta.

Podravka rajčatový protlak - 120g, 16,90Kč
Protlak je přírodní, bez přidané soli, konzervantů, barviv a díky znovuuzavíratelné tubě vydrží otevřen až 60 dní. Protlak je chuťově dobrý, už jednou v boxu byl a využila jsem do omáčky.

Mentos Candy Cane - 37,5g, 17,90Kč
Vánočním produktem jsou nové Mentosky. Bonbony všeho druhu můžu, kor Mentos a jim podobné. Candy Cane je kombinace vanilky a svěží máty, jsou to takové ty klasické vánoční hůlky, určitě znáte.

Frisco Bellini - 0,33l, 22,90Kč
Frisco jsem si brala za body ve věrnostním programu. Ač je lepší mojito verze, tak ani tahle není špatná. Celkově se tahle edice moc povedla a vážně mi chutná.

Co říkáte na obsah?
Co Vás nejvíce zaujalo?

16 komentářů:

  1. mňa aby si viac potesili kozmetické boxy

    OdpovědětVymazat
  2. Já jsem měla místo rajčatového protlaku pastilky Smint a Wasa plátky (jedno byla asi kompenzace za plesnivý koláč v minulém boxu) a měla jsem jen jedny chipsy (což mne docela mrzí - zrovna česnekovou příchuť mám ráda). Věrnostní program jsem propásla, což mne mrzí (mně to Frisco Belliny chutnalo hodně, v létě jsem si ho občas kupovala, jak jinak Frisca vůbec nepiju).
    Jinak už mám hodnocení taky na blogu a celkem se shodujeme...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Také Frisco už nepiju, ale tahle edice je vážně výborná :)

      Vymazat
  3. Obsah tohoto boxu mi přijde takový nijaký, mohl být mnohem více vánoční ;)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  4. Jediné co mě zaujalo je malinová špička, jinak zbytek je docela zklamání :/

    OdpovědětVymazat
  5. Byla jsem z obsahu docela zklamaná, vzpomněla jsem si na ty začátky jak měl box plno věcí k pečení a podobně a byl obsahem úplně nikde jinde, na to, že je už jednou za dva měsíce stále očekávám něco víc..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je právě ono, jednou za dva měsíce člověk čeká více.

      Vymazat
  6. No tak tentokrát nic k pečení, docela škoda a obsahově teda nic moc.
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  7. Asi bych si vybrala, ale mohlo to být více laděno k Vánocům :-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...