Sprchové gely - Rexona, Oriflame, Nivea, Balea

Pokud mám doma něčeho opravdu veeeelikou zásobu, tak jsou to sprcháče. Zas je to ale produkt, který pravidelně mizí, už jenom tím, že na ně nejsem sama, tak se spotřebovávají pravidelně a člověk si pak pokaždé odůvodní další nové kousky.

Rozhodně ale nesnáším mít otevřeno desítku lahviček na vaně, maximálně dvě v rámci testování, ale jinak se snažím držet jedné, nestřídám podle nálady, zkrátka jedu jednu lahvičku po druhé. Podle čeho vybíráte sprcháč? Záleží Vám na vůni, textuře, máte oblíbenou značku či dokonce sledujete složení?



Rexona sprchový gel Orchid Fresh
Tyhle sprcháče byly prezentovány jako ranní vzpruha, která Vás probere, osvěží a dodá energii. Voní hodně květinově a třeba na ráno mi vůně paradoxně vůbec nesedla, ale jinak nerozlišuji sprcháče na ráno a večer, to je podle mě naprosto šumák.

Rexona je po hodně dlouhé době sprcháč, který mi vůbec, ale vůbec nesedl. Pokožku hodně vysušoval, stahoval a doslova i dráždil. Třeba na pokožce po holení neskutečně štípal, takže pokud trpíte na citlivou pokožku, ekzémy apod, tak tomuhle se vyhnětě velkým obloukem.


Oriflame pečující sprchový gel s olivovým olejem a aloe vera
Sprcháč je z řady Love Nature, což je mi docela sympatická řada se spoustou příjemných vůní a produktů. Tenhle sprcháč byl tuším v nějakém časopisu jako příloha a jsem ráda, že jsem měla možnost vyzkoušet zas po delší době tuhle značku.

Sprcháč má hutnější gelovou texturu, která hezky napění, umyje a nevysušuje. Určitě ale nepociťuji ani žádnou výživu, což ovšem neberu jako mínus, jsem zvyklá se mazat a hlavní je, že nevysušuje. Vůně je moc příjemná, kombinace oliv a aloe vera je osvěžující a autentická, nic chemického.


Nivea pečující sprchový gel Care & Coconut
Obsahuje jojobový olej, který udržuje přirozenou vlhkost pokožky, pokožku má zanechávat hebkou a hydratovanou. Já tuhle klasickou řadu sprcháčů nemusím, nevoní mi. Všechny ty varianty mi přijdou strašně chemické, nepovedené a tohle není výjimka. Vůně je taková až sladká, umělá.

Zas je ale nejvýživnější, ze všech dnes zmiňovaných. Má příjemnou krémovou texturu, která je na zimu úplně ideální. Napění, umyje a nějaká ta péče tam je, ale zkrátka ta vůně. Mnohem lepší jsou novinky Fresh Blends.


Balea sprchový gel Berlin Edition
Tenhle sprcháč mi přivezla před nějakou dobou Kačí a je boží, ta vůně je překrásná a já si ji ihned zamilovala. Šťavnatá a hodně sladká parfemace, což já můžu a tohle mi taaak vonní.

Jedná se o edici z Německa, ještě nedávno jsem ji ovšem viděla na instagramu, tak možná ještě seženete, pokud budete mít cestu, určitě v tom případě doporučuji. Jinak je to klasika, co od Balei známe. Středně hutná konzistence, super pění, nevysušuje, hezky vypadá a stojí pár korun.

Jaké máte oblíbené sprcháče?
A kolik jich máte načnuto?

12 komentářů:

  1. Tenhle konkrétní od Balea jsem neměla, ale jinak kupuji každý nový Balea sprchový gel na který narazím, za ty penízky není co řešit:-)

    OdpovědětVymazat
  2. Nejsem v tomhle vybíravá. Podle mě musí mít hlavně hezkou vůni. Docela mě překvapil sprcháč od Rexony, že je to s ním až tak špatné.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  3. Já potvrzuji zkušenost se sprcháčem Rexona (měla jsem ho z nějakého boxu) - můj dojem z něj je v podstatě stejný a rozhodně bych si ho sama nekoupila. Zelená verze s aloe je o něco lepší, ale taky žádný zázrak. Myslím, že jsem kdysi měla i nějaký sprcháč Nivea z řady Care a nepřišel mi až tak hrozný...

    OdpovědětVymazat
  4. Já ten sprcháč od Nivey s kokosem zase miluju. Je úžasně krémový a fajn i na holení, udělá hezkou pěnu :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Z těchto jsem neměla žádný, ovšem třeba Niveu nebo limitky od Balea mám docela ráda :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...