Kosmetické propadáky roku 2020

Krásný pátek!
Ve středu zasypala Prahu bílá pokrývka, i když teda už rychle opadává a taje. Máte rády sníh, nebo ne? Já jsem vyloženě letní člověk, takže nedokážu zimu se sněhem vůbec docenit.

Po oblíbencích přichází na řadu ta smutnější část a to propadáky.
Dekorativky je samozřejmě opět málo, jelikož jsem se fakt skoro nelíčila. Hodně doufám, že letos toho vyzkouším mnohem více a nebudou recenze převážně jen na péči.

Dekorativní kosmetika 
Tři zástupci, z toho dvě řasenky. Zrovna řasenky jsou ale hodně individuální, každá máme jiné řasy a jiné preference. Jinak máte opět u každého produktu odkaz na klasickou recenzi.

Gabriella Salvete paletka pro rozjasnění pleti Highlighting Palette (Recenze)  
Rozjasňovače jsou docela hezky pigmentované, ale hodně práší a obsahují dost třpytek, což by mi nevadilo, ale během dne mizí barva a na lících zůstávají právě jen ty třpytky.
 

L`Oréal řasenka False Lash Wings Intenza (Recenze)  
Řasenka nedělala vůbec nic, řasy jen lehce zvýraznila, dodala jim barvu, ale to je tak všechno. Žádné prodloužení, objem, prostě efekt takový hodně nijaký. 
 

  Barry M řasenka Lash Vegas 2 (Recenze)  
Řasenka je hodně mokrá, během líčení se všude obtiskává, rozmazává a šíleně slepuje řasy. Tohle je vážně peklo a jedna z nejhorších řasenek.
 
 
Pečující kosmetika 
Co mi vždy nejméně sedne, tak samozřejmě pleťovka. Vedou rozhodně pleťové masky, které ve většině případů nedělaly vůbec nic. Ale nechybí ani něco na tělo či vlasovka, kde to občas bývá taky boj a jakmile to nesedne, tak kolikrát je to bohužel i vidět.

Yves Rocher zklidňující micelární voda 2v1 Sensitive Végétal (Recenze)
YR mám ráda, ale micelárky mi od této značky nesedí. Pleť budiž, tu odlíčí, ale oči naprosto nedává. Chce to šíleně na ně tlačit a stejně nevezme všechno. Řasenka a tužka vždy na očích zůstává.

Garnier Botanic Cream s růžovou vodou (Recenze)  
Krém jsem zkoušela několikrát, většinou jsem měla nějakou reakci, pleť byla přecitlivělá a nakonec jsem dopoužívala na nohy. Krém je sice na citlivou pleť, ale právě na tu vůbec nedoporučuji.
 

Masque Bar pleťová maska Animalzs Owl Mask (Recenze
Hodně tuhé plátýnko, které špatně drželo, bylo málo nacucané a po sundání na pleti nebyl vidět žádný efekt.

  Freeman jílová čisticí maska manukový med & tea tree olej (Recenze)
Byla hodně cítit po tea tree. Ocenila jsem, že na citlivé a podrážděné pleti neštípala, ale po smytí jsem neviděla vůbec žádný efekt. Žádná jemnější ani čištější pleť. Hodně velké zklamání.

Lirene zvláčňující textilní maska s aloe vera Eco Power (Recenze)
Po téhle masce jsem měla pleť šíleně moc citlivou a podrážděnou. Kokosová varianta je skvělá, ale aloe mi vůbec nesedla.

Balea pleťová maska Copacabana (Recenze)
Obecně mi Balea masky moc nevyhovují, většinou nic nedělají a tahle není výjimkou. Po sundání na pleti prostě nic. Jako bych si ani žádnou masku nedávala.

Fa deodoranty ve spreji Fresh & Free (Recenze) 
Fa mám docela ráda, co se týče deodorantů, ale u těchto bylo lepší nepoužít nic, protože mi přišlo, že jsem se s nimi potila snad ještě více. Podpaždí mokré a na zápach také nepomáhaly, naopak mi vážně přišlo, jako kdyby vše podpořily.

  Mirčina mýdla krémový deodorant šalvěj (Recenze) 
Ten samý případ jako výše. Nevadil by mi ani kelímek a to, že do něj musím sahat, ale deodorant vůbec nefunguje. Lepší být bez ničeho, než si tohle napatlat do podpaždí.
 
Rexona sprchový gel Fresh Orchid (Recenze) 
Po dlouhé dobře sprcháč, který mi vážně nesedl. Hrozně vysušoval pokožku, která i během sprchování štípala, byla napnutá a tohle rozhodně nee.
 
Elina šumivá koupel Makronky (Recenze) 
Bohužel makronky do vany skoro vůbec nešuměly, všechny voněly jemně po mýdle a ani vodu neobarvily. Navíc se blbě rozpouštěly. Škoda, jako dárek hezké, ale nedělají skoro nic.
 
Rimmel samoopalovací pěna Sun Shimmer Self Tan (Recenze) 
Poměrně výrazné opálení, což je super, ale pěna byla černá a barvila dost dlaně i světlejší nehty, což pak nešlo moc dolu. Opálení bylo flekaté, třeba na nohy mi samoopalovák hrozně blbě chytal a šíleně smrděl.

Syoss stylingový sprej Big Sexy Volume (Recenze)
Vše špatně a to od střičky, která byla hodně silná a jednosměrná až po to, že sprej hodně slepoval a mokřil vlasy.

Dove vlasový šampon Glowing Ritual (Recenze)
Šampon pěkně voněl, dobře pěnil a umyl, ale hodně mastil vlasy. Vlasy jsem měla hezké možná tak dva dny a poté hned zplihlé, rozdělené pramínky...

Balea balzám na rty Iced Berries (Recenze)
Místo hydratace balzám hodně vysušoval. Měl perleťovou barvičku a takovou zvláštní vůni, což by se dalo, ale rty byly během používání vždy v hrozném stavu a měla jsem neustále potřebu mazat a mazat.
 

Znáte něco?
Co vůbec nesedlo Vám?

16 komentářů:

  1. Já miluji sníh. Jen u nás už druhým rokem žádný nebyl. Tyhle články mám ráda,jen mě docela překvapila ta micelárka od YR. Mám ji doma a jsem s ní spokojená. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  2. Balea masky mi aspoň z těch co jsem měla a že jich málo nebylo připadají nic moc, popravdě už je ani moc nekupuji.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Právě, já občas neodolám, ale většinou bída.

      Vymazat
  3. Yves rocher micelárnu som celkom mala rada ale na pleť bola fajn

    OdpovědětVymazat
  4. Mně sníh nevadí, naopak, ale jsem nemocná, tak mě štve, že si ho nemůžu vůbec užít :-(

    Ty makronky vypadají krásně, škoda,že jen vypadají :-D

    OdpovědětVymazat
  5. Micelárky od YR stojí fakt za prd, akorát se mi udělá vyrážka.. :X naopak paletku od Gabrielly mám ráda :)

    OdpovědětVymazat
  6. Znám sprcháč Rexona a pro mne to byl taky dost propadák. Měla jsem i masku Freemann a ta mi přišla jako takový průměr.

    OdpovědětVymazat
  7. Z uvedených jsem měla jen masku od Lirene a já s ní byla velmi spokojena :)

    OdpovědětVymazat
  8. Ahoj, obecně kosmetiku Fa bych si nepořídila, mám k ní odjakživa jakýsi odstup, nevoní mi a přijde mi na pleti dráždivá. Jinak za mne poslední téměř již dva roky nesahám po kosmetice YR, jelikož mi přijde, že šla s kvalitou hodně dolů a mé pleti nesedne. JInak moc pěkný článek. ☺

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně Fa nevadí, teď mám zimní limitku a funguje dobře.

      Vymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...