Catrice - Řasenka Prêt-à-Volume Smokey Velvet

Řasenky jsou strašně individuální a doporučovat, tak je dle mého šance pouhých 50%, že dané osobě sedne. Navíc každá máme i jiné preference a žádáme jiný efekt a výsledek. Osobně mi snad nesedí žádná tolik opěvovaná. Mám ale značky, kde po řasenkách sahám ráda, protože mi ve většině případů sedí každá. To je i případ Catrice, pro mě taková jistota super řasenek.


Tato řasenka slibuje dramatický objem a rozlišení řas bez hrudkování a rozmazání. Má prý dokonce potvrzenou výdrž až 18 hodin, je ale jasné, že tohle jsem opravdu nezkoušela, na druhou stranu nemyslím, že by takhle celý den měl být vyloženě problém, takže tomu věřím.

Má velmi elegantní balení v kombinaci černé a zlaté, prostě líbivá klasika. Kartáček je úplně obyčejný, mohutnější, ale žádná extravagance. I když spodní řasy mám dost řídké, tak mi větší kartáčky vyhovují a tenhle je skvělý.

Pro mě osobně je nejdůležitější hlavně objem, k čemu řasy do nebe, když to budou jen tři chlupy. Objem dodává nádherný, kartáček pojme každou řasu, zvýrazní ji a přitom vůbec neslepuje ani v několika vrstvách.

Během dne řasenka drží, neopadává, nemaže se a zvládá i nějaké do slzení a že já slzím pořád. Pro mě jedna z nejlepších řasenek, ale jak říkám, záleží, co očekáváte. Pokud svoje řasy máte samy od sebe dlouhé a husté, tak efekt nebude asi tak patrný, třeba délku dodává, ale chce to více vrstev a fakt se snažit ty řasy nalíčit od kořínků ke konečkům.

Sedí Vám řasenky Catrice?
Co očekáváte od řasenky?

14 komentářů:

  1. Riasenky od Catrice mám taktiež veľmi rada, skúšala som už rôzne, ale najviac mi sedí ich Eyeconista, pretože má silikónovú kefku, ktorú ja vyhľadávam. Ale trvalo mi pomerne dlho, kým som pochopila aký ja tam rozdiel a čo vyhovuje mne.

    xxAlexandra z MS ALWAYS LATE

    OdpovědětVymazat
  2. Na té poslední fotce ti to moc sluší:-) Od Catrice už jsem měla víc řasenek a vždy jsem byla spokojená.

    OdpovědětVymazat
  3. Taky jsem jednu řasenku od Catrice měla, byla voděodolná a vůbec jsem s ní nebyla spokojená. Během dne opadávala pod oči.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To mě mrzí, mně ty voděodolné od Catrice přijdou super.

      Vymazat
  4. Líbí se mi kartáček - mám tento typ ráda, dobře se mi s ním pracuje. Teď mám na řasence kartáček ve tvaru přesýpacích hodin a nějak mne to nenadchlo.

    OdpovědětVymazat
  5. Od Catrice som mala asi jednu, možno dve riasenky a vôbec som nebola spokojná, veľmi rýchlo vyschli a ani spokojnosť s výsledkom nebola bohvieaká. Ja osobne uprednostňujem Maybelline alebo Loreal, od nich mi sedia riasenky najviac. A z tých drahších značiek Benefit alebo Too Faced :)
    Nicol z World of Nicol

    OdpovědětVymazat
  6. Jednou jsem měla řasenku od Catrice, už nevím, jak se jmenovala, ale měla tmavě fialový obal a za ty peníze byla úplně výtečná. Tato podle tvé recenze taky bude super.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zatím jsem nenarazila na žádnou, co by mi nesedla :)

      Vymazat
  7. Já potřebuji, aby řasenka neslepovala ale i trochu prodlužovala. Každopádně teď si brousím zuby na novinku od Maybelline.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...