Indulona - Všestranná péče nejen o ruce

Minulý rok přišla Indulona na trh s hromadou novinek, od nových krémů na ruce, až po tělové krémy či dezinfekční gely. Tím, že toho bylo vážně hodně, jsem se k sepsání článku dostala až nyní, testovala se mnou i mamča, která Indulonu miluje a často ji teda tuto značku dávám, protože vím, že bude nadšená.


Tělová mléka jsem již od Indulony měla, ovšem teda jiná a považuji je za jedny z nejlepších, co můžete na suchou pokožku koupit. Tato seženete ve čtyřech variantách.

Hydratační je klasická verze Original a obsahuje kyselinu hyaluronovou, o pokožku má pečovat, udržovat hydrataci, glycerin podporuje zdravý vzhled a chrání před vnějšími vlivy. Růžové zjemňující mléko obsahuje extrakt z růže a pivoňkovou vodu, která je antioxidační a má protizánětlivé účinky. Růže zas zklidňuje, zjemňuje a regeneruje.

Mléka jsou lehoučká, dobře se roztírají a ihned se vsáknou. Nezanechávají mastný film a určitě díky konzistenci budou fajn i na léto. Hydratace je více než dobrá a moc mě překvapily Růžové květy, nemám ráda vůni růží v kosmetice, ale mléko voní velmi jemně, příjemně po květinách.

Tělové krémy jsou si naprosto zamilovala, miluji hutnější textury a tohle je dokonalost, obzvlášť verze Vzácné oleje. Tenhle krém je hutnější, ale pěkně se vstřebává, nepůsobí mastně a bože, ta vůně. Voní nádherně teple, olejově a ta vůně se na pokožce drží dlouhé hodiny. Obsahuje arganový, makadamový a mandlový olej.

Zklidňující aloe vera je stejně skvělá, jen o chlup méně hutná, než předchozí olejová verze. Obsahuje vitamín E a aloe vera, která zklidňuje a hydratuje. I tenhle krém provoní pokožku na dlouhou dobu. Hydratace je u obou dokonalá, pokožka je nádherně vláčná, vyživená a i na pohled taková hezčí.

Krémy na ruce jsou klasika. Já tu mám tři a to ultra výživu s 15% glycerinu, rychlé vstřebávání s aloe vera a intenzivní regeneraci s 5% urey. Myslím, že je úplně jedno, po kterém krému sáhnete, všechny výborně regenerují, udrží ruce v super stavu a i v dnešní době kdy je neustále mácháme a používáme dezinfekci.

Pokožka rukou je jemná, pomáhají na záděrky, ruce provoní a za mě asi to nejlepší, co můžete v drogerii koupit. Jistota, která nezklame. Osobně mi nejvíce seděla červená verze s ureou, ta mi přišla i krapet hutnější, ale jinak všechny hydratují stejně dobře.

Jako poslední spíše malý tip, od Indulony můžete koupit i čisticí gely na ruce, buď v malém balení do kabelky, nebo ve velkém s pumpičkou, což je praktické mít třeba hned někde v předsíni atd. Obsahují 65% alkoholu a čistí ruce bez vody a mýdla.

Jedna verze je s aloe, druhá s panthenolem. Cítit jsou samozřejmě po alkoholu a asi nelze čekat nic víc, než že ruce vydezinfikují a osvěží.

Moc děkuji Induloně za poskytnutí produktů k recenzi.

Zkoušely jste už novinky?
Také považujete Indulonu za klasiku?

16 komentářů:

  1. Ahoj, parádní článek. Indulonu jsem měla několikrát a nikdy jsem s ničím neměla problém. Teď zvažuju zrovna ty Růžové květy, měla jsem vzoreček a vážně moc hezky to voní.

    OdpovědětVymazat
  2. Nezkoušela jsem a ani jsem o těchto novinkách nevěděla, nicméně mě zaujaly úplně všechny, tělová mléka a krémy, krémy na ruce a čistící gely na ruce jsou produkty, které bych rozhodně upotřebila:-)

    OdpovědětVymazat
  3. Indulona je fakt klasika, ale přiznám se, že ji mám spojenou s krémy na ruce. Že má v nabídce i tělová mléka a krémy jsem nezaznamenala...

    OdpovědětVymazat
  4. Nezkoušela jsem, ale líbí se mi. U nás Indulonu používá taťka, ale kupuje jen tu modrou.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  5. Vidím že indulona rozšíríla sortiment

    OdpovědětVymazat
  6. Já jsem na klasickou starou dobrou indulonu už dávno zapomněla, ale teď co jsem na mateřské si k ní pomalu ale jistě vracím a zjišťuji že není nad "klasiku" :). Zvláště ta modrá, to je prostě láska na celý život :).


    LenaČerge

    OdpovědětVymazat
  7. Od Indulony jsem už několik let nic neměla, každopádně dost mě zaujaly ty tělové krémy, na ty asi mrknu v drogerce :)

    OdpovědětVymazat
  8. Indulona má skvělé produkty, opravdu nejen na ruce. :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...