Spotřebováno za březen 2021

Krásnou Bílou sobotu!
Jaké máte plány na Velikonoce? Je mi jasné, že možnosti jsou omezené, na nějaký výlet úplně můžeme zapomenout, ale věřím, že i tak si něco najdete. Držíte nějaké tradice? Já samozřejmě vytáhla výzdobu, upekla beránka a mám připravenou nějakou nadílku.

Březnová spotřeba je těžce průměrná a nebýt pleťových masek a koupelových produktů, tak to nebude žádná sláva. Zas tu ale mám od všeho něco a očekávám, že v dubnu bude spotřeba mnohem lepší, protože u spousty produktů jsem již na dně a dokonce jsem i něco už dodělala.

1. Yves Rocher tělový peeling s karité (Recenze) - Pokud máte rády jemnější peelingy, tak tyhle od YR jsou moc fajn. Zrníčka jsou opravdu jemná, takže nepoškrábou, avšak funkci peelingu plní dobře. Karité má krémovou texturu a teplou, máslovou vůni.
Koupila bych znovu: ANO

2. Balea pěna na holení Caribbean Feelings (Recenze) - Většinou sahám po gelech, pěnu jsem dostala a moc milé překvapení. Je nádherně hustá, drží tvar, takže vůbec nestejká. K pokožce jemná a žiletka po ní lépe klouže. Nádherně voněla po kokosu.
Koupila bych znovu: ANO

3. Nivea sprchový gel Naturally Good Wild Rose (Recenze) - Skvěle pěnil a na pokožce působil sprcháč až sametově. Velmi příjemný kousek s jemnou květinovou vůní, která sedne i nemilovníkům květin.
Koupila bych znovu: ANO

4. Yves Rocher regenerační šampon na poškozené vlasy (Recenze) - Tohle je starší kousek, který už vystřídalo jiné balení a inovované složení. Šampon dobře pěnil, hezky voněl, ale více se mi po něm mastily vlasy, nebylo to nic hrozného, ale věděla jsem, že jakmile nemám třetí den čas umýt, musím sáhnout po sucháči.
Koupila bych znovu: MOŽNÁ

5. - 7. 7th Heaven pleťové masky Stardust (Recenze) - Masky shrnu najednou, protože jsou hodně podobné. Liší se vůní a ta první s tea tree hodně chladila, ale jinak všechny jdou sloupnout v jednom kuse, třpytí se a pleť je po nich hezky jemná a čistá.
Koupila bych znovu: ANO

8. Isana plátýnková maska I Love Spring (Recenze) - Maska měla boží plátýnko s kuřátky. Bylo teda docela velké, hodně jsem musela ohýbat. Po použití byla pleť ale pěkně hydratovaná, nacucaná a i na pohled zářivější.
Koupila bych znovu: ANO

9. Isana koupelové krystaly Mango & Kokos (Recenze) - Sůl se rychle rozpouští, barvu obarví lehce do oranžova, maličko provoní. Mám raději efekt šumivek, ale asi jo, není to špatné.
Koupila bych znovu: MOŽNÁ

10. - 12. Isana koupelové koule Tropical Feelings (Recenze) - Též vezmu najednou, dvě byly se zdobením, mangová zas pouze barevná. Šumivky nádherně šumily a to fakt dlouho, u toho vytvářely spoustu pěny, vodu obarvily a znatelně o pokožku pečovaly. Šumivky vážně super, krásný efekt.
Koupila bych znovu: ANO

13. PostQuam sérum na pleť s kyselinou hyaluronovou (Recenze) - Sérum bylo dost řídké, v podstatě až vodové. Vstřebávalo se ale tak, že jste o něm v podstatě nevěděly. Bez lepení, mastnoty, též nedráždilo, neštípalo. Společně s krémem podpořilo hydrataci, takže za mě fajn.
Koupila bych znovu: ANO

14. Avon noční krém Distillery (Recenze) - Velké zklamání, krém byl gelový a chvilku trvalo, než se vstřebal. Bohužel hydratce téměř nulová a navíc na podrážděné pleti štípal. Cena je vysoká a vlastnosti tomu rozhodně neodpovídají.
Koupila bych znovu: NE

15. Balea univerzální krém Mango & Maracuja (Recenze) - Zrovna tahle varianta mi přišla slabší. Mastný krém, který ale téměř nehydratoval, bylo třeba mazat třeba i ruce pořád dokola, na nohy vůbec nestačil. Vůně ale povedená, autentická.
Koupila bych znovu: NE

16. Artdeco pudr na obočí Powder to Cream Brow Color (Recenze) - Díky tomuto jsem objevila kouzlo pudrů na obočí. Dokonalost a skoro bez práce. Obočí skvěle vyplní, zvýrazní, ale přesto vypadá furt přirozeně. Vydrží celý den, miluju...
Koupila bych znovu: ANO

Co jste dodělaly Vy?
Co Vám mizí nejrychleji?

24 komentářů:

  1. Já jsem teď po očkování na covid, takže nemám na Velikonoce nic, protože jsem po injekci totálně odpadla :D Dneska třetí den se už cítím lépe, takže beránka a barvit vajíčka teprve budu + nějaká ta jarní výzdoba. Kromě truhlíku s maceškami na balkoně nemám nic :D

    Jinak já mám největší spotřebu z kosmetiky asi šamponů a sprchových gelů a taky tekutého mýdla. To jsou 3 produkty, které často doplňuji a měním :)

    OdpovědětVymazat
  2. Znám jen pěnu na holení Balea, jejich pěny nebo gely na holení jsou nej, každou chvíli nová limitka, stojí pár korun, kupuji jen je.

    OdpovědětVymazat
  3. Ty nové sprchové gely od Nivea musím už vyzkoušet.
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  4. Já toho mám za březen myslím sakra málo, tvá spotřeba je proti mé ještě velmi bohatá :). Rozebírat a sepisovat to ale asi půjdu až příští týden.

    OdpovědětVymazat
  5. Mně nejrychleji mizí krémy na ruce. Já mám hodně ráda ty univerzální krémy od Balei, ale tuhle variantu jsem ještě neměla.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Obecně univerzální moc nemusím, nikdy nevím, na co to tedy poradně použít 😂

      Vymazat
  6. I když počet navyšují masky a koupel, všechno se počítá. Ber to tak, že i tohle jsi spotřebovala, já právě když vím, že budu mít menší počet spotřebovanců, tak tímto to naženu :D

    OdpovědětVymazat
  7. Tie masky od 7th heaven stardust vyzerajú skvelo, ale ešte som ich v drogérke nikde nevidela. Musím lepšie pozerať. Mne sa extrémne rýchlo míňajú špirály a suchý šampón. Mám pocit, že tieto dva produkty si dokupujem každý mesiac.

    xx Alexandra z 𝕄𝕊 𝔸𝕃𝕎𝔸𝕐𝕊 𝕃𝔸𝕋𝔼 / INSTAGRAM

    OdpovědětVymazat
  8. Super produkty! Jinak co mě mizí nejrychleji? To je naprosto jasné balzámy na rty a krmy na ruce, na tom jsem závislá!

    OdpovědětVymazat
  9. Úplně jsi mi připoměla Yves Rocher, jaká škoda že tady v UK ho nemáme. Zrovna šampon reparation byl můj oblíbený.
    Mě z kosmetiky nemizí skoro nic. Šampon, vždycky když mám ňáký hodně dobrý a oblíbený tak je hned pryč.

    Terezah-style

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Není na notinu? Myslim, že jsem viděla, že se dá koupit.

      Vymazat
  10. Já mám od ArtDeca svůj první produkt - tužku na oči a je super.
    Nejrychleji mizí gel na obočí :-)

    OdpovědětVymazat
  11. Tie produkty nepoznám ani jeden ale ten šampón od Yves Rocher vyzerá zaujímavo.

    DISCOVERINGGLAM

    OdpovědětVymazat
  12. Ahoj, super článek. Mám zkušenost s Balea produkty na holení, já jsme teda rozhodně tým gel na holení :-D U Nivea z těch jejich nových sprcháčů se chystám na ten oranžový, jsem spíš na ovocné vůně. Zaujaly mě ty třpytivé masky, jsem hrozná straka. Ty mají v Rossmannu, že? Nedávno jsem zkoušela pár solí od Isany a za mě jsou rozhodně lepší než ty od Balea :-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...