Útulné bydlení s Poster Store

Krásný den!
Dnes si odpočineme od kosmetiky a dáme si článek z úplně jiného soudku a to týkající se domova. Poslední rok trávíme doma více času, než obvykle. Zatímco dřív jsem se chodila domů spíše jen vyspat, tak nyní jsou obývák a legíny mojí téměř každodenní součástí.

A protože je potřeba si dělat radost a radovat se i jen z maličkostí, tak takové útulné bydlení ke štěstí určitě pomůže. I jen pohled na krásný plakát udělá svoje a právě plakáty nabízí švédská značka Poster Store, která se inspiruje skandinávským designem a například obrázek přírody úplně pohladí po duši.


Na e-shopu najdete doslova stovky motivů. Sama jsem vybírala neskutečně dlouho, protože plakáty jsou nádherné, nevěděla jsem, co dříve. Uchvácená jsem byla ze sekce "Města & Mapy", kde najdete překrásné fotoobrazy a já neodolala mojí vysněné Paříži. Právě Eiffelovku jsem brala ve větším rozměru a díky ní pak ladila už zbytek plákátů do růžova.


Pokud byste si přece jen nevybrali či váhali, tak každé úterý je na e-shopu nová kolekce. Věřím tedy, že si vybere opravdu každý a pokud nemáte vyloženě cit pro design, jistě oceníte na posterstore.cz Zeď inspirace, na které se nachází všemožné kombinace, například jak ladit obrazy zvířat a přírody, co za plakáty vybrat do ložnice, nebo dětského pokoje.


Sama jsem inspiraci využila, hlavně pro představu rozměrů a tohoto ladění. K plákátům jsem vybrala rovnou i rámečky, zvolila jsem neutrální bílé, avšak nad rosegold jsem dost váhala, ale myslím, že ani do budoucna bych je doma moc nesladila. Malé rámečky 21x30cm mají i podstavec, takže můžete obraz kamkoliv postavit.

Poster Store se snaží minimalizovat dopad výroby na životní prostředí, to znamená, že dřevo použité na plakáty pochází pouze z lesů, které splňují ty nejvyšší ekologické a sociální standarty, dřevo se pyšní hned několika certifikacemi.


Pokud i Vy přemýšlíte, že si domov zútulníte, tak mám pro Vás slevový kód ofpink35, se kterým získáte 35% slevu na nákup (neplatí pro kategorii Kolekce umělců a neplatí pro rámečky). Platí do 28.5.

Barter spolupráce s posterstore.cz

Přemýšlíte nad plakáty?
Které Vás zaujaly?

19 komentářů:

  1. Vybrala si si moc pekné plagáty. Aj ja už dlho rozmýšľam, že by som si nejaké kúpila, ale nevedela som kde, ďakujem za tip. Určite sa na stránku pozriem. A aj ten zľavový kód je veľmi lákavý.

    xx Alexandra z 𝕄𝕊 𝔸𝕃𝕎𝔸𝕐𝕊 𝕃𝔸𝕋𝔼 / INSTAGRAM

    OdpovědětVymazat
  2. Vybrala sis úžasné plakáty, mají tam velký výběr. Měla jsem docela problém si vybrat :D
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  3. To jsou krásné plakáty :) :)

    OdpovědětVymazat
  4. Mají opravdu nádherné plakáty a určitě si nějaký také objednám, do nového bytu budou potřeba jako sůl! :D :)

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj, ty jo, opravdu vymazlené a promyšlené do posledního detailu. ☺♥
    Blog MonalisaBeautyEriAnna

    OdpovědětVymazat
  6. Výběr mají fakt velký. Ty tovje jsou takové krásně romatické.

    OdpovědětVymazat
  7. Poslední dobou se podobnými články a obrázky kochám u více blogerek. Plakáty mají vážně nádherný a ty jsi zvolila skvělý výběr :)

    OdpovědětVymazat
  8. Tyto plakáty jsem si úplně neoblíbila, ale věřím, že když si člověk navrhne něco svého, co se mu opravdu líbí, může to být krásné :) Úplně si nedokážu sice představit, jak bych s nimi nadekorovala třeba garsonku, kterou jsem viděla tady, aby to nevypadalo nějak moc přeplácaně, ale asi to bude z toho důvodu, že dávám přednost spíše minimalistické výzdobě a toto bych do garsonky ani nekupovala :)

    OdpovědětVymazat
  9. Tohle vypadá fakt skvěle. Říkal jsem si, že u nás doma by si to také zasloužilo ozdobit nějakým vkusným kouskem umění. Máme to tu celkem moderně zařízené, všude máme i takové moderní koberce, ale pořád tomu prostě něco chybí. Nějaké obrazy nebo plakáty by mohly být to pravé. :)

    OdpovědětVymazat
  10. Hledáte pronájem bytu, už nemusíte hledat dál, tady máme pro vám skvělou nabídku moderních bytů k pronájmu. Vyberte si z různých lokalit a velikostí dle vašich preferencí. S námi je proces pronájmu snadný a bezstarostný. Naše profesionální týmy vám pomohou najít ideální byt, který splní vaše potřeby a přání. Spoléhejte na naše dlouholeté zkušenosti a osobní přístup. Vstřícný a kvalitní servis jsou pro nás samozřejmostí. Přestaňte hledat a začněte si užívat nový byt, který bude váš domov plný pohodlí a radosti. Navštivte nás a najděte si ten správný byt pro vaše pohodlné bydlení ještě dnes.





    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...