Yankee Candle - Sunday Brunch | Jarní kolekce 2019

Krásný den!
poslední dobou se snažím psát vždy o celých kolekcích, většinou kupuji votivky či vosky právě rovnou všechny, abych vyzkoušela. A až teď, během psaní článku, tak koukám, že kolekce Sunday Brunch obsahuje snad ještě další tři vůně. Vtipné je, že je doma mám, ale považovala jsem je za jinou kolekci či samostatné vůně :D

Já bych teď potřebovala šetřit a i když si říkám, že mám hromadu svící, tak vosky a votivky dochází, takže se obávám, že neodolám a zas dokoupím, ať mám co pálit a zkoušet.

Sweet Morning Rose - Sladká ranní růže
Popis: Jako z luxusní cukrárny. Půvabný zákusek s jemnými růžovými lístky jako sladkou uměleckou tečkou.

Vůbec nevím, co se děje, ale přijde mi, že v poslední době tak dobrou půlku vosků vůbec necítím. Přitom je neskladuji dlouho, jsou to vůně, které mám doma poměrně nově, takže vyvoněné být nemohou. Tenhle vosk jsem třeba vůbec nevnímala a lehký závan jsem cítila jen opravdu nad aromkou.

Blush Bouquet - Růžolící kytice
Popis: Růžolící kytice Růžové pivoňky, lilie a citrusové květy v kytici, která se nejlépe vyjímá uprostřed stolu.

A tohle je ten samý případ, vůni jsem zaregistovala jen v těsné blízkosti aromky a ještě jsem se musela fakt na vůni zaměřit. Takže za mě bohužel nic.

Belgian Waffles - Belgické vafle
Popis: Vychutnejte si vůni lahodných belgických vaflí s opečenými pekanovými ořechy, roztaveným máslem, špetkou skořice a šlehačkou na vrchu.

Naopak wafle byly už krásně cítit a je to přesně ta vůně, kterou mám ráda. Typická jídelní plná těsta a cukru. Spíše těžší a teplá vůně, u které je mi jasné, že nesedne všem. Tyhle vůně buď rádi máte, nebo nemáte, já je miluji a klidně bych brala ve svíci.

Floral Candy - Dortík s květy
Popis: Barevné květy, na kterých se třpytí krystaly cukru, něžně položené na chutné krémové polevě.

Velmi milým překvapením je Floral Candy, od které jsem vůbec neměla očekávání a vlastně jsem ani nevěděla, co čekat. Je to květinová vůně, ale zároveň sladká a plná cukru. Já osobně cítila nejvíce fialky, které voní úžasně, zjemněné polevou a cukrem. Zvláštní kombinace, která se neskutečně povedla a i přes ten cukr to není přeslazené.


Také často teď vosky vůbec necítíte?
Zkoušely jste některou vůni?

18 komentářů:

  1. Já vosky od YC miluju, ale že bych je pořád potřebovala kupovat to ne. Vždy je spíš dostanu, sama si moc vosky nekupuji :)

    OdpovědětVymazat
  2. Je to asi dosť divné, ale ja som za celý svoj život nikdy nemala ani jeden vosk od YC. Asi by som sa mala hanbiť. Ale vždy keď mám peniaze na míňanie, tak mi nenapadne si ho kúpiť. Vážne sa tie vosky stoja za to? :)

    xx Alexandra z 𝕄𝕊 𝔸𝕃𝕎𝔸𝕐𝕊 𝕃𝔸𝕋𝔼 / INSTAGRAM

    OdpovědětVymazat
  3. Tahle kolekce mi nějak utekla, neměla jsem z ní žádný vosk, ale nejvíc mě zaujal Floral Candy a Belgian Waffles, ty by mi určitě voněly:-)

    OdpovědětVymazat
  4. Já vosky od YC miluju, ale je pravda, že jsem je v posledních měsících tak nějak pozapomněla pálit, měla bych to napravit :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  5. Já vosky používám minimálně, jsem spíš příznivec aromaolejů, ale teď mám zrovna v práci druhý vosk YC a přijde mi, že pokud jsme stabilně v místnosti, tak mi nijak extra nevoní. Ale pokud odejdu a do místnosti se vrátím, tak vůně cítit je docela hezky.

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj,
    taky jsem si toho všimla. Dokonce i u svíček, což mě fakt štve, protože jsou drahé. A reflektuji to i u vůní, které mám poněkolikáté, takže to mohu posoudit...
    Měj se krásně,
    Hanka z blogu ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
  7. První dvě vůně jsem měla a za mě jsou dokonalé :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  8. Ahoj, to je skutečně luxusní cukrárna, krásné vosky, musím se podívat. ☺♥ Krásné dny Péto přeji.

    Blog MonalisaBeautyEriAnna

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...