Brandnooz box - Duben 2021

Krásný 1. máj!
Jdete se dnes líbat pod třešeň? Sice už to pomalu odkvétá, ale furt se dají najít nádherně rozkvetlé stromy. Tenhle týden jsem články vůbec nestíhala, k balíčkům jsem se také dostala až teď o víkendu, takže jsem ve skluzu se vším.

Dubnový Brandnooz nevypadá na první pohled zle, na ten druhý je to za mě spíše průměr. Produkty po dvou příchutích či takové polotovary. Tentokrát zdaleka nevyužiji vše, ale zas to využije někdo jiný, takže uplatnění obsah najde.


Rajec Bio kouzlo čisté přírody - 750ml, 16,50Kč
Byliny a bobule pocházejí z bio zemědělství a jsou bez konzervantů. Jedná se o novinky, kdy bylinky a bobule se snoubí s pramenitou vodou Rajec. Ráda ochutnám, ale nechápu, proč je ve vodě přidaný cukr, sice eko a bio, ale proč. Snažím se vody s přidaným cukrem nepít, takže vážně jen ochutnám.

Nescafé instantní káva Latté a Cappuccino - 8x15g, 57,90Kč
Určitě znáte všechny ty sáčky 3v1 apod, já to nesnáším, za mě to není kafe, ale břečka. Na druhou stranu věřím, že tyhle produkty si své zákazníky najdou, protože znám spoustu lidí, co je má rádo. Má to odporný složení, ale mamča se hned o pytlíčky přihlásila s tím, že je pijou i návštěvy u ní v práci, takže jak říkám, někdo bude nadšen.

Hannasaki Fruit Fenykl pro děti a kojící matky - 40g, 87Kč
Čajík má naopak fajn složení s ovocem a bylinkami, nic ošklivého v něm nenajdete. Předchází plynatosti a pomáhá malým dětem s odkašláváním, u maminek zas podporuje tvorbu mléka a posiluje imunitu. Samozřejmě ocení nejen děti a maminky.

Podravka Natur přísada do jídel - 150g, 38,90Kč
Normálně se snažím Podravce vyhýbat, ale tahle Natur je opravdu čiště jen ze zeleniny, koření a bylinek, takže tohle za mě úplně v pohodě a rozhodně v kuchyní využijeme. Na 150g bylo použito 480g čerstvé zeleniny, kurkumy, libečku a mořské soli.

Havlík Pohodovky - 250g, 34,90Kč
Miluji všemožné tyčinky a tyhle jsou navíc od Havlíka, mňam, už se na ně strašně těším. Mají originální recepturu a pokud Havlíka neznáte, tak ochutnejte.

Vitana hovězí bujon - 12ks, 41,90Kč
Bujon využije mamča, já nepoužívám vůbec, polévky dělám poctivé, dlouho se táhnoucí vývary, takže bujony nemusím. Seženete jak hovězí, tak i kuřecí a zeleninový.

Bombus Raw Energy Salty Caramel & Peanuts - 50g, 29Kč
Raw tyčinky nemusím, sice z nouze si dám, ale že bych si vyloženě pochutnala, to ne. Ale na slaný karamel a arašídy jsem zvědavá, miluji oboje, takže snad konečně tyčinka, která mi zachutná. Samozřejmě neobsahuje lepek, přidaný cukr a konzervanty.

+ časopis Šikulka

Používáte bujony?
Jak se Vám obsah líbí?

14 komentářů:

  1. Taky mám box doma a hodnotím ho jako průměrný. Já bujony nepoužívám vůbec, ale můj muž občas ano. A Rajec s mátou a černým bezem je výborný.

    OdpovědětVymazat
  2. Já bujony sem tam používám. Jinak mě z boxu zaujaly asi nejvíce jen ty vody na pití. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  3. Pro mě ta raw tyčinka a ochutnala bych ty vody Rajec :)

    OdpovědětVymazat
  4. Já jsem box hodnotila taky jako průměrný. Bujony občas používám, ale rozhodně ne tak často, že bych potřebovala takové maxibalení. A nějaký bujon tam pořád ještě mám - tuším z prosincového boxu (a to si ten tekutý odnesla máma). I Poddravku ještě mám z nějakého boxu - taky používám, ale jen občas, takže to 150 g balení mi vystačí na dlouho

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Aspoň ta Podravka má fajn složení, tak po ní člověk sáhne přece jen o to více.

      Vymazat
  5. Potěšilo by mě hlavně to latté a cappuccino, na nich poslední dobou hodně ujíždím! :D :)

    OdpovědětVymazat
  6. Přijde mi, že je tam nějak málo věcí. :) No box tentokrát nic moc.
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  7. Musím říct, že tento obsah se mi líbí velmi a asi poprvé bych využila úplně vše :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...