Essence - Paletka očních stínů Out In The Wild 01

Co se týče dekorativní kosmetiky, tak se snažím nové kousky moc nekupovat. Oproti pečující neubývá a například oční stíny jsem loni skoro nevyužila kvůli alergii. Od března až do zimy mi slzely oči tak, že líčit jsem se téměř nemohla.

Když se mi ale nedávno do rukou dostala nová paletka Essence, tak mi udělala velkou radost. Oční stíny této značky jsem už déle neměla, takže jsem byla dost zvědavá, navíc varianta 01 Don`t Stop Blooming má přesně moje barvičky.


Už teda samotné balení je moc pěkné, paletka je z tvrdého, bytelného papíru, součástí je zrcátko a 12 očních stínů a to jak v matných, tak i třpytivých verzích. Obsahuje jak světloučké odstíny, tak i tmavý černý. Vykouzlíte s ní jemné líčení na den, tak i výraznější na večer.

Odstíny do růžova, mauve a béžova jsou opravdu jak dělané pro mě, z paletky jsem nadšená. Během líčení teda lehce opadává pod oči, ale není to vůbec nic strašného. Stíny na oko dobře chytají, blendí se jedna radost a ještě lépe se mezi sebou kombinují.

Pigmentace není vůbec špatná, naopak. Barvičky na oko bez problému přenesete, je vidět, který stín jste použily a vypadají nádherně. Co mě mile překvapilo, tak výdrž. Dokonce i bez báze mi drží na oku celý den a to bez toho, aby se slejvaly či bledly.

Četla jsem na paletku teda rozporuplné recenze, za mě ovšem jedno velké ano. Navíc za cenu 170Kč není o čem...

Moc děkuji arome.cz za poskytnutí produktu k recenzi.

Máte rády Essence?
Jakým odstínům dáváte přednost?

12 komentářů:

  1. Nádherné odstíny, přesně tyto barvičky také používám nejraději. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Odstínově krásná, taky přesně moje barvičky:-) Tuhle tedy nemám, ale jinak mám paletek od Essence už více a naprostá většina z nich je skvělá:-)

    OdpovědětVymazat
  3. Já mám hodně ráda nude odstíny a i tahle paletka má moc krásné barvičky.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj Péťo, momentálně i relativně nově mám od Essence bronzer a velmi milé překvapení!! Jsem spokojená. Paletka vypadá moc pěkně, složení i pigmentace! ☺
    V týdnu jsem si v Dougles outletu pořídila dva nové pudrové produkty, takže si dávám stopku ♥.
    Krásnou neděli přeji!!
    Blog MonalisaBeautyEriAnna

    OdpovědětVymazat
  5. Já mám stínů hrozně malou spotřebu - jedna paletka se 4 stíny mi vydržela asi dva roky... Tenhle kousek má zajímavé barvy, i když já zrovna tyhle odstíny moc nepoužívám.

    OdpovědětVymazat
  6. Paletka se mi moc líbí a ještě ke všemu je od Essence, takže skvělé. :) Jsem ráda i za tu výdrž to Essence prostě umí. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...