Brandnooz box - Červen 2021

Vítám Vás u poslednho článku za měsíc červen, to to uteklo!
Minulý týden přišel Brandnooz box, obsah jste již mohli vidět na instagramu, k článku jsem se ovšem dostala až nyní, ale věřím, že se i tak podívíte a počtete si :)

Jak mě poslední obsah poměrně zklamal, tak tenhle červnový není vůbec špatný. Na první pohled se mi líbil a vlastně i na druhý. Sice sama od sebe bych asi koupila minimum produktů, ale box je podle mě právě o tom, zkoušet a objevovat nové věci a to rozhodně splňuje.


Jacobs Cappuccino Original instantní káva - 8 porcí, 59,90Kč
Začnu teda negativně a jediným produktem, který jsem rovnou poslala dále, protože tyhle kávy typu 3v1 apod nemám ráda. Nechutnají mi, jsou přeslazený, ale někdo využije no.

Cool nealko Rybíz a limetka - 500ml, 19,90Kč
Pivo nepiju, ale různá ochucená nealka, ale i cidery mám ráda, na léto je to moc příjemný nápoj a Cool mi opravdu chutná. Je teda bez alkoholu a jedině plechovku vítám, zásoby se tenčí.

Birell Za studena chmelený - 0,5l, 19,90Kč
Birell je teda bez ovocné příchutě, takže ten ráda přenechám, ale rozhodně se neztratí. Má chmelové aroma, které je dosažené procesem studeného chmelení.

Big Shock! coffee konečně kafe - 250ml, 39,90Kč
Naopak na toto jsem hooodně zvědavá. Nejedná se o energy drink, ani o limonádu, ale opravdu o ledovou kávu z kvalitních surovin. Je to kombinace kávových zrn arabiky a mléka, kafe miluji, tak uvidíme, jak bude tohle chutné.

Babiččina volba Pizza mouka - 1kg
Že bych se konečně pustila do domácí pizzy? Ještě jsem žádnou nezkoušela, tak možná konečně příležitost. Mouka je vysokolepková, těsto by se s ní mělo dobře zpracovávat a umožnit přípravu tenké a křupavé pizzy.

Racio Knack snack s černuchou - 100g, 23,90Kč
To by nebyl box, aby tam nebylo něco podobného :D Tyto kousky obsahují více než 55% žitné mouky a jsou tedy s obsahem černuchy, což je černý kmín. Kmín mám v různých snackách a pokrmech ráda, takže věřím, že to dodá aspoň trochu chuti.

Podravka Ajvar jemný - 350g, 46,90Kč
Ajvar je něco, bez čeho se klidně obejdu, ale zas když ho mám doma, tak po něm klidně sáhnu a většinou ho použiji do nějaké omáčky. Je vyroben z paprik a lilků a využití má opravdu mnohostranné, ať už samostatně, či právě do omáček, pomazánek...Je jemný, chuťově dobrý.

efko Feferony Jalapeňo - 200g, 49,90Kč
Já nerada pálivé, ale věřím, že třeba chlapi ocení, takže schovám a určitě se někdy využití najde. Feferonky jsou ostré s vyzrálou paprikovou chutí.

Bombus Raw Energy Oat Bio Energy - 65g, 29,90Kč
Co mě hodně zaujalo, tak rozhodně tahle bio ovesná kaše, která je bez přidaného cukru a konzervantů. Obsahuje spoustu ovoce, je veganská a bezlepková. Verze kokos s kakaem může být výborná, takže se fakt těším, až ochutnám.

Orion Přibináček tyčinka
Tyčinku už jsem stihla sníst a za mě je teda šíleně sladká a asi bych znovu nekoupila, raději zůstanu i klasického Pribináčka, kterého mám moc ráda.

Mentos žvýkačka s letní melounovou příchutí - 30g, 24,90Kč
Mentos jsou bez cukru, což oceňuji. Mají tekutou náplň a výtažek ze zeleného čaje.

+ časopis Bylinky

Barter spolupráce s Brandnooz box.


Co byste si dali jako první?
Zaujal Vás box?

10 komentářů:

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...