Nákupy a novinky za červen 2021

Máme skoro za sebou první červencový týden, tak je čas, mrknout na to, jaký byl červen, co nového přibylo a ubylo. Tentokrát je kosmetiky opravdu málo, ani jsem nedělala společnou fotku, rozhodně ale nebylo novinek málo, naopak, jen teda v jiné oblasti. Měla jsem rovnou dvě obrovské investice, ty uvidíte níže.

Samozřejmě nechyběl balíček od arome.cz, který tentokrát byl laděn do léta a nechyběly tím pádem opalováky, které jsou moc příjemné. Naopak vůně, která je inspirací na Gucci mě vůbec nezaujala, hodně výrazná, silná a protivná.


Na instagramu jsem vyhrála naprosto boží balíček od Scrub Mark, kde bylo například pleťové sérum, růžová voda či kávový peeling. No prostě krása, navíc vše to bylo nádherně zabaleno a moc se těším, až vše vyzkouším.

Po hodně dlouhé době jsem byla v sekáči na Točné. Já si většinou nic nevyberu, protože mi přijde, že mají spíše větší velikosti. Tentokrát jsem ulovila alespoň dva svetříky po 40Kč, tenoučké, moc pěkné.

Jedna z prvních velkých investic. Konečně jsem se odhodlala ke koupi foťáku, protože mi už přišlo, že ač mobil fotí super, tak ne vše zvládá a někdy jsou fotky ne tak ostré, jak bych ráda. Vybrala jsem si Nikon D5600, na kterém mě zaujalo, že má propojení s mobilem, takže se dají fotky rovnou posílat a zároveň i foťák přes mobil ovládat. Kupovala jsem rovnou výhodnou sadu, kde byl ještě teleobjektiv, taška a nějaké drobnosti.

Tou největší investicí byla koupě auta...Řidičák mám asi devět let, ale nikdy jsem v podstatě neřídila, jela jen párkrát a teď sedm let nebyla za volantem. No strach už obrovský, ale říkala jsem si, že auto potřebuji a ne se furt spoléhat na to, že mě někdo odveze, přiveze...Po první jízdě jsem chtěla auto vrátit a nadále jezdit uberem, peklo :D Jinak teda mám Mini Cooper, což jsem vůbec neplánovala, ale asi čekal na mě fešák. Stál více, než jsem chtěla, je teda bazarový, automat a snad mi vydrží hooodně dlouho a hned ho někde nezbořím. Neumím vůbec parkovat, ale fakt jako vůbec, takže tohle bude ještě boj :D

Do čeho jste naposled více investovaly?
Máte auto?

19 komentářů:

  1. No auto je teda šílená investice, ale už si život bez něj nedokážu představit. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  2. Měla jsi měsíc velkých investic :-). Ale autíčko je pěkné i foťák.
    Já řidičák nemám a asi si ho na stará kolena dělat nechci, takže zůstanu závislá na manželovi :). A naposledy jsme investovali právě do auta , protože se nám ho povedlo nabořit. Naštěstí se nikomu nic nestalo, ale škoda byla na hranici totálky.
    Tak ať auto dobře jezdí a brzy si na sebe zvyknete :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já právě být už závislá nechtěla a je to opravdu větší svoboda :)

      Vymazat
  3. Krásné autíčko:-) A z toho, že neumíš parkovat si nic nedělej, jsem na tom stejně a popravdě, v tomhle u mě neplatí, že by trénink dělal mistra, jde mi to pořád stejně mizerně:-D Tak hodně šťastně najetých kilometrů:-)

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj, taky teď mám měsíce velkých investic. Auto už mám druhým rokem a na podzim už ho snad budu mít i zaplacené mám obyčejnou jedničkovou fábii a časem bych chtěla nějakýho většího a silnějšího dráčka. Po čtyřech letech jsem se konečně rozhoupala k tetování, tak na to jdu v srpnu a už se nemůžu dočkat.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Když to půjde, tak ho budu chtít také splatit co nejdříve.
      Ty jo, ať se tetování povede :)

      Vymazat
  5. Ty jo, tak to auto je teda fakt nádherný. Už jsem ho u tebe viděla na instagramu a strašně se mi líbilo! Takže držím palce a věřím, že parkování ti snad někdy půjde. Bez trénování to nepůjde. Určitě bych mrkla i na nějaká videa, většinou dávají různé super tipy, jak vychytat přesný úhel ❤.

    JAK SI ZAŘIZUJU POKOJ 🌻 | ČÁST 1. | BYDLENÍ | Verča ze Ztracena v Praze

    OdpovědětVymazat
  6. Auto je krásné, ať se ti s ním dobře jezdí, parkuju a hlavně přeju ježdění bez nehod! :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  7. Autíčko je roztomilé, takové se mi vždy líbilo! :) Ať ti slouží a dělá radost. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mini Cooper jsem neplánovala, ale jezdí se mi s ním dobře :)

      Vymazat
  8. Já jezdím do práce autem denně, takže už jsem hodně zajetá a překvapivě mě to i baví. Co ale dokáží někteří řidiči, to je mazec. To pak nechceš slyšet ty nadávky ode mě :-D

    OdpovědětVymazat
  9. Já do auta investovala před Vánocemi. Bohužel nic levného to není a člověk do něj pak sype už každý měsíc :D Foťák je skvělá věc, já už mám doma asi 7 let foťák a je to láska.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...