Ryor - Limitovaná edice Grep & Černý rybíz

Značka Ryor letos slaví krásných 30 let a k této příležitosti vznikla limitka s vůní grepu a černého rybízu. Víte vůbec, jak vznikl název Ryor? Je to právě kombinace RYbízu a ORanž (grepu), takže se jedná vlastně o tradiční vůni. Krém na ruce s touto vůní koupíte běžně, teď je ale k dispozici teda i v novém kabátku spolu s dalšími tolik oblíbenými produkty.

Tělové máslo je největší slast, miluji i tu originální verzi s vůní bylinek. Máslíčko je nádherně našlehané, hutné a na těle tak příjemné, hydratace je perfektní a to mazání si vážně užívám. Pěkně se vstřebává, ale je fakt, že teď, pokud jsou vyšší teploty, tak ho vynechávám, protože mi přijde, že jsem pak mastná, ale jinak je super.


Osvěžující mlhu znám také tu klasickou a je to skvělý pomocník v péči o pleť. Obsahuje kyselinu hyaluronovou a aloe vera, jedná se v podstatě o tonikum ve spreji. Většinou používám k dočištění pleti, ale skvěle poslouží i během dne jako osvěžení.

O tenhle deodorant probíhá právě na instagramu soutěž, mám tu původní verzi a bohužel musím říct, že mi nesedí, takže jsem tuhle limitku ani neotvírala a rovnou šla k Vám. Slibuje teda 48 hodinovou ochranu, což asi úplně nezjistíme, doufám :D, neobsahuje hliníkové soli, ale funguje na bázi zinku a mně právě ten zinek asi nevyhovuje, ale třeba mamča s ním problém nemá.

Deodorant samozřejmě není od toho, aby zabránil přirozenému pocení, ale eliminuje zápach, působí na povrchu kůže a neprostupuje do kožních pórů.

Moc děkuji Ryor za poskytnutí produktů k recenzi.


Máte rádi Ryor?
Už jste limitku zkoušely?

12 komentářů:

  1. Ryor mám moc ráda, tuhle limitku jsem ještě nezkoušela, ale ta loňská s vůní šeříku voněla dokonale:-)

    OdpovědětVymazat
  2. Já jsem Ryor používala kdysi dávno, teď už jsem ho spoustu let neměla. Vůně grepu a rybízu zní lákavě...

    OdpovědětVymazat
  3. Super limitka, viem si predstaviť, že musí voňať nádherne :)
    What A Fancy World

    OdpovědětVymazat
  4. Zatím jsem nezkoušela, ale vypadá super. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Limitku jsem zaregistrovala, ale nezkoušela jsem. Mám ráda hlavně jejich másla :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...