Spotřebováno za červen 2021

Stejně jako za květen, tak i za červen je spotřeba dost slabá, pouhých jedenáct prázdných kousků, z toho dvě jednorázové masky. Vůbec netuším, co se děje. Péči neflákám, používám vše tak nějak stejně, ale najednou to nějak nemizí....


1. Indulona tělové mléko Růžové květy (Recenze) - Indulonu miluji, snad ničím nešlápnete vedle a tahle tělová mléka jsou skvělá. Je středně hutné, nezanechává mastný film, hezky se vstřebává a dokonale hydratuje. Vůně je jemná, příjemná.
Koupila bych znovu: ANO

2. Balea sprchový gel Vamos a la Playa (Recenze) - Tahle limitka se neskutečně povedla, dokonalá vůně na léto. Hodně osvěžující, decentně sladká, vážně mňam.
Koupila bych znovu: ANO

3. Dermacol zvláčňující intimní mycí emulze s konopným olejem (Recenze) - Má to docela fajn složení, ale mě moc nesedl. Vyloženě ne že by škodil, to ne, v pohodě jsem ho dopoužívala, ale lehce pálil, takže komfortní zrovna dvakrát nebyl.
Koupila bych znovu: NE

4. Pantene sprej na vlasy Intensive Repair (Recenze) - Skvělý kondicionér ve spreji, pomáhal s rozčesáním, příjemně vlasy osvěžil, vůbec nezatěžoval, neslepoval a provoněl.
Koupila bych znovu: ANO

5. Amika triple & shampoo (Recenze) - Ze šamponu jsem hodně na rozpacích, někdy vlasy byly krásně vzdušené, objemné a vydržely bez mytí klidně týden. Jindy jsem je měla za tři dny mastné a ošklivé. Opravdu pokaždé jiný výsledek.
Koupila bych znovu: NE

6. Clinique Moisture Surge™ 72-Hour Auto-Replenishing Hydrator (Recenze) - Moc milé překvapení, krém měl hutnou gelovou texturu, bezvadně hydratoval a byl strašně příjemný i na mé citlivé pleti. Jemně voněl, vstřebával se dobře, prostě paráda.
Koupila bych znovu: ANO

7. CareMedika noční krém pro suchou a citlivou pleť (Recenze) - Krém byl středně hutný, dobře se roztíral, vstřebával a nezanechával mastný film. Hydratace byla moc dobrá, seděl citlivé pleti, jen bylo třeba si zpočátku zvyknout na vůni, ve které jsou cítit houby.
Koupila bych znovu: ANO

8. Nivea 7 denní kúra Hydra Skin Effect (Recenze) - Ampulky jsou dost bohaté, jedna mi vystačí klidně na tři použití, bohužel tahle řada mě nezaujala vůbec. Nezaznamenala jsem žádnou větší hydrataci, jemnější pleť, zkrátka nic.
Koupila bych znovu: NE

9. Garnier pleťová maska Moisture + Relaxing (Recenze) - Plátýnko dost napuštěné, ale zbytečně neteklo. S maskami Garnier nešlápnete vedle, výborná výživa, rozjasnění, hydratace, za mě super.
Koupila bych znovu: ANO

10. Garnier pleťová maska Hydra Bomb (Recenze) - Nevidím mezi maskami moc rozdíl, dle mého je téměř jedno, po které sáhnete, i tahle byla vynikající.
Koupila bych znovu: ANO

11. Carmex balzám na rty Classic (Recenze) - Kvůli kelímku jsem používala převážně na noc a je to vážně super hydratační balzám, který rty vyživí, předchází koutkům či je pomáhá regenerovat. Je lehce mentolový, takže osvěží.
Koupila bych znovu: ANO

Jak jste na tom se spotřebou Vy?
Znáte něco?

13 komentářů:

  1. Vypadá to na super produkty, hlavně ty pleťové masky mě zaujaly. Teď v létě jich mám velkou spotřebu. :D :)

    OdpovědětVymazat
  2. Znám masky Garnier, z našich drogerek asi to nejlepší, co jsem vyzkoušela a pak Carmex, ten mám taky moc ráda. A sprchové gely Balea jsou taková klasika, každou novou limitku skupuji automaticky:-)

    OdpovědětVymazat
  3. Mám skóre podobné - 6 kousků + 8 vzorečků...
    Mycí emulzi od Dermacolu jsem teď začala používat a mám stejné dojmy jako ty. Váhám, zda ji dopotřebuji...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dopotřebovala jsem v pohodě, ale znovu kupovat nebudu.

      Vymazat
  4. Já ty Balea sprcháče prostě miluji :)

    OdpovědětVymazat
  5. Krémy od CareMedica jsou TOP i přes tu vůni. A vlasovka je ještě o chlup lepší :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Taky to tak poslední dobou mám, že ta spotřeba je prostě mizerná a to všechno používám úplně stejně.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...