Nákupy a novinky za červenec 2021

Krásný den!
Půlka léta je za námi, těším se na něj celý rok a je skoro fuč. A nejhorší je, že mi přijde, jako kdyby léto ještě pořádně ani nezačalo, to počasí vůbec nepřeje, i tma už začíná večer být dřív, letos se mi zdá léto poněkud nešťastné.

Nakupovat jsem teď nikde nebyla, kvůli velkým výdajům za předchozí měsíce se fakt snažím zbytečně nenakupovat, přesto tu mám příjemnou hromádku kosmetiky. Spoustu toho jsem dostala jako dárečky, něco vyhrála a něco přišlo na testování, zkrátka klasika.


Z arome.cz tentokrát dorazila péče značky Sebamed, konkrétně intimní mycí emulze a pleťový krém. Když na e-shopu kupkosmetiku.cz koupíte jakýkoliv produkt z péče o intimní hygienu, dostanete jako dárek právě pleťový krém. Emulze je skvělá, tu už znám dlouho, bohužel krém mi nesedí a to mám hodně suchou pleť. Tvářenka Catrice je naopak opět skvělá a hází dokonalé zlaté odlesky.

U Rendy jsem na instagramu vyhrála Foamie, což mě neskutečně potěšilo, protože přiznávám, že sama bych si asi tuhé produkty nekoupila, byla bych skeptická, ač mě lákají, obzvlášt právě Foamie. Takže jsem moc ráda, že mám příležitost je zkusit, vše nádherně voní.

Od Leuš jsem dostala dvě masky od Isany z aktuální limitky, ví, že do Rossmanna moc nechodím, tak abych vyzkoušela a ty obaly jsou úplně rozkošný. Masky jsou na rty a pod oči. Ostatní jsou dárečky od Kačí, na tu avokádovou masku na vlasy jsem dost zvědavá, Veru si ji pochvalovala a to plyšové růžové je ta nejvíc cute čelenka.

V červenci přišel Glanc box, který obsahoval nejen kosmetiku, ale i drogerii do domácnosti. Z kosmetiky jsem si nechala tyto dva kousky. Box obsahoval ještě pleťový krém, který putoval k mamče a dva produkty, které jsem již měla, takže je schovám do soutěže.

Za co teď nejvíc utrácíte?
Co Vám udělalo radost?

8 komentářů:

  1. Vypadá to na skvělé produkty, některé bych také ráda vyzkoušela - hlavně tu avokádovou masku. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Já v červenci udělala docela velkou objednávku na YR, celkem to byl výhodný nákup - většina věcí byla ve slevě a použila jsem kupon za body z věrnostního programu...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo Yr má fajn akce, chce to nakupovat pouze ve slevách atd a s dárečky je to pak super :)

      Vymazat
  3. Teda, samé krásné kousky, ta růžová čelenka vypadá k sežrání:-D A jsem zvědavá, co řekneš na produkty Foamie, dost mě lákají:-)

    OdpovědětVymazat
  4. Koukám, že je toho zase povíc :D Sebamed je moje láska, oba dva produkty mi hodně sedí :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...