Random aneb červenec 2021

Krásnou neděli!
Přede mnou je další týden volna a ještě mě čeká na konci srpna, přesto mě hrozně mrzí, jak to léto utíká, vždy se na něj tak těším a je půlka fuč. Letos mi navíc to léto přijde krapet smutné, teplo v podstatě žádné, neustále prší a když teda neprší, tak stejně teplota moc nevystoupá. Když už mám volno, tak bych ho ráda třeba trávila v bazénu na sluníčku, ale to jsem zatím zvládla jen dvakrát, chjoo.

Jinak byl ale červenec skvělý měsíc a věřím, že i srpen ještě bude stát za to. V červnu jsem kupovala auto, jak jistě víte a snažím se fakt jezdit. Po okolí to zvládám už úplně v pohodě a zvládla jsem i sama dojet za kamarádkou za Prahu. Musím přiznat, že to už byl velký stres, sice jsem nejela ve špičce, přesto už ve větším provozu a dál, takže velké nervy. Přijde mi, že ještě nemám takový odhad, sebejistotu a jakmile se mám zařazovat do vedlejšího pruhu, tak se prostě bojím, ale zatím to dávám.

Po hodně dlouhé době jsem byla někde na výletě, pokud teda nepočítám opravdu jen ty cesty za Prahu a to v Berouně, kde se konaly hrnčířské trhy. Psala jsem o nich i článek, takže kdyžtak hledejte pod štítkem cestování. Mimochodem, odřídila jsem to, takže i dálnice. Jak jsem byla někde fakt po takové době, tak jsem si to neskutečně užila.

Také proběhl výlet do Kralup nad Vltavou a k zámečku Nelahozeves, který je překrásný a určitě doporučím se zajet podívat. Tady článek teprve chystám, ještě nebyl prostor, ale určitě bych ráda všem výletům, i těm menším, články věnovala jako tomu bývalo kdysi.

Samozřejmě proběhla spousta káviček, posezení a tím, že mám vážně volné dny, tak jsem ráda, že je i více času na přátelé a podnikání čehokoliv.

Na konci měsíce jsem byla snad vůbc poprvé na masáži, dostala jsem voucher od bráchy k Vánocům. Masáž byla v salonu Royal Jasmine Spa a můžu doporučit. Tím, že jsem byla poprvé, tak jsem byla docela vykulená, takhle namasírovaný zadek jsem ještě nezažila :D :D Není to něco, na co bych musela chodit pravidelně, ale jednou za čas si udělat prima den, proč ne a tím, že jsem tam nebyla sama, tak mi to vážně přišlo jako příjemně strávený čas a program.

Po roce a půl jsem také byla v kině, s popcornem a pitím, hurá. A dokonce v divadle, kam mě pozval kamarád na představení Mlčení bobříků. Musím říct, že to bylo skvěle zpracované, ten nápad se zombie se mi líbil. Jedině, co bych vytkla, tak na mě to bylo hodně vulgární, já tenhle sprostý humor s hromadou sexu nemusím a tady ho bylo dost.

The Flat Cafe / Kytička / Sapa

Beroun

Panenka Wellington / Čína / Grilování

Nový foťák :D

Mangová zmrzlina / Nehty / Léto

Carbonara / Jídlo, drinky a drbíky s Veru a Kačí

Po roce a půl v kině / Andy vařila / Divadlo Mlčení bobříků

Nelahozeves / Kralupy nad Vltavou

Choco Café / Snídaně v Mekáči miluji :D / Kro Coffee, káva dobrá, šnek průměr

Jiřího z Poděbrad / Kávička / Nejlepší z Pho Vietnam

Masáž Royal Jasmine Spa

Náměstí Barikád / Autíčko / Předávkování cukrem :D

Užili jste si červenec?
Byli jste někde na dovče?

6 komentářů:

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...