Brand box - Listopad 2021

Brandnooz box prošel změnou, změnil se nejen web a FB, ale i design a název boxu, takže nyní již pouze Brand box. No bude mi trvat asi dlouho, si zvyknout, přesto přeji, aby se spolu s novinkami i nadále boxu dařilo.

Podzimní obsah se za mě hodně povedl, přišel naprosto nadupaný box s hromadou novinek a zajímavých produktů. Tak jdeme na to mrknout a schválně mi dejte vědět, co Vás zaujalo nejvíce.


Dr. Oetker bramborově lokše - 280g, 44,90Kč
Já teda Dr. Oetkera mám ráda a kolikrát má tyhle krabice snad lepší, než domácí, ale osobně to prostě nevyhledávám a raději už zkusím komplet sama bez připravené hmoty. Přiznávám, že několik starších kousků jako třeba pavlovu mám ještě furt kdesi ve spíži.

Penam plundrová špička s náplní krémovou - 100g, 18,90Kč
Nebylo to úplně špatný, jako nouzovka ke svačině, proč ne. Špička, konkrétně ta náplň, je krapet sladší, ale dobrá.

Enjoy Chips pečené s rajčaty a oreganem - 40g, 46Kč
Na tohle jsem hodně zvědavá, rajčata s oreganem vypadají skvěle a navíc rajčata jsou z produkce Čerstvě sklizeno, mňam. Chipsy obsahují až 53% rajčat, jsou bez barviv, konzervantů a dochucovadel. Chuť a barva jsou pouze ze zeleniny.

Ahmad Tea funkční čaje Natural Benefits - 20 sáčků, 69,90Kč
Čaje v podstatě nepiju, vlastně jen při nemoci a to si myslím, že tyhle funkční čaje budou super. Jsou navržené na podporu vyváženého a zdravého životního stylu.

Foodish bezová šťáva s chutí šípku - 0,3l, 39Kč
Nápoj je vyroben z bio březové mízy s obsahem přírodních minerálů a výtažkem z šípku. Moc cením, že je šťáva bez přidaného cukru.

BIRELLády od Birellu - 500ml, 19,90Kč
V boxu jsou pouze vzorky, ale kdysi už byla v boxu plná balení a musím teda říct, že mi moc chutnaly. Ledový čaj s příchutí broskví jsem neměla, tak se těším, až ochutnám.

Reine de Dijon horčice Dijona - 370g, 39,90Kč
Má výraznou pikantní chuť  a je vhodná k masům a na grilování, ale i do salátů, k bramborám apod. Tahle horčice je opravdu od francouzské značky, tak uvidíme, zda kvalita bude znát. Horčici využíváme hodně, takže prima produkt.

Podravka Natur tekuté koření - 170ml, 24,90Kč
Tahle verze obsahuje jen přírodní suroviny a mořskou sůl. Je bez glutamátu a éček. V kuchyní se neztratí, obzlášť natur mi vůbec nevadí a sem tam něco dochutit...

Mautner Markhof wasabi křen - 100g, 38,90Kč
Wasabi vůbec nejím, takže tohle je pro mě úplně mimo, ale věřím, že především chlapi ocení, takže nezatracuji.

Corny smoothie - 120g, 32,90Kč
Dvě parády na konec a to smoothie, to mě dost zaujalo. Jsou bez přidaného cukru, což opět chválím, též bez konzervantů a barviv. Jako svačina, super.

Barter spolupráce s Brand box.

Líbí se Vám obsah?
Co nejvíce?

8 komentářů:

  1. Já jsem byla gtaky celkem spokojená (na mé hodnocení můžeš kouknout u mne na blogu). Špičku už zbaštil manžel a vyjadřoval se o ní pochvalně.

    OdpovědětVymazat
  2. Po dlouhé době obsah, který i mě samotnou zaujal :)

    OdpovědětVymazat
  3. Corny smoothie bych brala hned, ideální rychlá svačina! :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...