Bonami - (Nejen) tipy na Vánoce

Krásný den!
Upřímně musím říct, že když mi v mailu přistála nabídka od Bonami, tak jsem měla obrovskou radost a ihned jsem koukala, co by se mi líbilo. Je to příjemná změna od vší té kosmetiky a různé dekorace do domácnosti, které dělají domov domovem, mě baví a na Bonami toho najdete spoustu. Dekorace, ale i nábytek a aktuálně samozřejmě i vánoční nezbytnosti.


Co k zimě neodmyslitelně patří, tak určitě svíčky. Já teda pálím celoročně, ale zimní období má přece jen větší kouzlo. Pokud vůním úplně neholdujete a preferujete spíše jen plamínek, tak koupíte i právě svíčky bez vůně. Moc mile mě překvapilo, že v nabídce jsou tolik oblíbené Yankee Candle, Woodwick, nebo Goose Creek. Po poslední zmiňované značce jsem sáhla já, jelikož s ní vůbec nemám zkušenost a docela mě lákalo srovnání s YC.

Vyhrála u mě střední velikost, která vydrží hořet až 75hodin a varianta Peanut Butter Sugar je naproto trefa do černého. Božská sladká vůně arašídového másla s hromadou cukru. Hodně teplá a hřejivá vůně, dokonalost na adventní čas, která provoní i větší místnosti.

Ne vyloženě vánoční věc, ale podle mě moc fajn tip na dárek. Jedná se o značku Remember a vázičky jsou porcelánové v pastelových barvách. Uznávám, že vzhledově spíše na jaro, ale dostat toto jako dárek, tak se vůbec nezlobím.

Kolikrát mám jen malý kvítek či drobné kytičky a mini vázy mi doma vyloženě chyběly, takže praktické a k tomu moc hezké. Nejsou vyloženě jemné a tenké, takže si troufám tvrdit, že i něco vydrží.


Co rozhodně nesmí na Vánoce chybět, tak světýlka. Miluji když v tom adventním času všechno svítí, bliká, je to úplná pohádka. Na bonami je velká nabídka světelných řetězů, od venkovních, až po různé barevné koule či dokonce netradiční žárovičky.

Dlouho jsem vybírala, který řetěz vzít, nakonec zvítezil set se čtyřmi LED řetezy značky Decoking. Jsou hodně droboučké, což se mi právě líbilo. Drátek je ohebný, takže si řetěz přizpůsobíte, konkrétně já ho plánuji dát do knihovny a využívat na fotky.

Jediná nevýhoda je, že každý ten řetěz z balení je na dvě ploché baterky, které samozřejmě nejsou součástí balení.

Barter spolupráce s Bonami.

Co rádi nakupujete na Bonami?
Zaujalo Vás něco z mého výběru?

7 komentářů:

  1. Krásné dekorace sis vybrala, zaujala mě tedy hlavně svíčka, tuto značku ještě neznám :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  2. Svíčkou během Vánoc nikdy nic nezkazíme! :) Pálím je o sto šest každý den a tahle tvá musí nádherně vonět. :))

    OdpovědětVymazat
  3. Jé, ta svíčky vypadá moc pěkně a vonět musí úžasně!

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...