Oblíbená kosmetika roku 2021

Tradáááá, to nejlepší za rok 2021!
Tradičně se tu objevuje kosmetika, kterou jsem si loňský rok oblíbila a objevila. Stálice či kousky, které již byly mezi blíbenci kdysi, tu nejsou. Opět platí, že co sedí mně, nemusí sedět Vám a naopak. Každá máme jinou pleť, jiné preference a je naprosto v pořádku, pokud se neshodneme.

Dekorativní kosmetika
I přes roušky se líčím, co ovšem v podstatě nepoužívám, tak jsou oční stíny, jelikož pořád slzím a během roku bylo jen pár dní, kdy to šlo, jinak mi oči pořád tečou ve velkém i přes prášky, kapky, spreje a kdovíco ještě.

Essence paletka očních sínů Out In The Wild 01 (Recenze
I když jsem stíny v podstatě nepoužívala, tak jedny jsem stihla aspoň trochu využít. Už jen pěkné balení chválím. Odstíny do růžova, mauve a béžova, přesně moje barvy. K tomu třpytivé i matné, které se výborně kombinují, blendí se jedna radost a na oku drží celý den.

Essence řasenka Lash Princess Powerfull Pink & Proud (Recenze
Po delší době jsem měla Essence řasenku a bylo mi pak moc líto, že už vyschla. Je to klasická Lash Princess, jen s kabátkem z limitky. Velmi objemné a prodloužené řasy, lehounce slepené, ale takovým tím pěkným způsobem.


Catrice - Řasenka Prêt-à-Volume Smokey Velvet (Recenze
Pokud preferujete objem, tak tohle je za mě jedna z top řasenek, co jsem vůbec měla. Neskutečný objem, řasy překrásně zvýrazněné. Délku také dodá, tam to chce ovšem více vrstev, obzvláť pokud svoje řasy dlouhé máte. Neslepuje, neobtiskává se a vůbec se nemaže, zvládá i moje slzení.
 
Maybelline x Marvel (Recenze)
Rovnou celá kolekce, protože mi překvapivě sedí úplně všechno a to i řasenka a to jinak Maybelline řasenky moc nemusím. Krásné řasy, dlouhé, objemné a bez slepení. Korektor zas pěkně kryje, je hutnější, krémový a neleze do vrásek. Rtěnky sice nemají u mě celodenní výdrž, ale rozhodně vydrží mnohem více, než jiné. A k tomu samozřejmě Marvel, nešlo odolat.

Benefit objemový gel na obočí Gimme Brow+ (Recenze)
Na obočí toho moc nepoužívám, nevykresluji apod, stačí mi jen zvýraznění a to tenhle gel splňuje. Jen zvýrazní a doplní moje obočí, takže působí furt přirozeně.

Ryor krémový rozjasňovač
 (Recenze
Krémový rozjasňovač, díky textuře vhodný pro normální až zralou a suchou pleť. Neobsahuje třpytky, ale perleť, díky čemuž vypadá skvostně. Rozjasnění je vidět, přesto nijak nekřičí, opravdu nádhera.

Ryor rozjasňující make-up 8v1 (Recenze
Dekorativka Ryor je vážně překvapením. Make-up jsem si oblíbila okamžitě, je mastnější, takže pro sušší pleť ideální. Nádherně kryje, přesto netvoří dojem masky a vydrží krásný na pleti celý den. Neleze do vrásek, nevysušuje, fakt pecka a doporučuji po něm mrknout.

Essence make-up Fresh & Fit (Recenze
Další milé překvapení, Essence. Make-up opět mastný a docela i hutný, na což už nejsem moc zvyklá, ale přesto nepůsobil těžce, nádherně kryl, sjednotil a vydržel celý den. Nezvýrazňoval suchá místa, nelezl do vrásek a rozzářil. Pro suchou pleť doporučuji.


Pečující kosmetika
Oproti minulému roku je té kosmetiky méně. Méně masek, krémů, vlastně ani žádné sérum či oční krém. Faktem ale je, že spoustu kousků ještě zkouším a nechávám si čas spíše až do poslední kapky, takže se kosmetika objeví třeba za letošek.

Clinique intezivní gelový krém Moisture Surge 72-hour (Recenze)
Gelová textura je hutnější a překvapilo mě, že vůbec nelepí, okamžitě se vstřebá. Díky konzitenci je příjemně osvěžující a výborně hydratuje. Pleť během používán ve výborném stavu, rozzářená, svěží a vyživená.

Nivea Care výživný krém (Recenze)
Já ty univerzální produkty moc nevyhledávám a už vůbec je nepoužívám na pleť, ale tady jsem udělala výjimku a jsem strašně mile překvapená, jak mi Nivea sedla. Krém je mastnější, přesto nepůsobí těžce a vážně sedl i mojí velmi citlivé pleti. Pěkně vyživoval, hydratoval, neštípal a minimálně na cestování je to skvělý pomocník.

Garnier micelární voda s růžovou vodou (Recenze)
Pleť odlíčí skvěle, ale hlavně si poradí i s očima, kde není třeba na ně vůbec tlačit, dřít je a i tak jde dolu všechen oční make-up. V očích neštípe, nepálí a celkově na citlivé pleti nedělá žádnou neplechu.

Yves Rocher jemný odličovač s chrpou na citlivé oči Pur Bleut (Recenze
Určitě znáte dvoufázák, pokud Vám vadí ta mastnější složka, tak sáhněte po tomto. Odličuje stejně dobře, není třeba oči dřít, stáhne úplně všechno a neštípe ani na podrážděné a citlivé kůži.

Mary Kay dvousložkový odličovač očí (Recenze
Asi nejlepší odličovač, co jsem měla. Vůbec nemusíte na oči tlačit, pomalu jedním tahem stáhne naprosto všechno a to i výraznější make-up.

The Body Shop energizující kávová maska (Recenze) 
Láska na první vyzkoušení. Maska obsahuje drobná zrníčka, takže když ji smýváte, působí i jako peeling. Po použití je vždy pleť hladká, čistá a rozzářená. A ta vůně kávy, bože, mňam.

Mizon plátýnkové masky Black Mask (Recenze) 
Korejské masky jsou jedny z nejlepších. Plátýnka jsou dost napuštěná, takže sérum pak vystačí i na krk  a dekolt. Skvěle hydratují, pleť rozzářená, vyživená, nacucaná, super.

7th Heaven pleťové masky Stardust (Recenze
Od této značky jsem už vyzkoušela hromadu masek a asi se žádnou nešlápnete vedle. Tahle kolekce je třpytivá, slupovací. Pleť je po nich čistá, hebká a určitě Vás bude bavit i ta textura a vůně.

Ryor konopné tělové mléko (Recenze
Neskutečně příjemné a povedené tělové mléko. Hodně lehoučké, přesto jste vždy cítily, že jste se namazaly, protože pokožka byla vláčná, vyživená a v době používání i taková hezčí.

  Kneipp Mini Spa chodidla 2v1 (Recenze
Pokud na tohle narazíte, tak berte. Obsahuje dvě části, tou první je sůl, nádherně voňavá po fíkách, ze které si uděláte lázeň a nohy mácháte. Druhou částí je vyživující krém. Po hodně dlouhé době jsem měla nohy v super stavu, hladké, vyživené a nikde se mi nezasekávala suchá kůže.

Balea sprchový gel Vamos a la Playa (Recenze
Sprcháčů vyzkouším za rok hodně a tenhle byl úplně mňam. Kombinace manga, dračího ovoce a ananasu byla neskutečně šťavnatá, exotická a sladká, tohle mě opravdu hodně bavilo.

Yves Rocher vánoční kolekce (Recenze)
Samozřejmě tu nechybí ani nějaké ty kolekce a pochopitelně nesmím opomenout vánoční limitku YR, na kterou se těším každý rok. Tentokrát to u mě vyhrál pomeranč v čokoládě, který voní jak arabesky, ale i sladká ostružina má něco do sebe.

Indulona všetranná péče (Recenze)
Indulona přišla s hromadou novinkou a jsou to všechno skvělé hydratační kousky. Krémy na ruce jedny z nejlepších, dokonalá výživa i pro hodně suché ruce. Krémy a mléka na tělo velmi příjemné a opět výborně hydratační a regenerační.

Isana šumivé bomby Tropical Feeling (Recenze)
Pokud v Rossmannu natrefíte na podobné šumivky, tak je berte, jsou dokonalé. Dlouho se rozpouští, krásně šumí a vytváří bohatou pěnu.

Nivea tužidlo Volume Care (Recenze)
Používám do mokrých vlasů, které poté vyfoukám a teda, ten objem je neskutečný, už mám druhé balení a rozhodně ne poslední.


Garnier šampon Goodbye Damage (Recenze)
Poškozené vlasy za mě spraví jen nůžky, ale po šamponu byly vlasy nadýchané, velmi vzdušné a objemné. Krásně se leskly a vůbec se nemastily. Plusem je sladká vůně, která provoní celou koupelnu.

Ziaja šampon s olivovým olejem
(Recenze)

Vlasové překvapení roku, ne-li dokonce let. Šampon za pár korun a vlasy byly neskutečné. Nádherně vzdušné, objemné, přesto nerozlítané. Vůbec se nemastily, bez problému jsem vydržela týden bez mytí a během té doby vlasy nesplihly a vypadaly furt krásně.

Carmex hydratační balzám na rty Original (Recenze)
Úplná klasika, která ale opradu funguje. Na rtech vytváří ochranný film a díky mentolu lehce štípe, to  rtům ihned uleví a osvěží. Hydratace je perfektní, spraví i velmi bolavé a popraskané rty, předchází koutkům a sedl mi i na ekzém.

Co jste si zamilovaly Vy?
Máme stejného oblíbence?

15 komentářů:

  1. To je veľká kopa inšpirácie. Väčšinu produktov nepoznám, ale tie čo áno sú vážne skvelé. Mňa veľmi zaujal šampón od Ziaja, na tie som počula len samé chvály. Akurát sa mi doma míňa môj obľúbený od Redkenu, tak určite ho vyskúšam.
    xx Alexandra z 𝕄𝕊 𝔸𝕃𝕎𝔸𝕐𝕊 𝕃𝔸𝕋𝔼 / INSTAGRAM

    OdpovědětVymazat
  2. Pár produktů znám, něco jsou i moji dlouholetí oblíbenci jako třeba Carmex nebo odličovač YR. Co mě ale hodně zaujalo je šumivka Isana nebo péče o nohy Kneipp:-)

    OdpovědětVymazat
  3. Z uvedeného jsem neměla nic, jen vánoční limitku YR. Každopádně ten univerzální krém Nivea Care mám taky doma a mám ho v plánu používat na pleť, tak jsem ráda, že jsi s ním byla spoko. Snad budu taky :)

    OdpovědětVymazat
  4. Plěťové masky 7th heaven bych moc ráda vyzkoušela, slyšela jsem o nich už několikrát a moc mě zaujaly. :) Mimochodem ta paletka má nádherné odstíny! :))

    OdpovědětVymazat
  5. Balzámy na rty od Carmex patří taky mezi mé oblíbené. Jinak je to ještě Nivea krém. S ním jsem byla taky velmi spokojená.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  6. Spousta oblíbenců :). Připomněla jsi mi tužidlo Nivea, kdysi jsem ho používala, tak se k němu možná vrátím. A ten universální krém Care od Nivea máme na chalupě a taky mne příjemně překvapil.

    OdpovědětVymazat
  7. Tak tu třpytivou masku chci a ta bomba do vody vypadá taky luxusně! :-D Já mám doma oční stíny, ale ještě se je musím naučit používat :-D Nikdy jsem si stíny nemalovala. A řasenky nepoužívám tím, že mám prodlužované řasy :-)

    OdpovědětVymazat
  8. Za ty tipy na kosmetiku jsem vám fakt vděčná. Ani nevíte, jak špatně se dneska hledá kosmetika na problematickou pleť. A když už něco najdete, tak aby to fungovalo a nebyl to jen nějaký marketingový chyták, kterých je všude na internetu a v televizi plno. Takže ještě jednou díky za tip. Vyzkouším a dám vědět. :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...