Garnier - Textilní masky Hydra Bomb

Krásný den!
Jak jistě víte, tak pleťové masky naprosto miluji a tím, že mám pleť opravdu hodně suchou a kolikrát i s ekzémem kvůli alergii, tak je sušší ještě více a je třeba pořád promazávat. Preferuji tím pádem hydratační masky, nejlépe krémové či plátýnka, ale sem tam sáhnu i po nějaké čisticí.

V poslední době jsem více sahala po větších tubách a plátýnka šla lehce stranou, ale doma se mi nakupily zase textilní masky, tak se teď pokusím sahat spíše po nich, abych zredukovala zásoby a také vyzkoušela něco nového. Právě spoustu nových masek má i Garnier a to jak klasické pleťové, tak jsem koukala, že i nové oční masky, no, budu se muset časem mrknout po novinkách.


Intenzivní vyhlazující a vyplňující maska proti známkám stárnutí
Maska obsahuje kyselinu hyaluronovou a výtažek z hroznových jadérek. Je určená pro pleť, na které se začínají objevovat první známky stárnutí, dodává ji hladkost, pružnost a hydrataci.

Tahle maska byla výborná, pleť po použití příjemně zklidněná a opravdu dokonale vyživená. Na dotek heboučká, jemná a opravdu jsem cítila, že jsem pleti dodala něco víc a je to znát.

Ultra hydratační a zklidňující maska s levandulí
Obsahuje kyselinu hyaluronovou a esenciální olej z levandule, které slibují intenzivní hydrataci, vyplněnou a méně unavenou pleť.

Pleť mám hodně citlivou a bohužel právě často i mdlou a unavenou, říkám to pořád, to ranní vstávání mi nedělá dobře :D, takže na levanduli jsem se moc těšila. Vyživí, zklidní, prostě fajn. Maska voní velmi decentně, vlastně všechny ty masky mají takovou neutrální vůni, rozhodně bych v tom nehledala konkrétní ovoce či květinu.

Ultra hydratační a zklidňující maska s květy sakury

Samozřejmě je opět ve složení kyselina hyaluronová a tentokrát výtažek ze sakury. Pleť má být hydratovaná, zářivá a sjednocená.

Všechny ty masky jsou podobné nejen vůní, ale i vlastnostmi a je poměrně jedno, po jaké sáhnete. I tahle pleť bezvadně vyživila, dodala ji hydrataci a pleť byla v lepší kondici. Navíc v maskách je strašně moc séra, které používám ještě pak samostatně a vydží klidně na další čtyři použití.

Noční intenzivní hydratující a vyplňující maska
Jako poslední tu mám noční masku, která ve výsledku ale funguje úplně stejně, jako předchozí masky, jen se doporučuje použít večer před spaním. Ovšem nezapomeňte sundat, není určená na celonoční použití.

Obsahuje kyselinu hyaluronovou, vodu z hlubin moře a chrpy. Má funkci hydratačního zábalu, který slibuje až 24 hodinovou hydrataci. Maska má vyplňovat a regenerovat. Zrovna od noční masky jsem čekala něco víc, větší péči a tady přišlo zklamání, snad jediná maska, která mi nesedla. Nedělala za mě nic. Hrozně dlouho trvalo, než se sérum vsáklo, pleť byla ulepená a po vstřebání i suchá....

Máte rády Garnier masky?
Kterou máte nejraději?

14 komentářů:

  1. Masky od Garnier jsou skvělé. Mám ráda třeba s aloe nebo granátovým jablkem :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj, moje oblíbené z Garnierek jsou růžová s heřmánkem z těch co tu byly jako první a z těch novějších právě levandule a nebo noční, no přijdou všechny prakticky stejné, takže koneckonců je jedno po čem sáhnu, sedí mi všechny.

    OdpovědětVymazat
  3. Z toho co nabízí naše drogerie mi masky Garnier přijdou jedny z nejlepších. Škoda té noční masky, mám ji koupenou a čekala jsem, že bude skvělá..

    OdpovědětVymazat
  4. Já snad ještě masku od Garnieru neměla. Neupoužívám plátýnkové masky nějak často a většinou sahám po řetězcových brandech (Isana, Balea)

    OdpovědětVymazat
  5. Tyhle Garnier masky naprosto miluji! :) Už jich mám doma pár s zásobě a o víkendu určitě nějakou využiji. :)

    OdpovědětVymazat
  6. Já chci tento rok tyto masky taky vyzkoušet. Od Garnier jsem neměla snad ještě žádnou a jsou hodně chválené :)

    OdpovědětVymazat
  7. Já ty textilní masky moc nevyhledávám. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...