Nákupy a novinky za leden 2022

První letošní novinky a já doufám, že se v tomto duchu rok neponese. Tentokrát tu nejsou jen PR balíčky, ale dvakrát jsem si udělala i radost a utrácela. Ráda bych teď spíš šetřila a sem tam koupila jen něco potřebného či malého.

Kosmetika
Začnu tedy tradičně arome.cz, kde mi přišla vlasovka Tomáš Arsov. Na tohle testování se vážně moc těším a jsem zvědavá. V balíčku byl šampon a kondicionér, okurková voda, která je vhodná nejen na vlasy, ale i pleť, což je pecka a marulový olej, také má všestranné využití.


Zimní edice Glanc boxu se moc povedla, obsahovala převážně kosmetiku, i když se našlo i něco do domácnosti. Já si nechala vše krom značky Tesori d`Oriente, od ní tam byl sprcháč, který jsem již měla a dám ho třeba do soutěže a voňavka, která mi nesedí.

V Rossmannu probíhala akce 1+1 na produkty do koupele a já neodolala. Primárně jsem šla jen pro novou limitku, která byla docela rozebraná, je to ta bomba s plameňákem, ještě je v nabídce ananas, který nebyl. Vzala jsem Disney kolekci a Kneipp byl dokonce i ve slevě, takže se to trochu zvrhlo :D

Ač se teda jedná o nákup, tak mě nestál nic, protože jsem měla od Ježíška dárkovou kartičku a protože probíhaly slevy, tak nejlepší šance, jak poukaz využít. Já si vzala sadu od Benefit a doplňky stravy, na což jsem zvědavá. Brala jsem toho více, ale zbytek dostala mamča.

Tohle jsou ještě vánoční dárečky od sousedky a teda, Rituals mi udělal obrovskou radost. Tuhle značku mám moc ráda a zrovna sakura voní překrásně.

Ostatní
Ehm, na jasminkashop.cz jsou furt nějaké slevy a protože mi dochází zásoby vosků a spousty těch novějších jsem nezkoušela, tak jsem udělala zas větší objednávku, kdy beru nejlépe celé kolekce, abych vyzkoušela.

Jako poslední bych Vám ráda ukázala balíček od Lázeňské kávy. Kafe miluji a když mi přišla nabídka, zda nemám zájem o spolupráci, tak jsem byla v sedmém nebi, tohle je spolupráce snů. Přišel mi degustační set, abych mohla ochutnat a brzy se můžete těšit na článek.

Využily jste nějakých slev?
Čím jste si udělaly radost?

14 komentářů:

  1. Ahoj, jsem zvědavá, co řekneš na toho Arsova, docela teďka v různých diskuzích dostává na budku. Glanc box jsme poprvé zkoušela taky a Tesori d´Oriente prostě není moje parketa. Pro koupelové produkty se já budu asi taky brzy chystat, jsem v druhé půlce pěny do vany a mám tam poslední dávku koueplové soli od Kneippu. Tyhle sady od Ritualsu mě lákají, tajně doufám, že taky někdy nějakou dostanu, na mě je Rituals jiná cenová. Yankee jsem si původně chtěla kupovat ve velké svíci, no nakonec budu šetřit korunky s sebou na prodloužený víkend, co plánujeme s přítelem letos zase v naší krásné republice. Já si pořídila trekové boty, kožené baleríny, koženkové kalhoty, nový cihlový topík a taky jsem poprvé objednávala u Ziajy.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Arsov je milé překvapení :) Jeee, užijte si výlet :)

      Vymazat
  2. Tak to jsou krásné novinky, nejvíc se mi líbí zásobička vosků, Rituals a produkty do koupele z Rossmannu, dobře to znám, když se to při nákupech zvrhne, plánuji, že koupím jen tohle a tamto a pak už u pokladny jen poulím oči a přemýšlím, jestli jsem to do toho košíku vážně naházela já:-D

    OdpovědětVymazat
  3. Já si radost udělala klasicky jídlem - objednala jsem si dobrůtky na e-shopu Emco. A tedy objednávala jsem taky na YR - měla jsem tam body za předchozí nákupy, co už hrozily propadnutím...
    Sprcháč Rituals s vůní sakury jsem dostala k Vánocům a musím říci, že jsem vůni čekala jako větší bombu...

    OdpovědětVymazat
  4. Petro, Petro, kdy už konečně přestaneš syslit a kupovat kdejaké roztomilé limitky :D Jestli to takhle půjde dál, tak to v životě nespotřebuješ. Nicméně z balíčku od Arome mám taky obrovskou radost!

    OdpovědětVymazat
  5. Škoda, že mi akce v Rossmanu unikla, budu si to muset více hlídat :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  6. Yankee svíčky do zásoby musí být, také si plánuji brzy zase nějaké pořídit. :))

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...