Spotřebováno za leden 2022

Stejně jako u novinek, tak i u spotřeby doufám, že se v tomto duchu rok neponese. Spotřeba je velmi nízká, tři větší produkty, jeden malý, i když plnohodnotný a tři jednorázové pytlíčky. Trochu jsem to čekala, protože prosinec byl naopak bohatý a spoustu toho jsem teprve načala.


1. Balea deosprej Citronový koktejl (Recenze) - Spreje mám moc ráda na doma, bohatě mi stačí a mám i lepší pocit, že pokožku nezatěžuji antiperspirantem. Tohle byla dokonalá citronová vůně z jedné limitky.
Koupila bych znovu: ANO

2. Rituals suchý olej Sakura (Recenze) - Oleje moc nevyhledávám, ale tohle byla láska. Na těle neskutečně příjemný, i když samozřejmě lehce mastný. Perfektní hydratace a nádherná vůně.
Koupila bych znovu: ANO

3. Yves Rocher sprchový gel Pomeranč v čokoládě (Recenze) - Sprcháč byl dost řídký, ale jinak skvělý. Nevysušoval, umyl a nádherně voněl, vůně mi připomínala arabesky, takže na Vánoce dokonalost.
Koupila bych znovu: ANO

4. Balea hydrogelová pleťová maska s růžovou vodou (Recenze) - Byla šíleně napuštěná, ale jinak milé překvapení. Po použití byla pleť hydratovaná, jemná a heboučká.
Koupila bych znovu: ANO

5. Garnier vyhlazující maska proti známkám stárnutí Hydra Bomb (Recenze) - Garnier má jedny z top masek. Skvěle hydratovala, dodala pleti výživu, jemnost a séra bylo tolik, že pak vystačilo i samostatně na několikt použití.
Koupila bych znovu: ANO

6. Alterra sůl do koupele Natur (Recenze) - Krásný obal, ale tahle varianta bohužel nic moc. Vodu jen zakalila a vůně byla tak jemná, že vůbec nebyla ve vodě cítit.
Koupila bych znovu: NE

7. Bylineo krém na pusy (Recenze) - Jedná se opravdu o krém, takže ideální na noc. Překvapivě dokonalost, skvělá výživa, ulevuje nemocným rtům, zklidňuje, fakt pecka.
Koupila bych znovu: ANO

Co jste spotřebovaly?
A na co se chcete letos zaměřit?

12 komentářů:

  1. Ahoj, moje spotřebováno je už u mě na blogu a bohaté bylo opravdu až až. Já bych chtěla v rámci kosmetiky se naučit trochu šetřit a to jak u spotřeby, tak při nákupu, protože narozdíl od většiny kosmetických blogerek já úplně v pohodě stíhám spotřebovat co nakoupím a někdy až šíleným tempem. Balea deospreje mi teda nikdy nevyhovovaly a přišly mi přestože tvrdí ohne alkohol strašně dráždivé, jak vůní tak na pokožku.

    OdpovědětVymazat
  2. Na doma si taky kupuji deo spreje Balea, sice to nijak moc nechrání, ale na doma dobrý, nestojí moc a kvituji, že jsou bez hliníkových solí.

    OdpovědětVymazat
  3. Tak tohle je hodně slabá spotřeba. Mně se podařilo horko těžko spotřebovat 10 produktů a věřím tomu, že únor na tom nebude o moc líp..

    OdpovědětVymazat
  4. Na tebe je to málo, u mne by to byl dost slušný počet. Já se za leden propracovala asi k 5 nebo 6 spotřebovaným kouskům, což je proti prosinci taky výrazně míň

    OdpovědětVymazat
  5. Pleťové masky, ty já mám ráda :-) Já jsem toho moc nespotřebovala..jenom krém od Niveii :-D

    OdpovědětVymazat
  6. Mám moc ráda tyhle masky od Garnier, vždy mi pleť skvěle zhydratují. :))

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...