Perwoll Renew & Care prací kapsle Color

Pokud mi nějaká domácí práce nevadí, tak je to praní, pere přece pračka. O to jednodušší to je s kapslemi na praní, které používám vůbec nejraději, jen hodíte do bubnu a je to. Třeba tekutý prací prostředek jsem neměla ani nepamatuji, pár let to bude určitě.

Perwoll má nové tříkomorové kapsle určené na barevné prádlo, které mají aktivně pečovat a obnovat oblečení již po prvním praní. Šetrně prádlo čistí, obnovují jeho barvu a vyhlazují vlákna.

Kapsle se dobře rozpouští i při nižší teplotě, což opravdu oceňuji, protože kolikrát peru třeba jen na 30°C a nemám ráda, když v pračce zůstane rozmatlaný gel.

Mají příjemnou květinovou vůni a hezky prádlo provoní, ale tak decentně, nevtíravě. Úplně převoněné prádlo nemusím, krom povlečení, takže i aviváže používám minimálně, proto je mi tahle jemná vůně sympatická.

Koupit můžete jak balení po 18 kapslích, tak i větší po 27 kusech.


Moc děkuji trnd.com za poskytnutí produktu k recenzi.

Co používáte na praní?
Máte raději kapsle, nebo tekutý prostředek?

18 komentářů:

  1. Já kapsle používám na tmavé prádlo a přidávám ještě aviváž. Na zbytek prádla používám sypký prášek a aviváž :)

    OdpovědětVymazat
  2. Tyhle konkrétně jsem ještě neměla, ale vesměs víc používám právě kapsle, je to jednodušší na použití, nemusím nic lít, jen hodím spolu s prádlem do pračky. A taky peru ráda, aby ne, když to pračka vypere za nás:-D

    OdpovědětVymazat
  3. Já dostávám kapsle (od jiné značky) zdarma v práci, tak využívám ty a nemám s nimi problém. Pokud by mi někdy došly, ráda zkusím i tyto nové.

    OdpovědětVymazat
  4. Já kapsle skoro nepoužívám (tyhle jsem tedy chtěla v rámci trnd vyzkušet, ale nevybrali mne), jen jsem měla myslím nějaké z Glanz boxu. Používám obvykle prací gel a občas aviváž.

    OdpovědětVymazat
  5. Kapsle jsem zatím nezkoušela, mohou vonět velmi příjemně :)
    EVERYTHIN KATE -> recenze

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj, já jsem takový začátečník skrze všechny tyhle prostředky, takže zatím testuju, co mi bude jak sedět. Dost často sahám po pracích gelech Lenor nebo Persil, z kapslí jsem měla Ariel a Perlux, teď bych zase nějaké chtěla zkusit, ale potřebuju aby byly v plastové krabičce, což tyhle Perwollky myslím nejsou - používám to pak na vynášení kočičího záchoda. Každopádně mě zaujaly cenově.

    OdpovědětVymazat
  7. Používám častěji tekutý gel, protože peru na kratší program a nižší teplotu, tak se chci také vyvarovat nerozpuštěné kapsle :-)

    OdpovědětVymazat
  8. Kapsle jsem zatím nezkoušela, ale určitě to mám v plánu. Jsem na ně zvědavá. :)

    OdpovědětVymazat
  9. Já jsem spíše pro prací prášek. Občas použiji kapsle, ale nevyhovují mi.
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...