Rays of Beauty - Anti-Age Elixir

Třicítka už pomalu, ale jistě klepe na dveře a rozhodně je třeba o tělo pečovat nejen zvenku, ale i zevnitř. Třeba taková tvorba kolagenu se snižuje již od 25. roku, navíc mám i hodně suchou pleť, která bývá náchylnější k vráskám, takže já různé anti-age produkty používala pomalu už od dvaceti, kdy se mi začaly dělat vrásky kolem očí.

Rays of Beauty nabízí nápoje se 100% hydrolyzovaným mořským kolagenem, který je z udržitelného chovu tresek, které žijí ve svém přirozeném prostředí, žádné velkochovy a kádě. Kromě kolagenu najdete v nápoji Anti-Age další aktivní látky jako třeba kyselinu hyaluronovu, koenzym Q10, enzym z ananasu, ceramidy či zinek, draslík, železo...


Kolagen má nejen příznivý vliv na vrásky, ale pomáhá i s lámavými vlasy a nehty a povislou kůží. Zároven působí dobře i uvnitř těla, kde posiluje cévní stěny a tkáně orgánů, pomáhá při regeneraci a hojení, má antioxidační účinky a podporuje metabolismus.

Balení obsahuje 30 sáčků po 15g, které se smíchají s 200ml vody. Té směsi je poměrně dost a má tendence hrudkovatět, takže doporučuji sypat a míchat postupně a rozhodně ihned vypít. Nápoj má po rozmíchání sytě růžovou barvu, která po chvilce zoxiduje na cihlovou, to můžete vidět na fotce.

Kolagen je s příchutí malina a citron, chuť je to sladká, ale zároveň nakyslá, za mě opravdu chutná. Dávám si kolagen každé ráno a žaludek ho zvládá naprosto bez problémů.

Určitě je potřeba užívat pravidelně a dlouhodobě, výsledky nelze samozřejmě očekávat po pár dnech.

Moc děkuji Rays of Beauty za poskytnutí produktu k recenzi.

Užíváte kolagen?
Znáte tuto značku?

8 komentářů:

  1. Kolagen neužívám, ale říkám si, že už by to chtělo bojovat proti stárnutí a celkově udržovat vitalitu nejen zvenku, ale i zevnitř:-)

    OdpovědětVymazat
  2. Kolagen užívám už spoustu let, jen střídám značky a nedám na něj dopustit. Na pleť a klouby neznám nic lepšího :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj, já celkově s užíváním doplňků dost bojuju, za jedno se mi pak dělá ekl a za druhý jsem nikdy nepozorovala nějaký byť sebemenší účinek.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ono to chce užívat dlouhodobě, pravidelně, spíš časem se tělo odvděčí :)

      Vymazat
  4. Mňam malina a citron, to musí být naprosto dokonalá kombinace!

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...