Essence - Řasenka Double Trouble Extra Black

V poslední době se mi doma sešlo strašně moc řasenek. Nerada mívám otevřeno více kusů od čekoholiv a u řasenek jsem najednou snad na čísle pět, vše mám ale vyzkoušeno, něco dokonce už téměř spotřebováno a postupně bych Vám řasenky ráda ukázala.

Dnes to bude o značce Essence, překvapivě mi tahle značka, co se řasenek týče, sedí a s většinou jsem moc spokojená. Níže se dočtete, jak si moje řasy rozuměly s touto růžovo-bílou kráskou.


Dle oficiálního popisu se jedná o hybridní verzi řasenky s inovativním kartáčkem 2v1. Na jedné straně jsou štětinky z elastomeru pro větší objem a na straně druhé má vlákna, která řasy natočí a tvarují. K tomu slibuje extra černou barvu.

Řasenka má rozhodně obal, který upoutá, je výrazný a takový veselý, za mě proč ne. Zpočátku jsem s řasenkou docela bojovala, pro větší wow efekt bylo třeba si s řasami více pohrát a dát více vrstev, to ovšem znamenalo riziko slepení.

Jakmile ale řasenka krapet proschla, tak se s ní dá už krásně kouzlit. Řasy hezky zvýrazní, dodá jim barvu, zahustí je a stejně tak je i prodlouží. Za mě opravdu moc pěkný efekt.

Během dne drží, neopadává a zvládá i menší slzení, po kterém se nemaže, což je pro mě také dost důležité, jelikož mi oči slzí často.

Moc děkuji arome.cz za poskytnutí produktu k recenzi.

Máte rády Essence řasenky?
Jaký preferujete kartáček?

9 komentářů:

  1. Kartáček vypadá zvláštně.

    OdpovědětVymazat
  2. Já mám řasenky Essence ráda, spolu s Catrice je kupuji nejčastěji. Tuhle doma mám a za mě nebyla špatná, ale na druhou stranu, znám od Essence i lepší řasenky.

    OdpovědětVymazat
  3. Také jsem ji měla a na můj vkus měla moc velký kartáček.

    OdpovědětVymazat
  4. Já jsem od Essence neměla řasenku, ale brávala jsem od Miss Sporty :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  5. Vykouzlila ti krásné řasy. Zatím jsem ji nikdy nezkoušela, ale nevypadá vůbec špatně. :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...