Spotřebováno za březen 2022

Moc jsem neočekávala, že by březnová spotřeba za něco stála, jelikož únor by hodně bohatý a došlo mi snad všechno. Přesto březen na tom není o moc hůř, po celý měsíc jsem se pořád dostávala u něčeho ke dnu. Dohromady tedy třináct kousků, z toho dvě jednorázové masky a dokonce dva kousky z dekorativky.


1. Nivea tělové mléko Rose Touch (Recenze)
- Mléko bylo skvělé, lehká, téměř až gelová textura, dobře se vstřebávalo, nelepilo a na to, že se jednalo o mléko, tak pěkně vyživilo. Vůně byla příjemná a to růže nemusím.
Koupila bych znovu: ANO

2. Nature Box sprchový gel Macadamia Oil (Recenze) - Klasická řídká, gelová textura, která perfektně napěnila. Sprcháč nevysušoval, hezky voněl a měl velké balení.
Koupila bych znovu: ANO

3. Astrid vyživující krém na ruce Velvet Touch (Recenze) - Středně hutný krém, který se dobře vstřebával, nezanechával mastný film a moc dobře ruce hydratoval. Mínusem pouze velké balení, které není vůbec do kabelky.
Koupila bych znovu: ANO

4. Nivea lak na vlasy Volume Care (Recenze) - Za mě naprosto v pohodě lak za pár korun. Neslepoval, nedělal dojem helmy, příjemně voněl na lak a lehce zafixoval.
Koupila bych znovu: ANO

5. Yves Rocher expresní odličovač s chrpou Pur Bleuet (Recenze) - Snad vůbec top dvoufázák, který naprosto bez problému stáhne naprosto veškerý oční make-up bez nutnosti oči dřít. Nedělá mlhu, nevysušuje, sedí citlivé pleti, není co řešit.
Koupila bych znovu: ANO

6. Australian Bodycare čisticí gel s tea tree oil (Recenze) - Za mě překvapení roku. Gel krásně stáhne z pleti make-up, můžu přejet i oči a i přes tea tree neštípe, nedráždí a pleť vůbec nevysušuje. Za mě velká hitparáda.
Koupila bych znovu: ANO

7. Renovality heřmánková voda (Recenze) - Různé květinové vody miluji a tahle byla skvělá. Dočistila, osvěžila, zklidnila. Měla dobrou střičku a hezky voněla po heřmánku.
Koupila bych znovu: ANO

8. Astrid pleťové sérum proti vráskám Vitamin C (Recenze) - Sérum bylo krapet hutnější, hodně rychle ubývalo, ale musím říct, že už po pár použitích jsem viděla, že pleť není tolik mdlá, naopak byla sjednocennější, zářivější a sérum krásně vonělo po citrusech.
Koupila bych znovu: ANO

9. Marion zklidňující maska Lama (Recenze) - Za mě jsou tyhle Funny mask příjemné překvapení. Pleť hezky hydratovaná, hebká, plátýnko úplně ňuňu a lama voněla po kaktusech, krása.
Koupila bych znovu: ANO

10. Marion tonizující maska Zebra (Recenze) - U zebry platí to samé, super hydratace, jemná pleť a voněla po granátovém jablíčku.
Koupila bych znovu: ANO

11. Havlíkova přírodní apotéka ranní maska (Recenze) - Jedno tohle malé balení už jsem dodělala i minulý měsíc. Super maska, ráno stačí nanést na tři minuty a viditelně je pleť svěží, rozzářená a hezčí na pohled.
Koupila bych znovu: ANO

12. Benefit objemový gel na obočí Gimme Brow+ (Recenze) - Jeden z mála produktů na obočí, co používám. Vypadá přirozeně, přesto obočí hezky vyplní a vydrží celý den, vůbec se nemaže.
Koupila bych znovu: ANO

13. Max Factor tekutý make-up Miracle Match (Recenze) - Hutnější make-p, který se hůře roztíral, ale nelezl do vrásek, nezvýrazňoval suchá místa a pěkně kryl. Nevysušuje, takže na suchou pleť moc fajn. Mínusem by mohla být jen silná, oříšková vůně.
Koupila bych znovu: ANO

Jaká byla Vaše spotřeba?
Znáte některý produkt?

11 komentářů:

  1. Ahoj, z téhle Rose Touch řady jsem měla masku a zrovna používám antiperspirant, je taková dost nasládlá a v masce mi teda seděla rozhodně víc. Nature Box mě teď pěkně nakrknul jejich vlasovkou, hrozně mě to vysušovalo. Lak jsem měla a za mě taktéž super zkušenost. Oříšková vůně u makeupu to mi vůbec nejde dohromady :-D

    Měj se hezky,
    S.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vlasovku Nature box jsem neměla, ale kamarádka používá ráda:)

      Vymazat
  2. Jé, to je super spotřeba! Já mám za březen 10 produktů, ale všechny to jsou plnohodnotné balení, tak mám radost :)
    Tělové mléko od Nivei je skvělé, ještě mi tam asi čtvrtka zbývá a to sérum od Astrid mám taky doma, tak se na ně těším :)

    OdpovědětVymazat
  3. To sérum s vitamínem C Astrid teď používám a musím říct, že mi díky němu pleť opravdu prokoukla. Teď jsem se dívala v Rossmannu a Isana má taky řadu s vitamínem C, kde je i sérum a stojí jen asi 130Kč, tak to musím vyzkoušet příště:-)

    OdpovědětVymazat
  4. Tak z těchto kousků jsem měla jen ten dvoufázový odličovač YR, ale už ho nekupuju - nějak mi odličovače s olejovou složkou přestaly vyhovovat (mám pocit, že mi po nich otékají oči). Zaujalo mne sérum od Astridu, zrovna mi to současné dochází...

    OdpovědětVymazat
  5. V podstate ani jeden produkt nepoznám až na kvetinovú vodu od Renovality. Tú som nikdy neskúšala, ale už musím.

    xx Alexandra z 𝕄𝕊 𝔸𝕃𝕎𝔸𝕐𝕊 𝕃𝔸𝕋𝔼

    OdpovědětVymazat
  6. Od Nature box jsem měla jenom šampon a kondicionér a ty byli fajn. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...