Nature Box - Sprchové gely

Značka Nature Box, jak už název napovídá, se zaměřuje na přírodní ingredience, kdy minimálně 96% složení je přírodního původu, používá ve svých produktech oleje lisované za studena, je veganská, neobsahuje silikony ani umělá barviva a co mi přijde sympatické, tak podporuje různé projekty jako například Plastic Bank, jehož cílem je snížení odpadu v oceánech a podpora lidí, kteří žijí v chudobě.

V nabídce najdete vlasovou péči, krémy na ruce a nebo sprchové gely, o kterých bude dnes článek. Ke sprcháčům toho není moc, co psát, ale jistě si alespoň pár řádků také zaslouží. Sprchové gely mají středně hutnou, gelovou texturu, která skvěle pění a pokožku vůbec nevysušuje. Lahve jsou z 98% procent vyrobené z plastů sesbíraného na pláži.


Na avokádo jsem se hodně těšila, avokáda se totiž snad nikdy nepřejím. Vůbec jsem si ale nedovedla představit vůni, přece jen to avokádo zas tolik nevoní a ten samý případ je i sprcháč. Parfemace je příjemná, ale taková neutrální, která neurazí, ale ani nenadchne.

To granátové jablko mě nadchlo moc, naprosto ideální vůně na jaro a léto. Vůně je hodně sladká, ale zároveň ovocně osvěžující a pokaždé jsem se strašně těšila, až po sprcháči sáhnu.

Jak jablíčko bylo ideální na léto, tak makadamiový olej je přesným opakem. Teplá oříšková vůně, která Vás zahřeje na podzim a v zimě. Co jsem koukala, tak tuhle verzi seženete asi už jen různě po e-shopech.

Velkým oblíbencem jistě bude kokos, zrovna tohle je taková ta teplejší verze kokosu, ne tak sladká, takže si ji dokážu představit nejen v létě, ale i v chladnějším období, protože vyloženě dovolenou ve mně vůně nevyvolává.

Znáte Nature Box?
Zkoušely jste některý produkt?

14 komentářů:

  1. Mám odskúšané - za mna celkom fajn sprchové gély, urobia čo maju a hotovo. Momentálne mám aj doma ten červený.

    OdpovědětVymazat
  2. Značku znám, ale nikdy jsem od ní nic nezkoušela, třeba různých sprcháčů do zásoby mám dvě plné krabice, sem tam nějaký koupím, většinou nějakou limitku, třeba těch od Balea nebo Isana a ne a ne je spotřebovat, takže jiné se snažím nekupovat.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsme na tom stejně, sprcháče asi nikdy nedodělám :D

      Vymazat
  3. Znám jen z regálů, vyzkoušeného nemám nic.

    OdpovědětVymazat
  4. Ja som skúšala ich šampón, konkrétne ten kokosový a veľmi ma prekvapil!
    xx Alexandra z 𝕄𝕊 𝔸𝕃𝕎𝔸𝕐𝕊 𝕃𝔸𝕋𝔼

    OdpovědětVymazat
  5. Sprchový gel jsem neměla, ale měla jsem sampon a jako byl fajn, ale ze by nejaky hit to ne

    OdpovědětVymazat
  6. Měla jsem pár sprcháčů, i tento kokosový, ale čekala jsem více kokosovější ořechovou vůni :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj, od značky jsem zkoušela tělový krém a věci na vlasy a ani z jednoho jsem nijak zvlášť nadšená nebyla. Vlasovka mi nesedla a krém byl dost průměr. Navíc mě zatím nezaujala jedna jediná jejich parfemace.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To mě mrzí, tělovka mě láká, ale zatím posoudit nemůžu.

      Vymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...