Prodloužený víkend ve Vratislavi - II. den: Zoo, malá procházka městem

Vítám Vás u dalšího výletního článku!
Jistě víte, že zoo máme moc rádi a tak jsme ji nemohli vynechat ani ve Vratislavi. Přiznávám, že jsem od polské zoo tolik nečekala, o to více jsem byla překvapena a to velmi mile. V zoo jsme strávili vážně celý den, je obrovská. Výběhy jsou prostorné, zoo je až na jednu část moderní, ale i u té starší části se dá pochopit, že nelze vše hned. Celé to prostředí je krásné, spousta stromů, pěkných chodníčků, ale i všemožných detailů.




Úplně nadšená jsem byla z Afrykária, budova zvenku je obludnost, ale uvnitř? Překrásná akvária, která berou dech, manty, kapustňáci, kteří pro mě byli obrovským lákadlem, miluji je. A dokonce tu najdete i hrocha Válečka původem z Prahy.
   


V zoo jsme opravdu strávili v podstatě celý den, k večeru už jsme byli uchození a já osobně i promrzlá, takže jsme se viděli spíše už někde na jídle. Po zoo jsme vystoupili na zastávce Swidnicka a v centru proběhli pár památek a míst, co jsme neviděli první den, našli další trpaslíky a vyrazili na večeři.



Máte rádi zoo?
Navštěvujete je i v zahraničí?

7 komentářů:

  1. Zoo je vždycky dobrý nápad, také se těším, až do nějaké letos vyrazím. :))

    OdpovědětVymazat
  2. Zoo miluji, někdy si připadám až nepatřičně mezi všemi těmi dětmi, ale ať už u nás, nebo v zahraničí, tak za zvířátky, pokud je ta možnost, tak se vždy musí:-)

    OdpovědětVymazat
  3. Pěkné zvířátkové fotky. Já v žádné zahraniční ZOO nebyla, ostatně i v Praze jsem byla naposled se synem (a to je tak 20 let)

    OdpovědětVymazat
  4. Ty máš tak nádherné fotky!
    Zoo jsem navštívila zatím jen v ČR :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...