Tipy na dárky k Vánocům - Dárkové kazety, knihy

Dárkové sady Indulona
Letos si Indulona přípravila dvě krásné dárkové sady. První sadu najdete v kosmetické taštičce a obsahuje produkty v klasické vůni této značky. Taštička má zavírání se srdíčkem, což je rozkošný detail. Druhá sada už se nachází v běžné papírové krabici, za to jako dárek v ní objevíte růžovou látkovou tašku. Z produktů to je klasický krém, tělové mléko a mýdlo na ruce. Indulona rozhodně potěší všechny generace, je to nesmrtelná klasika a kazety se opravdu povedly.


Dárkové kazety Schminka
Česká značka Schminka rozšířila nabídku o hotové dárkové kazety, které jsou z recyklovaného papíru. Pokud si nevyberete již hotovou kazetu, můžete produkty nakoupit jednotlivě a ještě přihodit navíc dárkové balení. Já tu mám na ukázku balíček Jing Jang, který obsahuje dvě svíčky a šumivku do koupele. Jednu svíčku jsem již měla a voněla nádherně, takže svíčkomilům moc doporučuji. Balíčky stojí kolem dvou stovek a maximálně lahodí i oku.

Dárkově kazety Manufaktura
Co se týče Manufaktury, tak u té nakoupíte pokaždé velké množství hotových balíčků, nebo můžete koupit pouze hezkou krabičku a vytvořit si balíček sami. Třeba krémy na ruce jsou takové univerzální a potěší snad každého. Když se podíváte, tak musíte uznat, že balení vypadá opravdu moc hezky a udělá jistě radost.

Knihy z nakladatelství Klíč
Jako poslední bych Vám ráda ukázala naprosto překrásné knihy z nakladatelství Klíč. Na knihy budou i recenze a více Vám knížky představím i na instagramu, ale tím, že se Vánoce blíží, tak aspoň malá zmínka v tipech na dárky. Knihy jsou velmi originální, věřím i, že obdarovaný je vlastnit nebude, jedná se o poměrně nové a malé nakladatelství. Ale ty ilustrace, vazby, grafika, to je taková krása.

Barterové spolupráce.

Kupujete kazety či knihy?
Jaké máte tipy?

8 komentářů:

  1. Knihy jsou u nás pod stromečkem každý rok - každý dostaneme aspoň jednu :). Kazety občas kupuju taky, ale není to úplně pravidlo.

    OdpovědětVymazat
  2. Já knížky jako dárek kupuju moc ráda, jen mám problém, že si při jejich vybírání vždycky vyberu i knížky i pro sebe :) Dárkové kazety kupuju občas, zrovna tento rok jsem jednu koupila bráchovi :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  3. Manufakturu jsem taky brala rodičům, mají je krásné. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Některé sady jsou opravdu nádherné a sama je ráda dostávám. Letos jsem snad žádnou ani nedarovala :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...