Vypáleno (9)

Sice se blíží Vánoce a je mi jasné, že většina s Vás má teď pěkně napilno a blogy možná ani nečte, ale tím, že jsem v recenzích hodně pozadu a mám již od pátku dovču, čas tedy tvořit, ráda bych tenhle týden ještě jela v klasickém režimu a brzy navázala i hned po svátcích.

Dáme si ale odlehčenější článek a to vypálené svíčky, ty tu dlouho nebyly. Skoro rok, ehm. Od vyfocení jsem zas něco dopálila, takže snad se k článku tentokrát dostanu dříve a stane se pravidelnou rubrikou.

Začnu vosky, ty bohužel nejsou všechny, než jsem se dostala k focení, tak jsem zřejmě nějaké obaly zimních vůní už dávno vyhodila, takže tu vidíte převážně letní parfemace, o kterých jsem psala tady. Vosky od Marty teď pálím nejvíce a určitě doporučuji mrknout, krásně vypadají, hezky voní a je to zas příjemná změna od YC apod.

Moje první zkušenost s Goose Creek. Peanut Butter Sugar je hodně silná vůně, která provoní velké místnosti. Občas jsem ji musela i sfouknout, protože byla moc výrazná a já to nedávala. Je to teplá a sladká vůně cukru a másla, což miluji, ale v až takhle silném pojetí to bylo moc.

Diamantová svíčka v sobě vždy ukrývá nějaký šperk, Vy si vyberete druh, ale konkrétní varianta je překvapení. Za mě moc nádherný a originální dárek. I sama svíčka o sobě je moc fajn, hezky voní, vůně jsou autentické, příjemné a provoní.

Tohle je obyč Bartek svíčka, ale mile mě překvapilo, že docela hezky voněla a byla v místnosti cítit, samozřejmě decentně, ale voněla. Já mám podobné svíčky ráda, většinou je užívám na focení a pak prostě po čase zapálím, když se mi jich doma hromadí už moc.

Naprostá nádhera, magické svíčky s kameny. Na svíčky plánuji samostatný článek, jsou překrásné a po vypálení Vám kameny zůstanou. Voní jemně, moc příjemně místnost provoní takovou decentní, lehkou vůní, kterou vnímáte, ale vůbec Vás neruší.

Pálíte více svíčky nebo vosky?
Baví Vás tyto články?

14 komentářů:

  1. Ahoj, já jsem spíše svíčková než vosková a zrovna pálím vánoční svíčku od Hello Brendype. Články mě baví moc, o diamantové svíčce už jsem nejednou přemýšlela jako o dárku.

    OdpovědětVymazat
  2. Jsi dobrá, já mám problém svíčky vypálit a to je pálím každý den :-D

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  3. Já dřív víc pálila vosky, ale teď už je to naopak, protože kupuji i ty cenově dostupnější, třeba v Rossmannu nebo Pepcu. Každopádně vosky od Marty chci už dlouho vyzkoušet, abych si rozšířila obzory:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. I ty levné svíčky jsou fajn, i kdyby jen na atmosféru :)

      Vymazat
  4. Já jsem dřív pálila snad jedině vosky, tento podzim a zimu jsem přešla na svíčky a nemůžu si je vynachválit, dodávají mi úplně jinou atmosféru :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  5. Já pálím jenom vosky a mám ráda "jedlé" vůně. Ta diamantová svíčka je zajímavý nápad :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Já nepálím vůbe vosky - doma svíčky, ať už s vůní nebo bez, jen pro atmosféru, a v práci vonné olejíčky v aromalampě.

    OdpovědětVymazat
  7. Já si teď přes Vánoce oblíbila hlavně esenciální oleje od Saloos :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...