Brand Box - Zima 2023

Pojďme se podívat na obsah prvního Brand Boxu letošního roku. Loni jsem díky boxu objevila několik opravdu parádních kousků, které mi moc chutnaly a kupuji je opakovaně. Také jsem zasobená různým zobáním na večer či pro návštěvu a pořád mám z čeho péct. Moc se těším, co zajímavého budeme objevovat letos.

Rok za mě začal na výbornou, já jsem z obsahu nadšená. Využiji naprosto všechno a jen doufám, že v tomto duchu se ponesou i další boxíky.


Babiččina volba mouka na perníčky - 1kg, 17,90Kč
Směs pšeničné a žitné mouky, která je ideální na perníčky. Jedná se pouze o limitku, která je dostání v Globusu do vyprodání zásob. Perníčky mám ještě v mrazáku z Vánoc, tak ty určitě teď péct nebudu, ale určitě lze mouku využít i na jiné pečení.

Pradědovy tyčinky - 500ml, 22,90Kč

Tady zaúřadoval asi nějaký šotek, protože v boxu má být varianta selský výpek a místo toho jsem vytáhla original, tak snad příště, protože výpek by mě docela zajímal. Ovšem tyčinky Havlík mám moc ráda, kupuji i sama od sebe, takže tyčinky potěšily.

Bohemia Pop Chips zakysaná smetana s cibulkou - 65g, 49,90Kč
Chipsy jsou nesmažené a obsahují o 50% méně tuku. Pop Chips jsem ještě neměla, tak ráda ochutnám novinku.

Racio mini rolky cizrna & hrášek - 44g, 18,90Kč
Mají vysoký obsah bílkovin a jsou ideální jako zdravá svačina. Tady přiznávám, že spousta rýžových chlebíčků a podobných svačinek mi doma leží hodně a moc po nich nesahám, přitom mi chuťově nepřijdou špatné, ale většinou sáhnu po pečivu. Napiště mi, zda podobné produkty jíte a s čím.

KetoDiet musli tyčinka red fruits - 3ks, 179Kč
Tak tyčinky mi udělaly mega radost, za mě top produkt v boxu. Tyhle různé keto dobroty vždy v boxu vítám. Obsahují bílkoviny, mají ovšem méně cukru než klasické tyčinky.

Sedita Horalky peanut butter - 50g, 16,90Kč
Jakmile je někde arašídové máslo, tak to můžu.

Lentilky s bílou čokoládou - 34g, 19,90Kč
Stejně tak můžu bílou čokoládu, mňam.

Birell pomelo & grep - 500ml, 22,90Kč
Jako poslední tu mám nápoj a to Birell. Zásoby Birellů a podobných nápoj vždy redukuji v létě, to je ideální pití.

Do konce února můžete využít slevový kód charmedka10 , se kterým získáte 10% slevu na objednávku a dva bonusové produkty.

Barter spolupráce s novinkyschuti.cz


Co na obsah říkáte?
Co ceníte vždy nejvíce?

8 komentářů:

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...