Yankee Candle - Velikonoční svíčky

Hezké Velikonoce!
Jaké máte plány na velikonoční pondělí? Či jste někde byly na prodlouženém víkendu? Zrovna v pondělí mě hned ráno čeká práce, ale odpoledne tradičně zajdu k sousedce pro velikonoční vaječňák a pokecat. A dneska ještě plánuji upéct beránka, ale jinak letos ty Velikonoce zas tolik neprožívám.

Pojďme si dát ale aspoň jeden tématický článek, krásně voňavý a sladký.


Sweet Bunny Treats
Popis: Vanilkový cupcake s čepicí máslového krému, ozdobený zaječími oušky.

Sladká králičí ouška jsou přesně vůní dělanou pro mě. Sladká vůně másla, piškotového těsta, cukru a vanilky. Zkrátka klasická jídelní vůně těsta. Svíčka hezky provoní i větší prostor, jde rozhodně cítit, přesto nepůsobí těžce a neruší.

Chocolate Eggs
Popis: Čokoládová vajíčka se sytou krémovou chutí v barevné vanilkové krustě činí z této velikonoční pochoutky dekadentně luxusní zážitek.

Pokud jste milovníky čokolády a čoko vůní, tak tohle je svíčka, kterou musíte mít. Autentická vůně čokolády. Čokoládové vůně bývají těžší a tahle není výjimkou, provoní intenzivně místnosti a je to opravdu taková hutná, výrazná vůně.

Máte nějakou velikonoční svíčku?
Máte rády čokoládové vůně?

15 komentářů:

  1. Velikonoční svíčku nemám a ani jsem nikdy neměla, spíš pálím v období Velikonoc takové jarní, květinové vůně. Ale obě vypadají lákavě, pro mě jako pro čokoholika hlavně ta čokoládová:-)

    OdpovědětVymazat
  2. Velikonční vůně mi teda moc nevoní.

    OdpovědětVymazat
  3. Ani jsem netušila, že Yankee mají velikonoční řadu. Musí krásně vonět! :))

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj, ano vůně jídla a pak zvláště i ty sladké mám ráda. Jarní svíčku jsem si včera v rámci malé výzdoby pořídila s koťátkem. ☺

    OdpovědětVymazat
  5. Tú čokoládovú sviečku mám a je dokonalá. Milujem čokoládu aj čokoládovú vôňu 😁 A určite by sa mi páčila aj tá druhá sviečka.

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj, svíčky období moc nepřizpůsobuju a zrovna už jsem mimo aktivní pálící sezónu, takže občas si zapálím svíčku, co tu mám, ale vydrží mi teď hodně hodně dlouho. Pálím Village Candle Spiced Vanilla Apple - skořice, pečené jablko, med, vanilkový lusk kombinace. Voní to jako štrůdl.

    OdpovědětVymazat
  7. V období Velikonoc už svíčky moc nepálím, ale tyto vypadají zajímavě. Určitě je v obchodě zkusím vyhledat, abych zjistila zda mi voní :D

    OdpovědětVymazat
  8. Vůni čokolády moc v lásce nemám, obzvláště pak v kosmetice ne.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...