Random aneb květen 2023

Vůbec nevím, kde začít, v posledních měsících se toho děje tolik a já vůbec nestíhám, což se odráží i na četnosti článků, věřím ale, že vše se pomalu usadí a zas se tu budeme scházet pravidelně. V práci jsem teď moc spokojená, i když bývám do večera, dokonce i do noci, ale vlastně mi to ani nevadí, kompenzují to jiné věci a já si vůbec nemůžu stěžovat, až na to, že mi začalo zlobit auto, což je průšvih, protože právě auto potřebuji na každodenní dojíždění.

Rozhodně nejhezčím víkendem byl 13.5. , kdy se Kačí vdávala. Bylo to kouzelné a já jsem vděčná, že jsem mohla být u toho. Svatba byla na krásné Faře Brixi, nevěsta byla překrásná, jídlo vynikající, atmosféra dokonalá...

Nechybí samozřejmě spousta jídla, v práci jsou na mě tak hodní, že mi téměř denně vozí oběd, mňam, také jsem poprvé byla v Café Savoy, kde jsem měla vynikající francouzský toust ve formě croissantu, zkusila kavárnu Kávafaktura v Modřanech, kterou moc doporučuji, banánové ledové kafe bylo neskutečné.

Byla jsem mrknout v Chuchli na mezinárodních skokových závodech, navíc ve VIP stanu s neomezeným jídlem a pitím, což byl zážitek a fakt moc příjemné. Také jsem poprvé byla v Chateau St. Havel na tréninku golfu, já teda nehrála, pouze pila kafe :D, ale třeba příště.

S kamarádkou jsme podnikly dva výlety a to do zookoutků s dětmi. Statek u Merlina moc doporučujeme, zvířata jsou kontaktní a krom opiček, surikat a papoušků můžete krmit snad vše. Navíc tam bylo fakt málo lidí. Druhým zookoutkem jsou Nehvizdy, což je poměrně nový zoopark, který se ještě i částečně furt buduje, ale vypadá fakt nádherně, vypiplaně a lidí také málo, není tolik profláklý ještě. S mamčou jsem zajela do Drážďan, výlet se ale moc nepovedl, nic jsem nekoupila, lidí všude bylo milion a Zwinger navíc rozkopaný, tohle byl fail :D

Velkým krokem a mezníkem, kvůli kterému bylo a je ještě furt i málo času, stěhování, jupí...Ještě furt jsou všude krabice, je potřeba toho spoustu dokoupit, ale tohle mě fakt baví a ráda bych se i více zaměřila v článcích a příspěvcích na IG na domácnost, pokud by Vás to bavilo. Minimálně v nákupech ukážu všechny dekorace.

Jaro / Rybník Lipiny

S mamčou na kávičce / Oběd s mamčou / Těstoviny s krevetami

Kávafaktura / Café Savoy / Chřestová sezóna

Svatba

Dolní Břežany

Dolní Břežany / Čas na kávičku a dort / Holčičí večer

Statek u Merlina

Chateau St. Havel / Nehty

Zoopark Nehvizdy

Mezinárodní skokové závody v Chuchli

Obědy

Oběd / Frappuccino v Costě / Jahody

Drážďany

Horse Academy

Horse Academy / Majdalenka slavila 2 roky / Nová etapa

Jaký by Váš květen?
A už máte plány na léto?

8 komentářů:

  1. Ahoj, květen byl letos zatím nejvíc akční měsíc roku. V červnu je v plánu relativně dost rodinných oslav všeho druhu, práce na baráčku, ale také bych měla po dlouhé době podívat do divadla se sestřenou. Snad to vyjde.

    OdpovědětVymazat
  2. Tak články o novém bydlení, resp. o zařizování by mne určo zajímaly.

    OdpovědětVymazat
  3. Jestli tě to aspoň trochu uklidní, jsem na tom úplně stejně. :D Poslední týdny nestíhám vůbec nic, je hrozně moc akcí a blog šel stranou...Každopádně je léto a musíme si ho užít naplno, takže žádné výčitky. :) Moc hezké fotky, měla jsi povedený květen. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Vždycky na těchto článcích miluju tvoje fotky jídla, to se mi vždycky sbíhají sliny :D
    Jinak svatba opravdu musela být krásná podle fotek, co jsem viděla i na ig :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...