Spotřebováno za květen 2023

Krásný den!
Vítám Vás po menší prodlevě, články se v poslední době objevovaly méně, ale děje se toho tolik, vůbec nestíhám, ale slibuji, že se zas vše vrátí do starých kolejí, jen mi dejte ještě pár dní. Za to Vás ale dnes čeká vážně mega dlouhá spotřeba.

Musela jsem vytřídit kosmetiku, takže tu je klasická spotřeba, zaměřila jsem se dost na zbytky, aby toho zmizelo co nejvíce a zároveň jsem konečně vyhodila nějaké hrůzy, co mi jen doma ležely. Kosmetika má nové místečko, celou komodu pro sebe, do které ještě musím sehnat organizéry a teda, i přes roztřídění jsem ji zvládla zaplnit, ehm...


1. Nivea sprchový gel Fresh Blends Apricot (Recenze) - Skvělý sprcháč, hutnější textura, která vůbec nevysušuje a nádherně svěže voní po meruňce a mangu, na léto ideál.
Koupila bych znovu: ANO

2. Hipp pleťové mléko (Recenze) - Sice označeno jako pleťové, ale je to klasické mlíčko na tělo pro děti. Používala jsem teda na sebe, hezky čistě vonělo a hydratace byla také moc fajn. Velmi lehoučké a dobře vstřebatelné.
Koupila bych znovu: ANO

3. Accentra krém na ruce Princess (Recenze) - Nic jsem nečekala, jen hezký obal a krém překvapivě moc dobře hydratoval a zanechával ruce v super stavu. Jen mi nesedla vůně, jahodová, která mi připomínala dětské sirupy, které nesnáším.
Koupila bych znovu: ANO

4. Dove tekuté mýdlo na ruce Original (Recenze) - Klasika, která umyje, vůbec ruce nevysušuje, naopak se dá bavit i o menší péči.
Koupila bych znovu: ANO

5. Alverde sprchový gel Winter (Recenze) - Sprchový gel má hutnější gelovou texturu, napění, umyje, pokožku nevysušuje a voní božsky po oříškách. Je z vánoční limitky.
Koupila bych znovu: ANO

6. Manufaktura jemné rostlinné hydratační mýdlo Trnka (Recenze) - Tohle mě hodně bavilo, mýdlo nevysušovalo a ta překrásná vůně, miluji tuhle kolekci.
Koupila bych znovu: ANO

7. Balea gel na holení Soft Feeling (Recenze) - Klasika, za málo peněz hodně muziky. Tahle limitka nádherně voněla po mandlích, příjemná hřejivá parfemace.
Koupila bych znovu: ANO

8. Depilan depilační krém pro citlivou pokožku (Recenze) - Tohle na mě vůbec nefunguje, efekt nula a ještě krém neskutečně smrdí.
Koupila bych znovu: NE

9. Astrid hedvábná samoopalovací pěna (Recenze) - Super, pěna je nadýchaná, lehoučká a efekt fakt skvělý, nedělá fleky, barvička je výrazná, ale zároveň přirozená.
Koupila bych znovu: ANO

10. Femfresh deodorant na intimní hygienu (Recenze) - Za mě to je něco, co doma nepotřebuji, ale třeba na cesty, na chatu apod to není špatné, obzvlášť v létě na osvěžení.
Koupila bych znovu:MOŽNÁ

11. Purity Vision Bio kávový peeling (Recenze) - Peeling takový suchý, ale na pokožku se dobře aplikoval a fakt vydrhl. Káva je dost drsná, takže opatrně, ale já to drhnutí těla miluji. A ta vůně? Dokonalost a nutnost pro milovníky kávy.
Koupila bych znovu: ANO

12. Fa deodorant ve spreji Tropical Slide (Recenze) - Za mě na doma naprosto v pohodě, případně používám v zimě a to mi bohatě stačí.
Koupila bych znovu: ANO

13. Ben & Anna tuhý deodorant Coco Mania (Recenze) - Já jsem hodně na rozpacích, přírodní deo, což je super, navíc funční, ale...já po něm měla hrozně mokré podpaždí a navíc zanechával velké skrvny na oblečení.
Koupila bych znovu: NEVÍM

14. Balea čistící gel Ultra Sensitive (Recenze) - Naprostá pecka za pár korun. Krásně vyčistí, zbaví make-upu, lze použít i na oči, ve kterých nepálí a opravdu za hubičku.
Koupila bych znovu: ANO

15. Ziaja čisticí pleťový tonik ve spreji Natural Care (Recenze) - Dočistilo, tonizovalo a příjemně zklidnilo podrážděnou pleť. Navíc oceňuji praktickou střičku.
Koupila bych znovu: ANO

16. Astrid exfoliační a rozjasňující peelingový gel (Recenze) - Peeling byl gelový a měl tak akorát hrubá zrníčka, která vyčistila, ale nepoškrábala. Nebyl špatný, ale vyloženě za srdce mě nechytl.
Koupila bych znovu: MOŽNÁ

17. Foamie tuhé čisticí mýdlo na obličej Aloe You Vera Much (Recenze) - Fakt super, mýdlo vyčistilo, vůbec nevysušovalo, neměla jsem pocit pnutí a nádherně vonělo po aloe.
Koupila bych znovu: ANO


18. Kiehl`s hydratační oční krém Avocado (Recenze) - Spíše hutnější krémík, který se dobře vstřebával, výborně vyživoval, nepůsobil těžce. Tohle mě bavilo.
Koupila bych znovu: ANO

19. Kiehl`s tonikum Calendula Herbal Extrakt (Recenze) - Naopak tohle oblíbené tonikum mi nesedělo, místo zklidnění jsem měla pleť spíše citlivější, na podrážděné vyloženě pálilo.
Koupila bych znovu: NE

20. Avon pleťové sérum Anew Reneval Power (Recenze) - Velmi lehoučké, bez problému se vstřebávalo, nezanechávalo lepivý film. Rozjasnilo a pomohlo s hydratací.
Koupila bych znovu: ANO

21. Too Faced Frozen Lotion - Tohle je úplně letitý produkt, který mi jen ležel. Je to vlastně taková pěna, která chladila a obsahovala třpytky, ale ve výsledku to byla spíše jen taková blbost.
Koupila bych znovu: NE

22. Gabriella Salvete paletka pro rozjasnění pleti Highlighting Palette (Recenze) - Paletka je sušší a celkem dost práší. Rozjasňovače jsou ale super pigmentované, jenže moc nevydží a po několika hodinách na pleti zůstávají v podstatě jen třpytky.
Koupila bych znovu: NE

23. Max Factor transparentní pudr Miracle Veil (Recenze) - Musela jsem si zvykat na balení, ale pudr obsahoval shimmer, takže pěkně rozjasnil a vypadal moc dobře, zafixoval.
Koupila bych znovu: ANO

24. Benefit hydratační báze pod make-up (Recenze) - Krémová textura, která působila hydratačně, sjednotila a připravila pleť na make-up.
Koupila bych znovu: ANO

25. Mary Kay vyživující sérum na řasy a obočí (Recenze) - Jediné plus je to, že nepálilo v očích, ale jinak nedělalo vůbec nic.
Koupila bych znovu: NE

26. Essence tvářenka Like An Unforgettable Kiss (Recenze) - Hooodně stará tvářenka, byla tak akorát pigmentovaná, hezky vypadala a držela celý den.
Koupila bych znovu: ANO

27. Essence pečující olej na rty (Recenze) - Moc příjemný olejíček, hydratoval, rty byly šťavnaté, nelepil a ovocně voněl.
Koupila bych znovu: ANO

28. Dermacol parfémovaná voda s vůní černého rybízu a sladkých pralinek (Recenze) - Vůně na mě výraznější a taková těžší, ale překvapivě jsem si ji oblíbila, na zimu či podzim skvělá a ta výdrž, celý den jsem ji vnímala.
Koupila bych znovu: ANO

29. Jamieson vitamín C + D3 tabletky s příchutí třešní (Recenze) - Tabletky se cucaly, což je příjemná změna oproti klasickým doplňkům, které se polykají. Sladká chuť třešní byla dalším plusem. Vitamíny byly na imunitu, ale i třeba ochranu před stresem.
Koupila bych znovu: ANO

30. Jamieson vitamín C gummies s příchutí bezu (Recenze) - Opět na podporu imunity a nervového systému. Gummies chutnaly jak gumové bonbony, takže tahle forma vitamínů mě moc bavila.
Koupila bych znovu: ANO

Jak často třídíte kosmetiku?
Co jste spotřebovaly?

10 komentářů:

  1. Znám gel na holení Balea, klasika u mě doma, jen měním parfemace, podle toho, která je zrovna v prodeji. A čistící gel Astrid, byl použitelný, ale třeba to sérum z téhle řady jsem si tedy oblíbila mnohem víc:-) Já třídím 1x za rok, ale stejně jako u oblečení nejsem dostatečně razantní a spoustu si toho nechávám, něco z nostalgie, něco proto, že se mi to líbí nebo to byl dárek, něco v naději, že ještě budu používat..a pak mám v šuplících plno věcí, co vůbec nevyužiji:-D

    OdpovědětVymazat
  2. Kosmetiku třídím spíš příležitostně - když ve dvou vyčleněných krabicích ve skříni začne být příliš těsno, tak to tam přezkládám a vytahám ke spotřebě věci, které mám pocit, že tam leží dlouho. Některé třeba jen proto, že jsou založené pod něčím jiným a já na ně zapomněla...
    Docela by mne zajímalo, jak máš kosmetiku uloženou - neuděláš článek, až douspořádáš? Třeba bych se inpirovala.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju za tip, až to dám dokupy a budu spokojená...😁

      Vymazat
  3. Ahoj, snažím se kosmetiku třídit alespoň jednou za půl roku, ale já tím jak jsem limitována místem moc věcí, co nepoužívám nekřečkuju. Načaté mám vždy jedno balení od daného druhu produktu a dokud ho nespotřebuju nové ze zásob nevyndávám. Když mi něco nesedí rovnou to posouvám dál, na co to tu budu sušit aby mi to zabíralo místo a pak jsem to vyhazovala.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jeden kousek od daného produktu se také snažím, ale ne vždy to jde no 😁

      Vymazat
  4. Ten sprchový gel od Nivei si teď plánuji pořídit s sebou na dovolenou, voní nádherně! :)

    OdpovědětVymazat
  5. Ty kráso, ty teda jedeš jak drak. Moc pěkná spotřeba, já z tvého uvedeného zkoušela asi jen dva produkty.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...