Vonné vosky od Marty - Svěží letní vůně

Ještě si dáme nějaké ty letní články, jelikož jsem hodně pozadu, ale snažím se teď vrátit zas k publikování obden, aby to trošku odsejpalo, tak uvidíme, jak dlouho to vydrží. Voňavé články mám také v zásobě, takže si odškrtneme jednu čárku a dáme si další várku vonných vosků od Marty.


Japonská třešeň
Popis: Krásné ovocně-květinové aroma. Vrchní tóny patří šťavnatému jablku, třešním a švestce. Ovoce spočívá na rozkvetlém jasmínovém srdci a základu z pižma, dřevin a vanilky.

Tohle byla hodně jemňoučká vůně, větší prostory rozhodně neprovoněla, spíše byla decentně cítit v oblasti aromky, což je trošku škoda, protože se jedná o příjemnou květinově-ovocnou vůni. Jsou v ní cítit květiny, s kapkou vanilky a zároveň šťavnatého ovoce.

Netvař se tak kysele
Popis: Dužinaté aroma čerstvě vymačkaného citrónu. Jemné střední tóny zeleně a terpenicu na lůžku spodních tónů s nádechem citrónových slupek.

Naprosto jasné, jak bude vosk vonět. Opravdu šťavnatá a nakyslá vůně citronů, ideální vůně na léto, kdy hezky osvěží.

Banánový pudink
Popis: Přesladká banánová vůně. Aroma čerstvého banánu s vanilkovým krémem na pozadí. Pro všechny fanoušky Bananaramy.

Božská vůně banánů, miluji. Milovala jsem i Bananaramu, pudink je ovšem banán šmrncnutý vanilkou, přesto banány nezapře a voní úplně k sežrání. Pokud milujete banánové vůně, tohle je to pravé pro Vás.

Brusinka
Popis: Lehce nakyslé brusinkové akordy s tóny čerstvé zeleně, jablka a šťavnatého lesního ovoce. To vše na pižmovém základu.

Já mám poslední dobou pocit a problém s tím, že skoro nic necítím, přijde mi, že pokoj mi neprovoní skoro žádný vosk a vnímám je jen lehce a ještě ke všemu, když se na vůni zaměřím. To je i případ brusinky. Sladká a zároveň příjemně nakyslá ovocná vůně, kterou jsem ale v podstatě necítila.

Barter spolupráce s vonnevoskyodmarty.cz.

Pálíte i v létě?
Jaké vůně máte nejraději?

4 komentáře:

  1. V létě nepálím, ale teď už pálící sezonu zase rozjíždím:-) Vonné vosky od Marty mě lákají už dlouho, chci zkusit zase něco nového a výběr vůní je tady pestrý a zajímavý. Z tohoto bych s chutí vyzkoušela hlavně citron a banánový pudink - vůní banánu zbožňuji:-)

    OdpovědětVymazat
  2. Já v létě pálím málo, zvlášť od té doby, co v práci nesedím nad kuchyní závodní jídelny :). A doma jedu spíš ve svíčkách, v práci spíš v aromaolejích, vosky moc nepoužívám

    OdpovědětVymazat
  3. Věřím, že voní dokonale. Navíc mají designově naprosto dokonalé provedení. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Já v létě pálím minimálně, měla jsem akorát jednu svíčku, která mi vydržela od jara do teď :D

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...