Avon - Pleťové sérum a oční krém Anew Power

Obnovte roky ztráty kolagenu a dopřejte své pleti 7 omlazujících účinků v pouhých 7 dnech. Obnovující Anew Power Duo, které tvoří sérum a oční krém, obsahuje technologii Protinol, která stimuluje produkci duálního kolagenu 🪷

A co tahle zázračná dvojka slibuje:
• rozjasnění
• vyhlazení
• intenzivní hydrataci
• redukci drobných vrásek a linek
• zpevnění
• zvýšení odolnosti
• obnovení svěžího vzhledu 

 

Obnovující sérum
Obsahuje technologii Protinol, která podporuje dva typy kolegenu a niacinamid. Redukuje viditelné vrásky, minimalizuje póry, zlepšuje pružnost a pevnost a navrací pleti zářivost. Používá se jak v ranní, tak i večerní péči.

Sérum má příjemně lehkou texturu, je velmi řídké, přesto se výborně aplikuje, ihned se vstřebává a nezanechává žádný mastný či lepivý film. Samo o sobě mi nepřijde vyloženě hydratační, spíše společně s krémem pomůže k lepší výživě a spíše pleti dodává ten jas a lepší sjednocení tónů.

A mrkněte na tu krásnou třpytivou texturu, ta mě moc baví.

Obnovující oční krém
I oční krém obsahuje technologii Protinol, má viditelně hydratovat, zpevňovat, redukovat jemné linky a podporovat pevnost pokožky.

Jak je sérum lehoučké, tak oční krém je naopak hutnější, také obsahuje bambucké máslo a ta hutnost je tam znát, přesto ale vůbec nepůsobí těžce. Dobře se vstřebává a už během pár dní je vidět, že je oční okolí rozjasněnější, tmavé kruhy méně viditelné, což je naprostá pecka. Za mě moc povedený oční krém.

Barter spolupráce s Avon.

Máte rády Avon?
Používáte oční krémy?

7 komentářů:

  1. Ahoj, Avon mám poslední dobou ráda víc a víc za příznivé ceny super produkty. Oční krém používám od The Inkey List kofeinový.

    OdpovědětVymazat
  2. Oční krém používám, aktuálně mám YR z řady Riche

    OdpovědětVymazat
  3. Vypadá dobře a určitě je i u očního okolí příjemný. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Já Avon používala hodně dřív, teď už tolik ne :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Mám doma to sérum a to mě baví, pleť je po něm taková rozjasněnější, zdravější.. Oční krém by mě asi nelákal, nemám ráda u očních krémů tyhle hutnější konzistence, protože mám sklon k tvorbě milií.

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj, jsem na oční krémy neuvěřitelný lajdák, ale obecně řadu Anew mám moc ráda. ☺☺

    OdpovědětVymazat
  7. Já se chystám na oční krém od Renovality, do kterého vkládám velké naděje!

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...