Podzim u mě doma

Krásný den!
Dneska Vám vítám zas u nového formátu článku, kterým teda vzniká i nová rubrika a zaměříme se na domov a dekorace. Ráda bych blog vedla i takovým osobnějším směrem v podobě jakoby ,,deníku" a právě podobných článků týkajících se domácnosti, ale i třeba články plné fotek z nějaké procházky po Praze apod. Zkrátka aby blog nebyl asi jen o recenzích. Co na to říkáte?

Podzim je v plném proudu, dýně kam se podíváš a já vlastně většinu dekorací kupuji nově. A to počkejte na Vánoce, to se teprve vyřádím :D, i když musím prvně vymyslet, jak je budu ladit, protože klasická červená mi domu nejde.

Ale vraťme se k podzimu. Osobně mám ráda kýče :D, kolikrát nějakému fakt neodolám, ale snažím se domácnost mít spíše útulnou a zároveň i elegantní, takže i dekorace vedly jednodušší.

Svíčky z první fotky jsou ze Sinsay, to samé bílá keramická dýně a svíčka s víčkem ve tvaru dýně. Veverka a maličké svíčky ve tvaru dýní jsem kupovala v Primarku. Květináče jsou od mamči, která vlastní květinářství.


Samozřejmě nesmí chybět textil a to utěrky, kterých mám obecně hrozně moc, vždy vezmu nějaké, co se mi líbí a začínám si to obhajovat tím, že to je v podstatě spotřební zboží, jelikož se zaperou časem a zamažou skvrnami, které nejdou vyprat :D Utěrky jsou z Tesca a chňapky ze Sinsay.

Moje největší chlouba a láska, terasa. Já jsem v létě chtěla udělat článek o terase, ale nějak jsem to nestihla a pak už mi přišlo zbytečné ukazovat fotky s letničkami, takže jste mohly vidět jen na instagramu.

Miluji vřesy, mám jak venku, tak i doma a je to za mě něco, co k podzimu rozhodně patří. Tady vlastně všechny květiny a i dýně jsou opět od mamči, takže odkážu jedině na květinářství a zahradnictví.

Máte podzimní výzdobu?
Co nesmí chybět Vám?

6 komentářů:

  1. Ahoj, výzdobu nemám na žádné období, tady je mnohdy problém si i něco odložit, ale až bude bydlení, tak se na tuhle část roku hlavně na jaře, na podzim a na Vánoce moc těším.

    OdpovědětVymazat
  2. Krásná podzimní dekorace. :) Já mám zatím jen dýni u televize a vřes na balkoně. :D Měla bych to ještě dopilovat. :D

    OdpovědětVymazat
  3. Máš to moc pěkné - nejvíc se mi asi líbí svíčky ve tvaru dýní, zvlášť ta keramická a moc hezký je truhlík s vřesem (taky ho má ráda, ale nikdy se mi ho nepovede "udržet na živu" déle než měsíc). A orientaci i na články o zařizování, dekoracích a tak jedině vítám

    OdpovědětVymazat
  4. To je krásný, líbí se mi všechny fotky, vypadá to tak krásně útulně:-) Já z podzimní výzdoby mám nějaké umělé dýně, taky svícínky v designu dýniček, no a venku pak vřesy a okrasné dýničky, v truhlících pak takové dekorace z procházky, větvičky, šípky, nějaké suché trávy, kaštany a tak. Ale už se moc těším, až za měsíc budu dávat vánoční výzdobu, tu si vždy užívám:-)

    OdpovědětVymazat
  5. Tenhle typ článků mám moc ráda, avšak sama na ně moc času nemám. Nestíhám psát ani recenze natož něco osobnějšího :D

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...