Adventní trhy v Drážďanech

Krásný den!
Doufám, že jste si Vánoce užily v poklidu a s těmi nejbližšími a že o svátcích aspoň trochu odpočíváte. Já svátky měla volné, ale zítra už jdu normálně do práce, ufff.

Minulý týden jsme si s kamarádkou udělaly výlet do Drážďan, načerpat tu pořádnou vánoční atmosféru. Drážďany jsou jedny z nejhezčích trhů, navíc z Prahy se dají úplně v klidu na otočku. V týdnu nebylo ani tolik lidí, čekala jsem to horší, nakonec jsme v podstatě ani nečekaly žádné velké fronty. Pochutnaly jsme si na punči, odvezly dom nový hrníček, nechyběla ani tradiční klobása a bylo to opravdu kouzelné.



Překvapilo nás, kolik trhů vlastně v Drážďanech je. Než jsme se od auta dostaly k těm hlavním, prošly jsme další dvoje a tím to nekončí. Já vždy parkovala v obchoďáku, takže rovnou došla na ty hlavní, my jsme tentokrát parkovaly na druhé straně a vlastně jsme dobře udělaly.

Byly jste v Drážďanech?
Jaké trhy se Vám letos líbily nejvíce?

8 komentářů:

  1. Já se trhům spíš vyhýbám - na mne je tam moc lidí :). Ale pěkné fotky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Také nesnáším davy, ale na trhy se pokaždé těším ☺️

      Vymazat
  2. Já letos nenavštívila žádné, v období adventu jsem byla pořád v práci a na trhy neměla ani pomyšlení. Ovšem klobáska i horká čokoláda by mě zlákala velice. ☺♥

    OdpovědětVymazat
  3. Jéé, tohle odněkud znám:-D To bude asi tím, že i já jsem letos byla na drážďanských trzích a moc jsem si to tam užila:-)

    OdpovědětVymazat
  4. Jéé, boží fotky! Ta atmosféra musela být dokonalá :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...