Vypáleno (12)

Po půl roce Vás vítám u dalšího Vypálena a doufám, že se tu články se svíčkami budou objevovat pravidelněji, už pomalu kupím další vypálené kousky a zároveň chybí i články s kolekcemi.
Dnes tu bude hned několik vosků, ale vrhla jsem se i na redukci takových těch bezejmenných svíček a difuzérů, které dostávám hodně jako dárek, ale do teď mi jen ležely ve skříni.


Jako první vosky od mojí milované Yankee Candle. Jedná se o kolekci The Last Paradise z roku 2021, kolekce obsahovala dohromady snad osm vůní. Samostatný článek asi vynechám, protože mi vůně přišly hodně slabé a moc k nim nemám co říct. Možná pokud na ně natrefím za fajn cenu, tak přihodím k objednávce a ještě jim dám šanci, protože mi přišlo, že je fakt necítím.

Tohle jsou jarní vůně od Marty, o kterých ale určitě ještě psát budu, stejně tak ještě o několika vánočmích, upss, trošku zpoždění, ale co se dá dělat. Vonné vosky od Marty mě stále baví a to jak vůněmi, tak vzhledem.

Nádherná sladká vůně, na léto jsem ji úplně milovala. Sladká, velmi šťavnatá a provoněla i větší prostory.

Vyhrabala jsem kdesi ze zásob a překvapilo mě, že to opravdu hezky provoní. Tím, že pálím svíčky, tak difuzéry moc v obývaku nevyužiji, aby se vůně nebily, ale dala jsem na záchod :D a tam mi vyhovují, vůně se krapet táhne i do chodbičky, takže super.

Toto jsou vážně hooodně letité svíčky, ani vlastně nevím, odkud, ale už jsem se rozhodla, že je přestanu využívat jako dekoraci a konečně je zapálím. Nevoněly, pouze hezky vypadaly a vytvořily atmosféru.

Vonné gelové perly od Yankee Candle mě mile překvapily, měla jsem dvoje, ale ty druhé jsem asi rovnou vyhodila. Nádherně a intenzivně voněly, provoněly místnost a určitě, pokud na ně ještě natrefím, tak vezmu.

Svíčka je, myslím, že z Kiku. Kdysi jsem ji dostala opět používala jako dekoraci, ale její čas už nadešel. Sice mi bylo líto balení vyhodit, ale po těch letech už to chtělo. Svíčka nevoněla, ale parádu udělala.

Co jste vypálily Vy naposled?
Jaké máte doma svíčkové zásoby?

12 komentářů:

  1. Já kupodivu moc velké svíčkové zásoby nemám. V práci mám teď vosk od YC s takovou ovocnou vůní, doma svíčku Scented Candle s květinovou vůní - asi tak nějak bezděčně přivolávám jaro :D

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj, já naposledy vypálila od Yankee z té Home edice Warm Vanilla a teď pálím od kolegyně svíčku z Jysku s vůní bavlníku, ale při pálení není vůbec cítit.

    OdpovědětVymazat
  3. Já mám svíček a vosků docela velkou sbírku, jednak hodně nakupuji, protože pro ně mám prostě slabost a druhak je to takový vděčný dárek, narozeniny, Vánoce, svátek, nebo jen tak jako pozornost při návštěvě..

    OdpovědětVymazat
  4. Já tuhle zimu docela dost zabrala a vypálila toho už hodně.

    OdpovědětVymazat
  5. Mám teď svíčku, co má skoro kilo, takže ji budu pálit asi do další sezony :-D

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...