Benefit - Hydratační báze The POREfessional

Dnes se po nějaké době zas podíváme na zoubek dekorativce, i když je pravda, že báze pod make-up už se dají v dnešní době zařadit spíše mezi péči. Spousta bází obsahuje účinné látky, takže o tu pleť opravdu pečují a svoji funkci a místo rozhodně v kosmetice mají.


Báze má minimalizovat viditelnost pórů a vrásek, hydratovat, vyhlazovat a samozřejmě prodlužovat výdrž make-upu. Když se podíváte na fotku textury, tak se jedná v podstatě o takovou krémovou konzistenci tělové barvy.

Vlastně když bázi nanáším, tak i mám pocit, jako kdybych nanášela krémík, který na pleti působí až sametově. Vyplní vrásky, takže make-up pak nemá tendence do nich zalézat, pleť i jakoby zmatní, ale zároveň ji dodá hydrataci, takže pleť působí opravdu spokojeně a má na sobě heboučký film. Je ale pravda, že pokud hledíte na složení, tak v bázi sice najdete i bambucké máslo, ale jinak je to hromada silikonů.

Co se týče prodloužení výdrže make-upu, to asi nedokážu posoudit, osobně kvůli tomu báze ani nepoužívám, na nose se zkrátka ošoupe tak jako tak, ale rozhodně báze pleť lépe připraví, ten make-up neleze tolik to vrásek, jelikož jsou vyplněné a celkově se na pleť lépe nanáší.

Používáte báze?
Jakou máte nejraději?

8 komentářů:

  1. Ahoj, co používám SPF před makeupem, tak už po bázi tolik nesahám bylo by toho na mě už na pleti moc. Nicméně dřív jsem měla ráda báze od essence a nebo slavnou Baby skin od Maybelline.

    OdpovědětVymazat
  2. Doma nějaké báze mám, ale nepoužívám je často, spíš jen tak občas, třeba když potřebuji, aby ten make-up vypadal fakt dobře. Mám jen takové ty běžné, Essence, Catrice, Dermacol..

    OdpovědětVymazat
  3. S bází zkušenost nemám, celkově tento kousek ve své rutině nemám.

    OdpovědětVymazat
  4. Báze jako takové nepoužívám, spíš SPFko před make-upem :-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...