Schminka - Lesk na rty Instant Shine

Vysušující matné rtěnky se zas pomalu stahují do ústraní a in začínají být nejen krémovky, ale hlavně lesky. Právě lesky se v poslední době zas objevují více ve stojanech a činí se velké oblibě. Osobně mám lesky ráda odjakživa a pokud nechci dávat rtěnku, jen třeba ráno kvůli přejezdu do práce, sáhnu právě po lesku.


Lesky seženete aktuálně v devíti odstínech, z toho jeden je čiště transparentní. Ostatní mají spíše jemnější, zemité barvičky. Můj odstín 02 Romantic Date je nádherná zašedlá růžová, přesně tyhle odstíny naprosto miluji a cítím se v nich nejlépe, navíc mi přijde, že jdou tak nějak ke všemu.

Slibuje efekt plných, lesklých a šťavnatých rtů. Obsahuje spoustu větších třpytek, které ovšem na rtech nejsou vůbec cítit a lesk vypadá nádherně. Třpytky nejsou prvoplánované, naopak na rtech působí sjednoceným, lesklým dojmem s přirozenu barvou.

Má hutnější krémovou texturu, která k rtům příjemně přilne, neroztejká se a drží na místě. Na lesk má moc dobrou výdrž, samozřejmě nevydrží jídlo ani pití, ale v případě, že nepijete, tak třeba ty dvě hodinky dá, což je na lesk slušné. Vůbec nelepí, za to velký palec nahoru a voní sladce po čokoládě, mňam.

Barter spolupráce s Schminka.

Používáte lesky?
Jaké máte rády?

8 komentářů:

  1. Já lesky v podstatě nepoužívám, aktuálně mám jeden, co nemá aplikátor (na rty se aplikuje rovnou z tubičky) a ten je hrozně nepraktický, ale nějak nemám srdce ho vyhodit. Až ho vypotřebuji, tak si koupím nějaký lepší, takže tip je pro mne fajn

    OdpovědětVymazat
  2. Lesky miluji a ještě víc miluji, když ten lesk hezky voní a čokoláda je prostě jedna z nej parfemací:-)

    OdpovědětVymazat
  3. Lesky na rty už dlouho nepoužívám :)

    OdpovědětVymazat
  4. Já lesky moc nepoužívám, doma mám tuším jeden.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...