Catrice - Limitovaná edice Winnie the Pooh

Největší roztomilost za poslední dobu, to je limitovaná edice Catrice x Winnie the Pooh. Tuhle limitku jsem vyhlížela ještě v době, kdy u nás nebyla a bylo mi jasné, že tentokrát neodolám. Miluji medvídka Púa, teda konkrétně oslíka Ijáčka.

Brala jsem téměř vše až na paletky očních stínů, i když by to byl hezký sběratelský kousek, laky na nehty, které moc nevyužiji a ještě nějaké drobnosti.


Rozjasňující podkladová báze
Báze obsahuje niacinamidy, javorový extrakt a kyselinu hyaluronovou. Má hutnější gelovou texturu s jemnou zlatou perletí, takže pleti dodá přirozený jas. Osobně báze nepoužívám ani tak kvůli prodloužení výdrže make-upu, jako spíše první krok dekorativky, který pleť ještě více na make-up připraví.

I přes hutnější gelovou texturu se krásně roztírá, nezanechává ulepený film a jemné vrásky vyplní, takže make-up pak nemá tendence do nich zalézat či je zvýraznit. Zároveň i báze dodává pleti menší hydrataci a péči.

Bronzer
Má hedvábně jemnou texturu s pigmenty odrážejícími světlo, díky kterým bude pleť vypadat jak sluncem políbená. Bronzer je ve dvou odstínech a to buď světlejší 010, což je tento, nebo pak tmavší 020, kde je na obalu tygr.

Bronzer je vážně heboučký, má máslovou texturu, která vůbec nepráší a na vrchní části balení jsou zlatavé třpytky pro rozjasnění. Pigmentace je za mě slabší, doporučuji vzít i nějaký tvrdší štětec, který nabere více barvy, obzvlášť, pokud jste zvyklé na výraznější kontury, tak tohle Vás asi neuspokojí. Naopak pokud s bronzery začínáte, je to ideální volba, jelikož to s ním nepřeženete a klidně můžete používat nejen na kontury, ale i na dodání barvy celé tváři.

Rozjasňující perly
Tohle je snad ten nejvíc rozkošný a cute rozjasňovač, co doma mám, úplně je mi líto do něj sahat. Samotné balení má tvar včelí plástve a i perly jsou ve tvaru včelích pláství a skleničky medu, která je pro Púa tak typická. Rozjasňovač má jemné odstíny šampaňského, růžové a bronzu.

I tady je pigmentace spíše menší, opět to produktem nepřeženete. Já dokonce měla i dojem, že na tváře vůbec nic nedostanu, ale stačilo se podívat na jiném světle a už jsem viděla, že tváře mají hezký, přirozený jas. Ve výsledku vlastně moc hezké, přirozené rozjasnění, které nebije do očí na první dobrou.

Sada pro péči o rty
Další rozkošný kousek, který jistě potěší i jako dárek. Sada obsahuje peeling a masku na rty, zároveň aplikátor ve tvaru rtů a maličké aplikátorky, které připomínají medonosku. Tohle je neskutečně vymazlené.

Peeling obsahuje kandelilový vosk, jojobový, avokádový, makadamiový a slunečnicový olej. Co se týče peelingu, tak bohužel za mě ne, obsahuje drobná zrníčka, hezky rty zjemní, ale...Je strašně mastný a lepivý a prostě nejde ze rtů dolů. Vlastně se to nalepí jak med a samotná voda nestačí, abyste ho smyly. I přes vodu a drhnutí ručníkem jsem furt měla rty ulepené. Naopak maska je příjemná, obsahuje ty samé oleje, co peeling, navíc ještě bambucké máslo a na rtech je příjemná. Ihned taje, nepůsobí těžce a rty krásně zvláční.

Kabuki štětec
Štětec je skvělý hlavně na cesty díky praktickému balení. Tyhle štětce už úplně kdysi používala mamča, pamatuji si je z dětství a jakmile někde natrefím právě na zatahovací balení, ihned mě zalije vlna nostalgie. Tím, že se dá stáhnout, má víčko, tak při cestování neničíte štětiny. Ta jsou měkká, velmi hustá, takže fajn třeba na pudry,  bronzery.

Olej na rty
Olej je obohacen o vitamín E, má zanechávat rty hebké, vyživené a s vůní medu. Oleje jsou v poslední době velmi oblíbené a sype je jedna značka za druhou. Vlastně jejich oblíbenost chápu, kor v zimě je to skvělý pomocník. Olej rty hezky zvláční, dodá jim výživu a zároveň šťavnatý lesk. Olej vůbec nelepí, nestejká a medová vůně je velmi jemná.

Balzámy na rty
Tyhle balzámy obsahují například riciový olej, který je hned na prvním místě, bambucké máslo, slunečnicový a rozmarýnový olej a slibují hydratační texturu s vrstvitelným krytím. Miluji je, tyhle tři kousky jsem si zamilovala tak, že po nich sahám téměř denně. Nejen, že mají dokonalý design, ale i vlastnosti.

Osobně nevím, zda bych je nazývala balzámy, nebo už spíše rtěnkami. Na balzámy jsou za mě hodně pigmentované, samozřejmě teda nekryjí jak krémová rtěnka, ale barva je výrazná a rtěnku v klidu nahradí. Skvělé na dny, kdy chcete na rtech něco lehkého, ale zároveň barevného.

Mají gelovější texturu, která po rtech dobře klouže, barva se neslejvá a drží na místě, avšak výdrž je pochopitelně menší, nevydrží jídlo ani pití, ale zmizí kompletně, takže bez problému zas doplníte.

Řasenka
Řasenka má dodat řasám nejen definici, ale hlavně objem. Slibuje tmavě černou barvu a možnost vrstvit. Řasenka má elegantní černé balení se zlatými nápisy, zároveň ale vypadá roztomile díky Púovi.

Já teda moc nesouhlasím s tím vrstvením, řasenka má mokřejší texturu, tím pádem je jasné, že k tendenci slepovat je to už jen krůček. Chce to s ní trošku opatrně, aspoň zpočátku, než maličko vyschne. Řasám dodá černočernou barvu, prodlouží je a dodá objem. Já osobně preferuji výraznější řasy, takže menší slepení mi nevadí a vlastně se mi efekt líbí. Během dne pak drží, neopadává, nemaže se.

Olej na nehty a nehtovou kůžičku
Olejíček obsahuje slunečnicový, makadamiový a mandlový olej. Prima společník právě na nehtovou kůžičku, když už nemám čerstvou manikúru, tak se mi začínají dělat záděrky a jen mazání krémem nepomáhá, takže se snažím sahat i po oleji.

Olej vyživí, zjemní a krásně vypadá. Jen mám k balení stejně malou výtku, olejíček je hutnější a ta pipetka ho velmi špatně nasaje, takže musím tahat na několikrát.

Balzám na odlíčení make-upu
Má jemně odstraňovat i voděodolný make-up díky složení se slunečnicovým, sojovým a růžovým  olejem. Dále v něm najdete mrkvový extrakt a bambucké máslo.

Balzám má takovou klasickou hutnou texturu, která se rozpouští pomocí tepla a mění se textura na olej. Přiznávám, že tohle je moje premiéra a víte co? Potřebuji zkusit další balzámy, je to pecka. Balzám se používá na suchou pleť, kdy vše odstraníte a poté opláchnete vodou. Okamžitě bez nějakého dření stáhne i řasenku, prostě všechno, neštípe v očích, nevysušuje, naopak je to pro suchou pleť dokonalý kousek.

Zkoušely jste něco z limitky?
Jak Vás zaujala?

10 komentářů:

  1. Ahoj, já limitku pořizovala kamarádce, co sbírá věci s medvídkem Pú :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj, o limitce vůbec nevím, přitom jsem nedávno byla v DMku. Mě se ta řada s Pů jako vůbec nelíbí, nic proti, ale bronzer, olej na rty, peelingy na rty a můžu pokračovat bych si zřejmě pořídila. Jdu hned juknout na e-shopy. ☺♥Super recenze, bohatá. Krásné jarní dny měj.

    OdpovědětVymazat
  3. Medvídek Pú je můj oblíben hrdina, tahle limitka mě nadchla a musela jsem si pořídit aspoň pár věcí, konkrétně tedy balzámy na rty, olej na rty a bázi a ani jednomu nemám co vytknut, splnilo to moje očekávání. A ta krásná balení jsou milý bonus navíc:-)

    OdpovědětVymazat
  4. Kolekci jsem takřka vůbec nezaznamenala, zaujal mě pouze bronzer.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...