Ryor - Výživné tělové máslo Zimní pohoda

Po delší době jsem se zas dostala ke značce Ryor, dělala mi společnost jak na těle, tak aktuálně používám i pleťové sérum, o kterém si ale povíme jindy. Dnes bude řeč o máslu, já jsem již kdysi zkoušela jiné voňavé varianty a zrovna ta másla jsou za mě jedny z top produktů, co Ryor má a určitě nejsem jediná, kdo je miluje. Pokud jste již nějaké jejich máslo měly, dáte mi jistě za pravdu.

Sice máme jaro a zimu jsme s radostí nechaly za sebou, ale vraťme se k ní alespoň v rámci kosmetiky. Máslíčko je z limitky Zimní pohoda, limitka je stále dostupná, takže pokud budete chtít, jistě bez problémů seženete.

Máslo je ideální pro suchou a přesušenou pokožku, obnovuje ochranný film, čímž předchází dalšímu vysušování, výsledkem je hladká a vyživená pokožka.

Má úžasně hutnou texturu, je takové příjemně našlehané, mně vždy připomene čerstvě vyšlehané bílky s cukrem. I přes texturu se ale dobře roztírá a vstřebává. Sice zanechá lehoučký film, ale není to nic nepříjemného, nelepí, není mastný. Máslo je opravdu komfortní a tu péči si neskutečně užívám a pokožka si chrochtá.

Vůně je uváděna jako hřejivá, ale pro mě osobně se jedná o vůni spíše ideální právě na teplejší období. Je sladká, cítím v tom hodně ovoce, ale zároveň není štiplavá, moc povedená a věřím, že sedne většině. Co se mi také líbí, že na těle se drží dlouhou dobu.


Barter spolupráce s Ryor.

Zkoušely jste másla Ryor?
Slyšíte na limitky?

6 komentářů:

  1. Ahoj, másla jsem nezkoušela, obecně Ryor příliš nemusím. Na limitky slyším u jiných značek :)

    OdpovědětVymazat
  2. Když se řekne spojení tělové máslo a Ryor, tak si okamžitě vybavím to šeříkové, které naprosto zbožňuji:-) Věřím, že tohle bude neméně povedené:-)

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj, ani nevím, že Ryor má tělová másla. Tvá recenze je excelentní 👍😉. Asi si jej nepořídím, ale určitě by mi vyhovovalo.
    Měj pohodový den.
    Blog MonalisaBeautyEriAnna

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...