Brand Box Family 2024

Přeji Vám krásný začátek prázdnin a pohodové léto. Je mi jasné, že většiny z Vás se již prázdniny netýkají, ale čeká Vás aspoň nějaká dovolená?

Začátek léta zpříjemnil Brand box, nebo spíše novinkyschuti.cz, protože nepřišel pouze Brand Box s jídlem, ale zároveň i Glanc box, o kterém si povíme příště. Tenhle box s podtitulem Family je naprostá pecka, obsah je wow, ač se některé produkty opakují, obsah je pestrý a vybere si snad každý.


Pom-Bar Oven Minis - 70g, 29,90Kč
Zrovna tyhle medvídky jsem minulý týden otvírala ještě z nějakého minulého boxu a nejsou vůbec špatné. Jsou bramborové, pečené a lehoučké. Chuťově moc dobré a to já většinu obyč solených nemusím.

Havlík Pohodovky trvanlivé tyčinky solené - 150g, 34,90Kč
Havlíkovy tyčinky zbožňuji a to snad úplně všechny. Tyhle jsou dlouhé, tenké, 80% surovin je z regionálních zdrojů.

Havlík tradiční tyčinky sýr a sůl - 90g, 16,90Kč
Tohle jsou klasiky, které jsou naopak kratší a široké. Jsou posypané hrubozrnnou solí a s chutí sýra.

Bonduelle Good Lunch se špaldou - 250g, 89,90Kč
Jedná se o plnohodnotné jídlo či přílohu, které můžete jíst jak teplé, tak i studené. Osahuje vyvážený poměr luštěnin, zeleniny a obilovin, navíc je již ochuceno kořením a olivovým olejem. Co je super, že stačí ohřát v mikrovlnce. Bonduelle je za mě kvalitní a chutná značka a tohle mě hodně zaujalo, občas podobné hotovky a rychlovky ocením.

Podravka Ajvar - 310g, 53,50Kč
Ajvar určitě znáte, je to vlastně směs z pečených paprik a lilků. Obsahuje kvalitní zeleninu od prověřených farmářů z chorvatských oblastí. Ajvar se hodí snad na všechno, do zeleninových jídel, k masu, na grilování, ale i třeba do toustů.

Beavia Yumchi - 200g, 149Kč
Tohle je pro mě naprostá novinka, která mě ihned zaujala a jsem dost zvědavá, i když pálivé nemusím. Je to hutná až krémová omáčka s nádechem paprik, zázvoru, česneku a cibule. Vhodná do guláše, tortil, testovin, k masu a vlastně k čemu si jen vzpomenete.

Finn Crisp tenké křupavé žitné plátky s kmínem - 200g, 54,90Kč
Další pro mě neznámá značka. Plátky jsou vyrobeny pomocí žitného kvásku a vyznačují se jemnou nakyslou chutí. Pochází z Finska a u nás je distribuje Racio.

Dinoo toast - 250g, 24,90Kč
Toustíky jsou s obsahem vápníku, vitaminu D a B-komplexu. Tousty mám moc ráda, tak ráda zkusím i tuhle značku cílenou na děti.

Dinoo sváča s náplní kakaovou - 60g, 14,90Kč
Značka má moc sympatické obaly a pro děti určitě lákavé. Osobně bych tuhle svačinu dítěti nekoupila, jsou v tom přidané cukry a ač nemám nic proti pečivu z pekáren, tohle balené sladké pro děti moc neuznávám.

Vitana koření Spekulatius - 18g, 24,90Kč
Spekulatius jsou v podstatě takové perníkové sušenky, hodně se prodávají ve tvaru větrných mlýnů, znáte je? Na Vánoce určitě zkusím koření nějak využít.

Bombus Crunchy Protein Raspberry - 50g, 31,90Kč
Bombus a celkově podobné tyčinky jsem si oblíbila jako zdravější svačinu. Tuhle jsem ještě neměla. má nízký obsah cukru, naopak více bílkovin a je to kombinace chuti malin, křupinek a mléčné čokolády. Mňam.

Big Shock! Ice Tea - 330ml, 31,90Kč
Jako poslední novinky od Big Shocku a to řada ledový čaj. Je tu zelený čaj v kombinaci maliny či hrušky a černý čaj s broskví.

Barter spolupráce s novinkyschuti.cz.

Co říkáte na obsah?
Zaujaly Vás novinky?

6 komentářů:

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...