Glanc Box - Léto 2024

Než se vrhneme na všechny statistiky za červen a že budou bohaté, tak ještě mrkneme na novou edici Glanc Boxu, který je opět plný kosmetiky, ale i nějakých produktů do domácnosti. Tenhle box je více zaměřen na tu kosmetickou část, do domácnosti tu jsou vlastně jen dva produkty.

Obsah je povedený, mě Glanc Box hodně baví, což víte a obsah je tématicky opravdu laděn do léta. Osobně nevyužiji vše, něco už doma mám a testuji v rámci jiných spoluprací, něco už jsem i měla, ale vůbec nevadí. Já mám za to, že ty obsahy mohou potěšit i další členy rodiny či něco schovám do soutěží.


Ajax čisticí sprej Strong & Safe - 500ml, 76Kč
Je to víceúčelový sprej, který je vhodný snad na všechny povrchy, které čistí a neutralizuje pachy. Složky jsou z 99% přírodního původu. Má vonět po zázvoru a yuzu. Cokoliv na čištění vždy vítám a univerzální kousky mám také ráda.

Air Wick 24/7 Active Fresh - 228ml, 299,90Kč
Je to náplň do automatického osvěžovače vzduchu, ten byl v jednom z minulých boxů, takže pokud neobjednáváte pravidelně, asi Vám samotná vůně bude k ničemu. Je na vodní bázi a s přírodními esenciálními oleji

Depilan depilační krém pro citlivou pokožku - 100ml, 119Kč
Krém nanesete, necháte působit a stěrkou stáhnete. Bohužel mně tyhle krémy vůbec nepůsobí, kdysi jsem měla i tenhle konkrétní a výsledky nula, navíc mi šíleně smrděl.

Jelení lůje - 4,5g, 47-63Kč
Nejklasičtější balzámy na rty, rovnou ve čtyřech variantách. Asi v životě ty zásoby nezredukuji :D Na léto určitě ideální SPF30 a hodně mě zaujal kokosový s vanilkou.

Ziaja pomerančový sprchový peeling - 200ml, 149Kč
Ziaju mám moc ráda a peelingy má vážně fajn. Pokožku má zanechávat hebkou, jemnou a to nejen díky mikrogranulím, ale i obsahu pomerančového másla.

Chilly No Rinse Protect - 100ml, 149Kč
Intimní mycí pěna, kterou používáte při toaletě, vlastně ji nastříkáte na toaletní papír. Za mě docela praktický produkt na cesty, v době menstruace...

Dove deodorant Advanced Care - 150ml, 149,90Kč
Slibuje ochranu až na 72hodin a jedná se o letní limitku s vůní aloe a růže. Spreje Dove jsem snad nikdy neměla, tak uvidíme, jak bude učinný.

Borotalco Pure - 150ml, 99Kč
Naopak Borotalco mi poslední měsíce dělá společnost a je super, účinné i ve vedru. Tohle je novinka bez hliníkových solí a alkoholu.

Juvena Miracle Cream - 50ml, 3300Kč
Z Juveny mám obrovskou radost, i když se jedná pouze o malé 25ml balení. Krém má dodávat hydrataci, vyživovat a zlepšovat elasticitu pleti. Je vyvinut na základě technologie SkinNova SC Technology, která podporuje činnost kmenových buněk.

Barter spolupráce novinkyschuti.cz.

Využily byste obsah?
Co Vás zaujalo nejvíce?

8 komentářů:

  1. Největší radost bych měla z peelingu od Ziaji, ten znám a je úžasný a taky z Borotalka, protože ten na léto chceš :-)
    Obsah hezký.

    OdpovědětVymazat
  2. Já jsem byla spokojená, jen depilační krém asi pošlu dál (jsem tým "žiletka")

    OdpovědětVymazat
  3. Kromě náplně do osvěžovače vzduchu a depilačního krému, které nepoužívám bych využila vše. Největší radost bych měla asi z těch zásob balzámů na rty:-D

    OdpovědětVymazat
  4. Klidně bych objednala, ale čtyři balzámy na rty teda nic moc

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...