Weleda - Čisticí a odličovací olej

Všimly jste už, že Weleda má novou čisticí řadu? Obsahuje čisticí a odličovací olej, čisticí gel a tonikum. Čistá pleť je základ a její čištění je důležité i v případě, že se nelíčíte. Schválně, čistíte pleť poctivě ráno i večer a to i přesto, že se nelíčíte? A pokud líčíte, odlíčíte se pořádně večer?


Tenhle čisticí olej má hezké a poměrně jednoduché složení. Je kombinací slunečnicového, ricinového a meruňkového oleje a destilátu z vilínu virginského. Olej má bez námahy rozpustit i voděodolný make-up včetně řasenky. Zároveň má zachovávat přirozenou vlhkost pokožky bez mastného pocitu, revitalizovat a vyživovat. Je ideální pro suchou a citlivou pleť.

Na první dobrou hned velká pochvala a to za balení, je ve skleněné lahvičce a vypadá fakt skvěle. Sice to nebude produkt na cestování, ale za to sklo dávám přesto palec nahoru, rozhodně lepší jak klasika v plastu.

Olej je tedy vhodný nejen na vyčištění, ale i na odlíčení. Stáhne krásně veškerý make-up, není vůbec problém použít na oči, jak linky, tak i řasenku stáhne bez zbytečného dření a nedělá v očích mlhu. Hůře teda zvládá dlouhotrvající rtěnku, tam je potřeba trochu více zatlačit, hodně vody k tomu a nejlépe nějaký tamponek, ručník...

Vůbec nevysušuje a pleť po něm ani trošičku nepne, naopak je příjemně hebká, zklidněná, což moje citlivá pleť vážně oceňuje. Co je také velkým plusem, odstraňuje SPF.

Barter spolupráce s Weleda.

Zkoušely jste už něco z novinek?
Čistíte pleť poctivě?

6 komentářů:

  1. Vůbec neznám, nicméně asi bych z něj měla trochu obavy, mám mastnou pleť a ta ne vždy dobře snáší olejové produkty.

    OdpovědětVymazat
  2. Já Weledu moc prozkoumanou nemám, takže neznám. Balení vypadá hezky.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...